Şimdi Ara

M4A4 mü M4A1-s mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• usta bu konu bir kaç kez açıldı zaten ben yine hatırladığım kadarı ile cevaplandırayım m4a4 un mermisi fazla olduğu gibi sekmesi de daha fazla bildiğim kadarıyla bu nedenle yakın mesafeli çatışmalarda mesele dust 2 haritasında b ye girdiğinizde çok iş yapabilir fakat a uzun gittiğiniz zaman m4a1 s in daha avantajlı olduğunu düşünüyorum sekme oranı daha az olduğu için fakat iki silah arasında mermi sayısında ki fark boş geçilebilecek bir şey de değil bunun yanı sıra m4a1 s in susturucu avantajı da boş geçilmemeli bence fakat iki silah arasında kimse kesin bu daha iyi diyemez bunu sebebi herkesin kişisel oyun şekli ben daha çok long tan gidip adam düşüren uzak mesafe çatışmalarını tercih ettiğim için m4a1 s kullanırım yakın mesafeye girmeyi planladığımda ise p90 fakat sen genelde yakın mesafeli oynuyor isen m4a4 ü tercih edebilirsin uzak mesafe de kalacağın zamanda aug kullanırsın ama bu sadece benim fikrim gerisi tamamen senin kişisel tercihin ile alakalı hocam iyi forumlar

• Bol bol wallbang denerim smoke tararım diyosan m4a4 ama m4a1 spray yapmak daha kolay geliyor bana ve daha etkili bi silah diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M4A4 deniyim oyun tarzımız aynı gibi :) Teşekkür ederim yorumunuz için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byMyzz -- 15 Mayıs 2015; 15:09:25 >
  • önemli değil hocam hs niz bol olsun
  • susturucuyu takınca silah biraz daha uzuyor, aim biraz daha kolaylaşıyor bana göre. 20 mermi de iş görür düzgün kullandıktan sonra.
  • B rush yaptıkları zaman m4-s çok etkisiz kalıyor. Ben genelde A yada mid e gidiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sig Sauer mi Glock mu Usp mi?
    12 yıl önce açıldı
    AK-47, M4, M16 VE G3 Hangisi ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • m4a1S

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürekli ateş edip, silahın sekmesini avantaj olarak kullanıyorsan (ki tutturma oranını garantilersin nerdeyse) M4A4 daha iyidir.
    Ama yok ben kafadan vururum, çok ateş etmem, sessizce siler giderim diyorsan M4A1-S daha iyi.
    Menzil olarakta M4A1-S daha avantajlı ama Dust2'de falan çok farketmiyor.
  • m4a4 fakat recoil çalışman gerek
  • Sağa sola sıkarım smoke içine 1 şarjörü boşaltırım dersen M4A4; yok ben iradeli kurşun kullanırım 1 spray yapar 3 kişi alırım dersen M4A1-S
  • Genelde B oynadığım için M4A4 kullanıyorum, ayrıca A1'in fiyat iyice arttı
  • Sprayine alıştıktan sonra m4 den vazgeçemezsin ben a1 kullanamıyorum şuan :) . Tavsiyem a4 yönünde mermi sayısının yeterli oluşu bence çok büyük bir etken.
  • M4 A4 ve A1 bam başka silahlar. A4, AK 47'nin biraz daha az hasar verip biraz daha isabetli versiyonu. M4 A1 hasarı baya düşük ama isabet oranı ve geri tepme konusunda en iyi silah.

Aim iyiyse ve sıktığın her mermiyi üst tarafa giydiriyorsan A4 iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 17 Mayıs 2015; 2:26:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghost Bullet

usta bu konu bir kaç kez açıldı zaten ben yine hatırladığım kadarı ile cevaplandırayım m4a4 un mermisi fazla olduğu gibi sekmesi de daha fazla bildiğim kadarıyla bu nedenle yakın mesafeli çatışmalarda mesele dust 2 haritasında b ye girdiğinizde çok iş yapabilir fakat a uzun gittiğiniz zaman m4a1 s in daha avantajlı olduğunu düşünüyorum sekme oranı daha az olduğu için fakat iki silah arasında mermi sayısında ki fark boş geçilebilecek bir şey de değil bunun yanı sıra m4a1 s in susturucu avantajı da boş geçilmemeli bence fakat iki silah arasında kimse kesin bu daha iyi diyemez bunu sebebi herkesin kişisel oyun şekli ben daha çok long tan gidip adam düşüren uzak mesafe çatışmalarını tercih ettiğim için m4a1 s kullanırım yakın mesafeye girmeyi planladığımda ise p90 fakat sen genelde yakın mesafeli oynuyor isen m4a4 ü tercih edebilirsin uzak mesafe de kalacağın zamanda aug kullanırsın ama bu sadece benim fikrim gerisi tamamen senin kişisel tercihin ile alakalı hocam iyi forumlar

Tamamen Katılıyorum duruma göre değişir bende s alıyorum ama a4ün yeride ayrı

• quote:

Orijinalden alıntı: ø

M4 A4 ve A1 bam başka silahlar. A4, AK 47'nin biraz daha az hasar verip biraz daha isabetli versiyonu. M4 A1 hasarı baya düşük ama isabet oranı ve geri tepme konusunda en iyi silah.

a1 ve a4'ün bütün statsları aynıdır. Aralarındaki terk fark recoil ve 30/20 mermi boyutlarıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trimbaler-

quote:

Orijinalden alıntı: ø

M4 A4 ve A1 bam başka silahlar. A4, AK 47'nin biraz daha az hasar verip biraz daha isabetli versiyonu. M4 A1 hasarı baya düşük ama isabet oranı ve geri tepme konusunda en iyi silah.

a1 ve a4'ün bütün statsları aynıdır. Aralarındaki terk fark recoil ve 30/20 mermi boyutlarıdır.

A1 sanki tabanca gibi vuruyor. Mesela ben A4 ile oynarken az çok AK 47 tadı alıyorum, A1 tabancanın büyüğü gibi geliyor. :D Hiç aynıymış gibi hissetirmiyor yani.
  • Yakın oynuyorsan a4 uzaktan oynuyorsan a1 diyorum. ikiside etkili silah maplara göre secilebilir.

• m4a4 daha keleş gibi bir silah ak47 benziyor. Sprayi falan daha zor fakat orta yakın mesafede çok güzel hasar çıkarıyor. m4a1 s ise daha ince iş bi silah 20 kurşun da çok az aslına bakarsan sana kalmış
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.