Şimdi Ara

TERMİNATÖR 3 ve TURKİYE (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
3
Favori
14.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mczaga

Güzel yakalamışsın son filmlerde genelde bu topraklar la ilgili atıflar var bunlar tesadüf değil elbette .

http://www.yannone.org/military-bases-MiddleEast.html burdaki listenin anlamını söyleyebilicek birisi varmı ?

Birde şu var türkiyedeki tüm hava üslerinde amerikalı bir tane bölük varmış ne kadar doğru ?

Neyse.. Kısaca kilit noktalar diyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Söylev -- 5 Aralık 2006; 23:45:00 >
  • Elton John' un Nikita klibinde Berlin Duvarı' nın üzerinde "KAHROLSUN FAŞİZM" yazıyordu.
    İlginç olan bu klipten birkaç yıl sonra duvar yıkıldı.
    Türklerin eseri sanırım.
  • bu konuyu baştan sona herkes incelesin
  • Valla helal ya süper konu, konuyu açan ve konuya kaktıda bulunan arkadaşları tebrik ediyorum.
  • up++ baya guzel topicmis. daha varmi ?
  • vay be ne şeyler çıkmış ortaya tbrik ediyorum herkesi hll
  • yahu ne kadar boş işlerle uğraşıyoruz.....

o liste nato nun ülkemizde kullandığı tesislerin listesi muhtemelen.

saçma salak bir holivut filmini nerlere çekiyoruz.

ne yani orda ingiltere şehirleri geçse ne diycektik...

töbe tööbeee...

millet artıkın kafayı sıyırdı...
  • kanal d ye mail attım
  • akktwell
    _kemalist_
    nightwing

Teşekkürler.

quote:

Orjinalden alıntı: non_stop

kanal d ye mail attım

Bir de haber yapıyorlarmış var ya DH ve ben ünlü oluruz artıkı.
  • Özellikle o King Kong'taki harbi büyük hata olmuş.Bayrağımız açısından değilde film açısından.

O yıllarda Türk bayrağının ne işi varki orada :)

Yönetmen nasıl farketmezki bunu.
  • kıbrıs satılıyor siz nelerle uğraşıyorsunuz yaw....

kaçıııııııııııııııııınnnnnnnnnnnn termimatör Türkiyeye saldırcaaaaaaaak....elinde liste var...kaçççııınnnn
  • yuksek sadakat dostum imzandan da anlaşılacağı gibi gizemi seviyorsun çok iyi yakalamışın tebrikler. superman filmindeki sahneyi yakalayanda çok iyi bir iş çıkamrış gerçekten tebrikler. fotoğrafları gösterdiğim herkes çok şaşırdı
  • batman ın bir filminde de kötü bir karakterin mekanı amerikada kullanılmayan bir türk hamamıydı.hatırlayan varmı
  • bu haberle en iyi flash haber ilgilenir bide fona cendereyi koyar tam gerilim olur

detaylı bi şekilde yolluyorum bekleyin..
  • tabi sesimizi duyurmalıyız.ama onlarda ne şekilde haber yaparlarki bunun burası basın
  • quote:

Orjinalden alıntı: tibi

yuksek sadakat dostum imzandan da anlaşılacağı gibi gizemi seviyorsun çok iyi yakalamışın tebrikler. superman filmindeki sahneyi yakalayanda çok iyi bir iş çıkamrış gerçekten tebrikler. fotoğrafları gösterdiğim herkes çok şaşırdı

Teşekkürler..
  • digitürk moviemax de izlediğim aptal amerikan gençlik filmindede birine ''türk'' diyolardı.

batman ın zehirli sarmaşık, arnold şivazgener (buz adam) lı filmindede zehirli sarmaşık '' türk hamamı '' na evini kuruyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkd66 -- 17 Ocak 2007; 10:30:38 >
  • bu konuyu okumayalı uzun zaman olmuş bea
  • quote:

Orjinalden alıntı: helluri

depremden çok önce çekilen,komplo teorisi filminde de turkiyede 7,4 şiddetinde deprem oluyodu,hep aklıma takılmıştır

Bırakın deprem olacağını, her türlü parametresi bile biliniyordu zaten ancak hükümet ve onun güdümü altındaki medya bizi uyuttu. Çok iyi hatırlıyorum 97 veya 98 yılına ait bir bilgisayar dergisinin son sayfalarında bir reklam vardı. Sanırım ups reklamıydı bilmiyorum. Marmara'da 2000 yılından önce gerçekleşecek 7 şiddetinden büyük bir deprem beklendiği yazıyordu. Çok kesin bir ifadeyle yazılmıştı, 2000'den önce zaten 1-2 yıl vardı, nasıl bu kadar emin olunabilmiş bilmem ama bir zamanlar ne kadar ciddi bir bilgi durumunda olduğu ortada ve gazete manşetlerinde yer bulmak yerine bir bilgisayar dergisinde espri konusu olmuştu. Demek ki ne yazık ki birileri sesini duyuramamıştı, muhtemelen ekonomiyi insandan kıymetli gören aşağılık politikacılar tarafından susturulmuştu. Bu ülkede demokrasi(!) böyle işlediği sürece, insanlar aklıyla değil cebindeki parayla seçildiği sürece, oy verirken küçük çıkarlar peşinde koştuğumuz sürece, bir embesil kadar zekası olmayan insanları başımıza getiren (başımıza ettiren) bu saadet zincirini kırmadığımız sürece deprem uyarılarını reklamlardan izlemeye devam edeceğiz..

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.