Şimdi Ara

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.131
Cevap
33
Favori
157.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar metin2 tr serverında oynuyordum lycan ın gelmesiyle yeniden başladım forumda metin2 bölümünü incelerken bu bölümü gördüm .

Açıkcası server çok hoşuma gitti .

Başlamak istiyorum fakat hiç bir bilgiye sahip değilim bu konudaki yorumları inceliyecegim hali hazırda lonca varsa katılmak isterim .
  • Janissary16 kullanıcısına yanıt
    Hocam buyrun başlayın hemen. Server çok kaliteli. Ks atanlara bile eğer bildirirseniz ban atılıyor. Oyun başlangıcında 1 haftalık droplar ile birlikte +5 kılıc zırh vs. Sayesinde çok kolay kasılabilirsiniz. Oyun Singapur serveri olmasına rağmen Türkçe dil mevcut. Oyuncularada gelirsek serverin çoğu Türk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Server Singapur'un resmi serverı ve disiplin ve düzenin bir araya geldiği bir sunucu çünkü yeni başlayanlara her türlü kolaylıkları sunan, bunun yanında mevcut ticaret düzeni ve saygılı oyuncu ve yönetim kadrosuyla size uzun soluklu bir oyun deneyimi yaşatan bir yer.Baslayan pişman olmuyor çünkü Gameforge serverlarindaki düzensizlik, hileli ve seviyesiz oyuncu bolluğu burada yer almıyor.Tek zor tarafı paranın ve itemin zor yapılması o da sizin sabriniza kalmış. Nickinizden gördüğüm kadarıyla osmanliya yakınsiniz, yakında OttomanEmpire diye loncamiz kuracağız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crazybeko

Hocam buyrun başlayın hemen. Server çok kaliteli. Ks atanlara bile eğer bildirirseniz ban atılıyor. Oyun başlangıcında 1 haftalık droplar ile birlikte +5 kılıc zırh vs. Sayesinde çok kolay kasılabilirsiniz. Oyun Singapur serveri olmasına rağmen Türkçe dil mevcut. Oyuncularada gelirsek serverin çoğu Türk

Dostum oyuncuların çoğu türkse nasıl türk serverından daha kaliteli oluyor yönetici farkımı dersiniz ?
  • Kirmizi bayraktaki agresiflerden iyi bir sey dusuyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: .PAINKILLER

Server Singapur'un resmi serverı ve disiplin ve düzenin bir araya geldiği bir sunucu çünkü yeni başlayanlara her türlü kolaylıkları sunan, bunun yanında mevcut ticaret düzeni ve saygılı oyuncu ve yönetim kadrosuyla size uzun soluklu bir oyun deneyimi yaşatan bir yer.Baslayan pişman olmuyor çünkü Gameforge serverlarindaki düzensizlik, hileli ve seviyesiz oyuncu bolluğu burada yer almıyor.Tek zor tarafı paranın ve itemin zor yapılması o da sizin sabriniza kalmış. Nickinizden gördüğüm kadarıyla osmanliya yakınsiniz, yakında OttomanEmpire diye loncamiz kuracağız

Aranızda yer almak isterim :)

Hocam çoluk cocuk değiller. Baba oğul oynayan bile var. Artı hile engelli olduğu için cocuklar başlasa bile bir yere gelemeden birakir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chiehsheshuai -- 28 Aralık 2014; 23:03:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crazybeko

Hocam çoluk cocuk değiller. Baba oğul oynayan bile var. Artı hile engelli olduğu için cocuklar başlasa bile bir yere gelemeden birakir.

Tamam dostum bugün indirip yarın başlıcam item veya para yardımı yapıcak olursa çok makbule geçer .

Kolay gelsin arkadaşlar
  • Kirmizi bayraktaki agresiflerden iyi bir sey dusuyor mu?

• http://forum.metin2.sg/forum/the-game/general-discussion/414233-about-kill-stealers

Soyle bir konu actim, haksiz da sayilmam

• DragonDogan D kullanıcısına yanıt
    30 lvl silahları veya kalkanlar düşüyor

• deli.yrk kullanıcısına yanıt
    İlk ks girişiminde ceza 1 gün, 2.sinde 1 hafta, 3.sünde sınırsız zaten.Ayrıca o geri döndüğünde senle alay ediyorsa sen de kontraya geçip sen yokken 2 envanter dolusu bk düşürdüm gibi tezlerle daha da moralini bozabilirsin.Kendimizi kscilerin eline vererek yıpratmayalım, mücadeleye devam edelim.
  • Arkadaşlar öfke gözlem bandı lazım. Olanlar bana ulaşabilirler mi?

• Min 400k max 2,5kkden satılıyor

• Hööh

• .PAINKILLER kullanıcısına yanıt
    Cezalarin daha caydirici olmasi sart. En azindan bir iki kisi katilirsa kim bilir belki bir duzenleme yaparlar

İkincisinde 1 hafta ucuncusunde sinirsiz oldugunu bilmiyordum... Bu ban surelerini nereden ogrenebilirim?

Her şey forumda var
    Link atar misin? Oyun kurallarinda ne kadar ceza alacagi yazmiyor

Someone said falan olmuyor ama
  • 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.