Şimdi Ara

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.131
Cevap
33
Favori
157.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .PAINKILLER kullanıcısına yanıt
    22-23 tane
  • Hayır, piyangoda çıkan şanslı numaralar Piyango Bileti'nin üzerinde yazan numaralardı.
  • Çorap eventi bitince biz de farm olayımıza geri döndükPazar günü malum yeni çarım hazır oluyor, o hazır olurken bir aslan parçası 61lik Mavi Akıncım ile biraz farm yapayım dedim.Birazdan paylaşacağım görüntülerle Map 2'nin meşgullüğünden usanıp 61 level farmına yönelmek isteyen arkadaşlar da bir fikir sahibi olsunlar istedim.

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

hocam beni 61 levele kasabilecek birini bulabilir miyiz acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Lordfeng turk degil. Bana kufrettigi icin banlattigimiz adam baskasiydi. (lordpaddon olabilir) Lordfeng i cok onceden de gormustum sanki alman olmasi lazim

• NewYear eventi çorap veya ay ışığı gibi bir şeyse 61likle kasabilirim
  • vallacok makbul olur hocam
  • Evet arkadaşlar,

27/12/2014 saat 13:00 itibarıyla H.A.O.(Herkes Adam Olacak) projesini başlatmış bulunuyorum.Hiç kimse ks'nin esamesinin okunmadığı bir serverı işgal edip hele ki benim kardeşlerime ks atamaz.Hepsini temizleyeceğimden emin olabilirsiniz, belki uzun sürer belki kısa.Bana yardımcı olmak isteyen arkadaşlar olabilir, İngilizceleri yeterse kendileri report etsinler, yetmezse bana buradan 2 adet screenshot ile pm atabilirler.1 saatlik farmda Dementul ve xFL3x adlı 2 kurbanı yakaladım, onları paylaşayım.

Devamı gelecek

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

TheChosenOne :(

• deli.yrk kullanıcısına yanıt
    Çıksam büyük ihtimal lonca kapanır, tekrar açar mısın?
    Sakin cikma, sen thechosenone'in yeryuzundeki tek temsilcisisin

Lordfeng Türk hocam arkadaş ekli bende.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adalete bak ulan! İlk tanismamizda bana 'yarram' diye hitap eden adama odul cikiyor

• Iyi ki indirmemisim full ks cimi dolu

Ayrica seyi merak ediyorum; ksnin ilk uyarisi 1 gun. Sonrakilerde ne kadar ceza alacak adam?

1 hafta

• Kardes full ksci diye bir olay yok, sadece map 2yi bırakmamizdan beri bazı parazitler türemis, onları temizliyoruz.

• Hm emek server biz adam gibi bi car yapmak icin 2 3 ay ugrasmamiz lazim

• Senelerdir ugrasanlar var ne diyorsun

• 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.