Şimdi Ara

M8S plus android TV box (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.217
Cevap
65
Favori
138.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öncelikle içten dilekleriniz ve cihaz hakkındaki bilgilendirmeleriniz için çok teşekkür ediyorum size. Ben de sizin tavsiyelerinize uyarak bugün M8S plus siparişi verdim. Bu işlerden çok fazla anlamıyorum ama, arkadaşa kodi'yi kurmasını söylüyorsunuz. Kodi zaten cihazda kurulu gelmiyor mu? Peşinen teşekkürler.
  • mtbediz M kullanıcısına yanıt
    Rica ederim arkadaşım, insanlara yardımcı olmak lazım, bilgi paylaşınca birsey ifade ediyor, öbür türlü sır oluyor, sırında kimseye faydası yok. Kodi yüklü geliyor ok, ama çok fazla eklenti kurulu geliyor kodi de, silip yeniden kurdum ben, istediğim eklentileri kendim kurmayı tercih ettim. Size de hayırlı olsun, inşaalah sizde benim gibi hiç problemsiz kullanırsın, saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukde

quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

kodide film arşivindeki filmlerin kapak resimleri yok, sadece film isimleri var neden acaba

Kapak resimleri geliyor, hatta gerekli ayarlardan sonra bütün filmlerin konusu türkçe olarak da geliyor. Bununla ilgili ayrıntılı yazacağım.

Merhaba arkadaşlar, sizler için m8s plus android tv box içindeki kodide ayarlar sonucunda yaptığım ve bazı arkadaşların öğrenmek istedikleri, kodi içine tanıttığımız ağdaki pc ye bağlı harici diskteki bluray filmlerin, kapaklarının ve film bilgilerinin türkçe olarak gelmesi, resimler aşağıdadır, saygılar....

M8S plus android TV box

M8S plus android TV box

M8S plus android TV box

M8S plus android TV box

M8S plus android TV box

• farukde kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler. 55 dolara aldım, M8S'in gümrükte takılma ihtimali var mıdır acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtbediz

Cevap için teşekkürler. 55 dolara aldım, M8S'in gümrükte takılma ihtimali var mıdır acaba?

Sıkıntı olmaz, 62 Dolara aldım ben, 20_25 gün içinde geldi sorunsuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin cihazdaki 5.1 in tam surumu nedir? Bende 30102015 yuklu, play storeden bazi uygulamalari indiremiyorum. Sizde de sorun var mi, sagilar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysuleymany -- 16 Aralık 2015; 17:06:00 >
  • Play store ile ilgili sorun bazı telefonlarda da oluyormuş ,sanırım işlemci bölge vs ile ilgili bir sorun, farukde saat ayarıyla nasıl çözdü bilmiyorum belki şans meselesi

• 4k hiç denemedim zaten öyle bir tv m yok, 720p,1080p ve dolby, dts filmler için yeter de artar bile

• quote:

Orijinalden alıntı: ysuleymany

Sizin cihazdaki 5.1 in tam surumu nedir? Bende 30102015 yuklu, play storeden bazi uygulamalari indiremiyorum. Sizde de sorun var mi, sagilar.

Merhaba hocam, android 5.1.1 sürümü ile geldi, tarih saat ayarlamak ve dünya saatler +2 olan seçili olması lazım, benimde tarih saat ayarlamadan google playden birsey indiremediğim gibi google play hesabı hata vermişti, tarih saat ayarlayınca hersey normale döndü, sorunsun calıştı, sürüm yazan bölümün fotoğrafını çekip atarım buraya, saygılar...
  • quote:

4k hiç denemedim zaten öyle bir tv m yok, 720p,1080p ve dolby, dts filmler için yeter de artar bile

evet 4k denemedim, deneyecek videoddaha, 3d teknolojisi bile insanlar kullanamadan yürürlükten kalktı, yeni çıkan tv lerde 3d olayı yok, 4k cihazda artı olay zaten, 720-1080p oynattıktan sonta 4k yada çok gerek yok bence, iptv olsun, kodi rahat çalışsın yeter bence, çok özellik olup kullanmadıktan sonra hiç anlamı yok. Saygılar...
  • quote:

quote:

4k hiç denemedim zaten öyle bir tv m yok, 720p,1080p ve dolby, dts filmler için yeter de artar bile

evet 4k denemedim, deneyecek videoddaha, 3d teknolojisi bile insanlar kullanamadan yürürlükten kalktı, yeni çıkan tv lerde 3d olayı yok, 4k cihazda artı olay zaten, 720-1080p oynattıktan sonta 4k yada çok gerek yok bence, iptv olsun, kodi rahat çalışsın yeter bence, çok özellik olup kullanmadıktan sonra hiç anlamı yok. Saygılar...

Benim de cihazim geldi.10 gün olacak.
    bende 55f6500 samsung tv var (1080p ).
    İlk izlenimlerim şöyle :
    indirmiş olduğum 4k videolarda ses var görüntü yok (1080p ye düşürerek 4k görüntüyü yansıtır diye ummuştum ).
    h265 elimde 1 adet filmim vardı (black hawk down ) görüntü 3-5 saniyede bir donuyor.Tüm playerlerde aynı sonuç.Donanım ,donanım+,yazılım tek tek denendi.kodi ve kendi player ında sonuçlar aynı.aynı film dizüstü bilgisayarımda gom player ile sorunsuz göstermekte.
    play store da herhangi bir sorunum yok eklenti oyun vs. indirebiliyorum.
    2 adet usb az geliyor bana.usb çoklayıcı siparişlerim gelsin onlarla ilgili sonuçları paylaşırım buradan.
    Farukde arkadaşım sen bu playerla oldukça ilgilisin.
    ağ üzerinden yukarıda örneklemeni paylaşmışsın.
    Anladığım kadarıyla yukarıdaki ayarlar ağ üzerinden b.sayardaki film klasörlerinizi tanıtıp sonuç alıyorsunuz.
    Ben direk harici disklerimi m8s+ cihazıma bağlıyorum sizin bu filmle ilgili afiş,özet fragman vs.için özel bir ayar var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: matrixfx

quote:

quote:

