Şimdi Ara

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server (110. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.131
Cevap
33
Favori
157.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mujdemi isterim!
    Bundan kelli metinlerden cikan ezik bklari yerde birakmak zorunda kalmayacagiz. Npc 70k gold karsiliginda alacak.
    +0 taslar 25k
    +1 taslar 50k
    +2 taslar ise 75k.

Kaynak: forum.metin2.sg

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deli.yrk kullanıcısına yanıt
    Map 2 farmerlarının ve oyuna yeni başlayanların çok işine yarayacak.Hayırlı olsun
  • Reisleri kasıyorum

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

• 9 ocaga kadar finallerim dolayisiyla oyuna kucuk bir mola veriyorum gorusmek uzere iyi oyunlar :)

• Hocam iyi çalışın, sınavlarınızda başarılar dilerim, bizler burada bekliyoruz
  • .PAINKILLER kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkur ettim hocam

Son zamanlarda forumda 'no motivation' tarzi konular acilmaya baslanmisti, goruyoruz ki oyuncunun halinden anlayan bir yonetici grubu var. Bu yenilikle singapur serverinin ne kadar ozgun ve kaliteli oldugunu anlamis olduk. Yeni baslayanlar icin her turlu kolaylik saglaniyor. O +5 kilic bile ilk kez oyuna giren adami cok sevindiren bi guzellik. Ayrica tabulari kolayca yikiyorlar. Oyunun dinamikleriyle cok yerinde oynuyorlar. Ornegin kirmizi bayragi kapatmalari gibi.
    Kisacasi bu serverin gelecegi parlak. Ben sahsim adina konusacak olursam buradan daha kaliteli bir server gormedim.

Fakat oyunda deli oldugum bir sey var ki o da ks. Biz burada turk kardeslerimizi oyuna davet ediyoruz; resimler atiyoruz, serveri tanitiyoruz. Bunlari yapiyoruz ki gameforgenin boktan serverlarinda bosa kurek cekmesinler, kaliteli bir oyun deneyimi yasasinlar. Goruyorum ki yabanci forumlarda da oyle.
    Gelgelelim kalite ile bulusturmaya calistigimiz bu kitle oyunun icine etmeye devam ediyor. Oyuna ilk basladigim zamanla bu zamani kiyaslayinca hayrete dusuyorum...

En azindan bu yaziyi okuyan kardeslerim davranislarina ceki duzen versin. Sagda solda kufurlu konusmamaya ozen gosterin. Bir baskasinin kesmekte oldugu mob/metine saldirmayin
    iyi gunler/oyunlar

• deli.yrk kullanıcısına yanıt
    Ah o ksciler yok mu bugün rüyama bile girdiler ama pes etmek yok, temizleyeceğiz.
  • Selam arkadaşlar,

28/12/14 12:24 itibariyle Yeni Türkçe patchimiz oyuna eklenmiştir.Bu patch ile birlikte uzun süre mücadelesini verdiğim Türkçe itemlerin açıklamasının, Türkçe alfabesine uygun olmayan sayı ve şekillerde donanmasından kurtuluyoruz.Adminimiz ş,ğ,ı,ö ve ü'yü serverın kod sistemine uygun olmadığı için çıkarttı.Artık At Madalyonu'nun açıklamasına bakarken "At%)=n%/(z&/&/& e+^^'^tmen9&(z )(/ç*9(n gerekl&%+d+!'2r" yerine daha doğru ve daha sade bir açıklama olan aşağıdaki fotoğrafı göreceksiniz.Serverımıza hayırlı olsun.

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

Tesekkur ederiz

Çok güzel hayırlı olsun.

• Reisler

• Dementul ve xFL3x'nin gidişiBir dahaki ks'de görüşmek üzere

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

Justice

• Herkese iyi aksamlar iki sorum olcak.
    1-ks atan nasil banlaniyor ya senden sonra gelip metne dalip senin ss ni cekerse n'olcak? Gm nasil anliyor?
    2-Oyunda p acmak kolay mi?

• DragonDogan D kullanıcısına yanıt
    burası pwp degil p acmak zor
  • Öfkeyi de master açtım, aralıksız farma hazırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .PAINKILLER -- 28 Aralık 2014; 21:03:50 >
    Vay vay vay depo onu yikiliyor ya.. Rumreis de ordadir simdi

• O da burada, selamını söyledim, gözlerinden öpüyor
  • 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.