Şimdi Ara

TERMİNATÖR 3 ve TURKİYE (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
3
Favori
14.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence konunun haber değeri var... bence atv ye, kanal d ye filan bir e mail atın derim... onlar allar pullar yarım saatlik bir haber yaparlar...bence %100 haber yaparlar
  • Ben atıyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bnyamin

blade in 1. filminde de sokakta yururken bi yerde milliyet gazetesi gozukuzordu

Buda güzel.Elinde Bladein filmi olan arkadaşlardan ss alabilirmiyiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: bnyamin

blade in 1. filminde de sokakta yururken bi yerde milliyet gazetesi gozukuzordu

şaka maka holivud'a imzamızı atmışız inceden...
  • Komplo teorileri bir yana;

muhteşem yakalamışsın
    Ama neden 2 yıl bekledin...
    Şimdi de benim kafamda komplo'lar oluşmaya başladı..
  • da yani bütün filmlerde bizim imzalarımız var bu işten korkarca gibi koku almaya başladım.....
  • izlediğimde farketmiştim bende.. konuyu okurken superman filmindeki bu sahne ile ilgili bir yazı yazacaktım hatta..
    quote:

Orjinalden alıntı: NiQuitinCQ

orta-doğudaki U.S askeri üsleri diye geciyor...

bu da superman filminden bir sahne. Camda Turkce "Daha iyisi olamaz" yazıyor.

TERMİNATÖR 3 ve TURKİYE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 4 Aralık 2006; 17:41:44 >
  • Tebrik eden arkadaşlara cümleten teşekkürler

quote:

Orjinalden alıntı: ISIS

Komplo teorileri bir yana;

muhteşem yakalamışsın
    Ama neden 2 yıl bekledin...
    Şimdi de benim kafamda komplo'lar oluşmaya başladı..

Arkadaşım dedim ya araya askerlilk girdi diye. Fırsat olmadı. Olsa yazacaktım buraya. KAfanda komplo falan oluşmasın yani
  • bu konularda biraz nette gezdim ve daha farklı şeylere rastladım.

- Türkiye'de "Çıtır Kızlar" adıyla gösterilen "Coyote Ugly"de genç adam kız arkadaşına, "Do you eat Turkish?" (Türk yemeği yer misin?) diye sorar. Ardından da New York'taki Bereket Döner'e girerler.

- Ünlü İskoçyalı (Highlander) filminin bir de dizi versiyonu vardır. Bir bölümünün sonunda, kahraman kötü adamın kellesini uçurduktan sonra siyah paltosuyla caddede uzaklaşırken fonda, "Dönülmez Akşamın Ufkundayım" çalar.

- Timothy Dalton'un bir diktatörü canlandırdığı "The Beautician and the Beast"in (Televizyonda, "Güzel Dadı, Çirkin Kral" adıyla oynamıştı) ailecek kahvaltı edilen sahnesinde Dalton büyük bir ciddiyetle uluslararası gazeteleri okuyup haberler hakkında yorum yapar. Okuduğu gazete Hürriyet'tir.

- Başrolünde John Travolta'nın oynadığı "Swordfish" (Kod Adı Kılıç Balığı) filmindeki İnternet'ten para aklama transferi sırasında, ekranda İstanbul üzerinden de işlem yapıldığı gösterilir.

- Star Wars Episode II'deki engizisyon kurulunun kalesi tasarlanırken Sultanahmet Cami'sinden esinlenilmiştir. Filmin tanıtım kitapçığında da Blue Mosque diye belirtilir.

- "Zor Baba" (Meet the Parents) filminde Robert de Niro sabah kahvaltısında Hürriyet gazetesi okur.

- Jaws 3'ün başında, ölen dalgıcın pasaportunda kocaman bir Yeşilköy mührü olduğunu görürüz.

- Blade'in bir sahnesinde Milliyet gazetesinin yarısı görünür. Manşeti de, "Emire Meselesi"dir.

• armegeddon filmindede dünya kurtulduğu zaman boğazı gösteriyo

aslında olay filmlerde tuklerin yada turkiyenin geçmesi değil daha derine inmek lazım

örnek:komplo teorileri filmi,izleyin derim
  • Blade:

TERMİNATÖR 3 ve TURKİYE

The Game:

TERMİNATÖR 3 ve TURKİYE

Coyote Ugly:

TERMİNATÖR 3 ve TURKİYE

TERMİNATÖR 3 ve TURKİYE

40 Days 40 Nights:

TERMİNATÖR 3 ve TURKİYE

Dead Poets' Society:

TERMİNATÖR 3 ve TURKİYE

King Kong:

TERMİNATÖR 3 ve TURKİYE

Bu da bonus :

TERMİNATÖR 3 ve TURKİYE

• @sg-1 kardeş sağol.

Bende filmleri pür dikkat izlediğimi sanırdım

Kink Kongda ne var bulamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: F@ruk

@sg-1 kardeş sağol.

