Şimdi Ara

TERMİNATÖR 3 ve TURKİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
3
Favori
14.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Terminatör 3 filmini çoğu kişi izlemiştir sanırım. Bende bundan yaklasık 1.5-2 sene önce izlemişimdir. Neden bilmiyorum ama şu anda aklıma geldiği için yazıyorum.İzlediğim sırada gözüme takılan ilginç bir şeyi sizinle paylaşmak istedim. Eğer bu filme sahip olan varsa baksınlar. Bilgisayarların çöktüğü yani makinelerin bilgisayarları ele geçirdiği anda bi sahne vardı. O sırada ana bilgisayarın ekranından yazılar geçiyor hızlıca. Hızlı olduğu ve yazıların 1-2 sn gösterildiği için çoğu kişinin dikkatini çekmemiştir belkide. Googleda arattım bulamadım. Yayınlandıysa da özür dilerim. Filmin o sahnesini tekrar oynattığımda ve durdurarak ilerlettiğimde ne gördüm dersiniz. Türkiyenin illeri geçiyordu Adana, Turkey İzmir, Turkey ..... Gibi Sanki bilgisayar Türkiyeyi ele geçiriyor gibi. Bilmiyorum bana ilginç geldi o sahne. Niye kilit sahnede yani bilgisayarların ele geçirliş sahnesinde bilgisayarda Türkiye illeri yazıyor. Bence bu tesadüf değil. Bi iş var ama neyse... Bakma imkanı olan varsa ve beni teyit ederlerse sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HIGH FIDELITY -- 4 Aralık 2006; 0:31:27 >

• gerçekten iyi yakalamışsın filmi ,zaten anlatmasına gerek yok onların gözü hep bizim üzerimizde
  • Gerçekten iyi yakalamışsın filmde heralde kendilerini tatmin etmeye çalışmışlar!
  • Ya filmi kaybetmesem ekranın fotoğrafını çeker gönderirim. Film yok. Olan varsa o sahneyi koyabilirler mi acaba? Taa 2 sene sonra aklıma nereden geldi şimdi bilmiyorum ama bundan bişi çıkarabilirmiyiz diye yazdım buraya.
  • evet ankara, batman, çiğli ve daha bir çok türk şehri geçiyor. çok iyi yakalamışsın. izmir hava alanı, liman, batman hava alanı v.b ifadeler geçiyor. hatta daha bir çok il ilçe geçiyor. seydişehir, sivrihisar yumurtalık ve daha niceleri.
    ilginç bir durum...
  • Ya bi bi foto gönderirmisin kardes
    Filmini kaybettim yoksa ben yayınlarım da...
  • print screenden görüntü alıp paintte açtığımda görüntü simsiyah çıkıyor. çıksa göndereceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: yasir

print screenden görüntü alıp paintte açtığımda görüntü simsiyah çıkıyor. çıksa göndereceğim.

BS player programını kullan
  • quote:

Orjinalden alıntı: rebel_rude boy_X

quote:

print screenden görüntü alıp paintte açtığımda görüntü simsiyah çıkıyor. çıksa göndereceğim.

BS player programını kullan

Yada media player classic.
  • quote:

power dvd ile capture yapsan daha iyi olur aslında daha kolay. ya da capture yapan herhangi bir programla.
  • ALT + prnt screen ile dene veya bi programla rip yapabilirmisin o sahneyi..
  • media player'dan caps alabilmek için çalıştır'a bir komut giriliyordu ama unuttum.

quote:

• bi tane görüntü aldım şimdilik...
    edit:imla...

TERMİNATÖR 3 ve TURKİYE

TERMİNATÖR 3 ve TURKİYE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasir -- 4 Aralık 2006; 1:13:52 >
  • Bu ne ya böyle hiç dikkat etmemiştim ilerisi için planladıklarını filmdemi gösteriyolar napıyolar
  • bence filmin içinde Türk programcı olabilir.
  • Evet filmden bu sahne. O gün izlediğimde hani "Bi kedi gördüm sanki" olayı vardır ya. Aynen o durum yaşadım. Tekrar tekrar izledim o sahneyi filmi bırakıp. İlginç bi durum değil mi ama...
  • oha yani yaaa
  • gerçekten ilginç. adamlar her detayda niyetlerini, ideallerini belli ediyorlar. bu arada müthiş bir dikkat sendeki de tebrik ederim
  • quote:

gerçekten ilginç. adamlar her detayda niyetlerini, ideallerini belli ediyorlar. bu arada müthiş bir dikkat sendeki de tebrik ederim

Teşekkürler kardeş sağolasın.
    Ya aslında o zamanlar çok önemsemiştim bu olayı arkadaşıma gösterdim. Sonra da unuttum. (Araya askerlik girdi) Şimdi ne olduysa tekrar hatırladım. O zamanlar açsaydım bu topiği belki de çok ses getirecekti.
  • Bu arnold zaten ermeni soykırımını[Sözde]destekliyodu ozamandan beri sevmem bu adamı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 4 Aralık 2006; 1:25:37 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.