Benim de cihazim geldi.10 gün olacak.
    bende 55f6500 samsung tv var (1080p ).
    İlk izlenimlerim şöyle :
    indirmiş olduğum 4k videolarda ses var görüntü yok (1080p ye düşürerek 4k görüntüyü yansıtır diye ummuştum ).
    h265 elimde 1 adet filmim vardı (black hawk down ) görüntü 3-5 saniyede bir donuyor.Tüm playerlerde aynı sonuç.Donanım ,donanım+,yazılım tek tek denendi.kodi ve kendi player ında sonuçlar aynı.aynı film dizüstü bilgisayarımda gom player ile sorunsuz göstermekte.
    play store da herhangi bir sorunum yok eklenti oyun vs. indirebiliyorum.
    2 adet usb az geliyor bana.usb çoklayıcı siparişlerim gelsin onlarla ilgili sonuçları paylaşırım buradan.
    Farukde arkadaşım sen bu playerla oldukça ilgilisin.
    ağ üzerinden yukarıda örneklemeni paylaşmışsın.
    Anladığım kadarıyla yukarıdaki ayarlar ağ üzerinden b.sayardaki film klasörlerinizi tanıtıp sonuç alıyorsunuz.
    Ben direk harici disklerimi m8s+ cihazıma bağlıyorum sizin bu filmle ilgili afiş,özet fragman vs.için özel bir ayar var mıdır?

Hayırlı olsun değerli hocam, pcye bağlı 3 tb haricim bluray filmlerle dolu, onları kodiye, tanıtırken, video-video ekle-gözat-windowsağı -workgroup-pc adı- (onun içinden bluray filmlerin olduğu kalsörü seçiyoruz) sectikten sonra - tamam - açılan sayfada yukarıda filmler tıklıyoruz, (Bu dizin içeriği altında) sonra altta ayarlar tıklıyoruz, can alıcı yer burası işte, tercih edilen dil tr - sertifika ülkesi usa - değerlendirmeleri şuradan al fark etmiyor IMDB - TMDB (öZGÜN BAŞLIĞI KORU İŞARETLİ OLMASIN) sonra tamam diyoruz - tekrar tamam diyoruz, ve sistem seçtğininz klösürün içindeki filmleri taramaya başlıyor, bu işlem film sayısına göre değişir, bende 10-15 dk sürdü, sonrasında yukaradıdaki resimleri paylaştığım gibi, film posterleri ve film bilgileri türkçe olarak gelecektir, yine takıldığınız birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım, saygılar....

Faruk Bey günaydın, kutudan çıkan kumandanın pek kullanılabilir olmadığını söylüyorsunuz. Yalnızca kablosuz mouse kullanarak her şeyi yapabilir miyim bu cihazda? (pek oyun oynamam) Yoksa mutlaka air mouse klavye mi almam gerekir? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtbediz

Faruk Bey günaydın, kutudan çıkan kumandanın pek kullanılabilir olmadığını söylüyorsunuz. Yalnızca kablosuz mouse kullanarak her şeyi yapabilir miyim bu cihazda? (pek oyun oynamam) Yoksa mutlaka air mouse klavye mi almam gerekir? Teşekkürler.

Evet hocam, gelen kumanda cihazda yetersiz, rii i8 kumanda kullanıyorum mükemmel iş görüyor, tavsiye ederim. Saygılar sunuyorum.
    www.amazon.com
    Amazon.com: Rii Mini i8 2.4G Wireless Keyboard with Touchpad for PC Pad Google Android TV Box USB (White): Computers & Accessories
    http://www.amazon.com/Rii-i8-Wireless-Keyboard-Touchpad/dp/B006W494ZA

Derseniz ki evdeki pc de kullandığım mouse fare olurmu, denedim oda oluyor, cihaza uygun, bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukde -- 17 Aralık 2015; 13:46:34 >

• Klavye satildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysuleymany -- 19 Aralık 2015; 12:24:32 >
    Bilgiler için çok teşekkür ediyorum. Cihazı sabırsızlıkla bekliyorum. Saygılar.
  • şunu farkettim ki cihazla gelen kodide filmler bölümü yok hiç dikkat etmemiştim, film kapağı vs gelmemesinin nedeni buymuş yani :)

edit: yeni kodi yükledim onda da film bölümü yok

bir edit daha: film dosyasını ekledikten sonra üzerine gelip kumandadan menü tuşuna bastım, ordan bir takım ayarlar yaptım, film bölümü ve kapaklar geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi live2lift -- 18 Aralık 2015; 1:05:21 >
    +2 ama hangi ülke, biz de bu sorunu aşsak iyi olacak
  • Openelec'i yanlışlıkla cihaza yükledim.
    Şimdi cihazı açtığımda Openelec (Kodi) açılıyor, android uygulamalar vs. yok.
    Cihazın arkasındaki AV yuvasına bir araçla bastırarak cihaz açılırken kuruluma girdim, zip formatında indirip SD karta koyduğum ROM'u seçtim ama kurulum olmadı.

USB kablosu olmadığı için USB Tool ile kurulum denemedim. Son şansım bu.
  • quote:

+2 ama hangi ülke, biz de bu sorunu aşsak iyi olacak

Turkiye doğu avrupa zaman dilimi (UTC +2) kullanılır her yerde, inşaallah yapabilirsiniz, Saygılar.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.