Bende filmleri pür dikkat izlediğimi sanırdım

Kink Kongda ne var bulamadım

arkada (kadının tam kafasının üstü civarında) bir türk bayrağı var
  • yahu Türkiye bu gezegende deil mi sağda solda görülen gazeteler,bayraklar neden bu kadar ilginizi çekio annamadım

ama şu terminatöre bende bi anlam veremedim sadece bizimkiler mi gözüküo yoksa arada bizimkilerde mi geçio???o önemli işte yoksa bilgisayarın sade bize gıcığı olduğunu zannetmiom ya da zordan başlamayı seçio ()
  • Yarın öbürgün ülkemize bomba atarlarsa, üzgünüz 'terminatör, virüs, bilgisayar vs' attı demek içindir. Zemin hazırlıyorlardır anglosakson köpekleri, siz ne sanıyorsunuz Dünya'da itibar gören bir seri filmi sanat aşkıyla yananlar mı çekiyor veya birilerinin izni olmadan mı çekebiliyorlar?

Bir tane kıçıkırık mafya filminde Abd lilerle kafa bulduk diye üstelik o kadar kalitesiz bir filmde. Üst düzey yetkilileri kin, öfke saçtı basını ayıpladı. Nükleer bombalar sallasak bir filmimizde Amerikan eyaletlerine ve bu film Dünya'da çok izlense acaba basın ordusu ne yazar? Peh, komplo teorilerini bir tek biz kıçımızdan uyduruyoruz ama gerçekleştirenler hep onlar oluyor.

• ŞŞŞŞŞere....ler
  • İzlediğim tüm filmlerde bayrak yemek ve türkiye ile ilgili bişiler oluyor genelde .
  • süper ya bunun bi anlamı olmalı tesadüf mü acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: deeproxy

bu konularda biraz nette gezdim ve daha farklı şeylere rastladım.

- Türkiye'de "Çıtır Kızlar" adıyla gösterilen "Coyote Ugly"de genç adam kız arkadaşına, "Do you eat Turkish?" (Türk yemeği yer misin?) diye sorar. Ardından da New York'taki Bereket Döner'e girerler.

- Ünlü İskoçyalı (Highlander) filminin bir de dizi versiyonu vardır. Bir bölümünün sonunda, kahraman kötü adamın kellesini uçurduktan sonra siyah paltosuyla caddede uzaklaşırken fonda, "Dönülmez Akşamın Ufkundayım" çalar.

- Timothy Dalton'un bir diktatörü canlandırdığı "The Beautician and the Beast"in (Televizyonda, "Güzel Dadı, Çirkin Kral" adıyla oynamıştı) ailecek kahvaltı edilen sahnesinde Dalton büyük bir ciddiyetle uluslararası gazeteleri okuyup haberler hakkında yorum yapar. Okuduğu gazete Hürriyet'tir.

- Başrolünde John Travolta'nın oynadığı "Swordfish" (Kod Adı Kılıç Balığı) filmindeki İnternet'ten para aklama transferi sırasında, ekranda İstanbul üzerinden de işlem yapıldığı gösterilir.

- Star Wars Episode II'deki engizisyon kurulunun kalesi tasarlanırken Sultanahmet Cami'sinden esinlenilmiştir. Filmin tanıtım kitapçığında da Blue Mosque diye belirtilir.

- "Zor Baba" (Meet the Parents) filminde Robert de Niro sabah kahvaltısında Hürriyet gazetesi okur.

- Jaws 3'ün başında, ölen dalgıcın pasaportunda kocaman bir Yeşilköy mührü olduğunu görürüz.

- Blade'in bir sahnesinde Milliyet gazetesinin yarısı görünür. Manşeti de, "Emire Meselesi"dir.

bende bişiler buldum

* Bernardo Bertolucci'nin 'Ste- aling Beauty' (Çalınmış Güzellik) adlı filminde, evin gençleri başrol- deki Liv Tyler'la dalga geçmek için onun adını kullanarak chat'leşir. İtalyan genç, 'Benim adım Lisa' der, karşısındaki kişi ise, 'Ben de Türkiye'den Ali Ögzentürk' yazar. (Özgentürk değil, aynen böyle.)

* Filmi de yapılan ünlü bilgisayar oyunu Tomb Raider'da, oyuna konu olan nesnelerden birinin Türkiye'de gömülü olduğu söylenir. Üstelik kolilerin üzerinde 'Turkey' değil, bizim istediğimiz gibi 'Türkiye' yazar.

* CNBC-e'de ya- yınlanan Buffy Vampire Slayer dizi- sinin bir bölümünde, yakaladıkları yaratığı konuşturmak için onun di- lini kullanan Buffy'nin büyücü ar- kadaşı, Türkçe olarak 'Konuş be- nimle, gözleri görmeyen adam' der.

• Bu da Terminatör 3 den bir hata....http://www.moviemistakes.com/freepicture.php?mistakeid=28864

Film hataları hakkaten çok ilginç ve de "ben nasıl farkedemedim" dedirtecek türden şeyler. Fakat ben esas konumuzun film hatası olmadığını düşünüyorum. Türkiye'nin önemli stratejik noktalarının bir filmde üstelikte çok dikkat edilmeden farkedilmeyecek şekilde yani gizlenir gibi yayınlanması... Bence konu bu olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HIGH FIDELITY -- 5 Aralık 2006; 23:44:13 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.