Bildirim
M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server (108. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
hocam mevzuyu anlamadim soyuldunuz mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyuncu durumu nasil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
esas degil diger lınk -
-
ya sinirden ne olduğunu yazamadım. dh ile ba$ladığım oyuna dh ile veda edeyim diye çarın son halinin resmini koydum
konu belli ksciler yüzünden artık illallah dedim ve adamın birine bastım kalayı. ticket atacam filan derken bana türkçe bir $ey yazdı birkaç dakika da türkçe küfrettim. bilmiyorum sınırsız banlarlar mı, ama aile değerlerine küfür sınırsız bandı tr'de
yine olsa yine ederim bu tür $erefsizlerle muhatap olmayı hazmedemiyorum
hocam ayni seyler benimde basima cok geliyo genelde pvp acip ustlerine yuruyunce biraz siniyolar ama yinede bende cok rahatsizim bu kscilerden
Kardes 2. Köy farmi sana göre değil, daha az insanın yaptığı 61 level farmina ne dersin?
Ah şu ksciler bana da ugrasalar, neyse kaldı 3 gün atın zırhlanmasina, bana da ks atmalarini dört gözle bekliyorum.
Diğer link eğer öyle yaptıysa hem yavaş iniyor hem de eksik indiriyor demektir, o kalsın.
Esas link olan MEGA'dan indirmeniz lazım o zaman.Mevcut tarayıcınızın dışında başka bir tarayıcıdan indirmeyi denediniz mi? -
Adminin dediğine göre event vesilesiyle popülasyon ikiye katlandı ama eventten sonra ne olur bilemem. -
Bıraktım oyunu. Oyunda farma başlayalı 3 gün oldu ki oyundan soğudum diyebilirim. Metin keserken ks atan mı dersin, pvp açıp dalan mı dersin hack açan mı dersin yeter artık dedim ve sildim. Birde üstüne yeni başlayan türkler de 2. köydeki metinlere ks atmaya baslayınca yeter artık dedim. Türkçe sövüyorlar,ks atıyorlar abi türkler geldiği her türlü oyunu mu kirletir ya. Hepsinin ss'sini almıstım ama otunu silince onlar da gitti. Birdaha zor başlarım bu oyuna.
Edit:Üstteki arkadaslar da bu sorundan muzdaripmis. Bu sorun cözülene dek geri dönmem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom. -- 26 Aralık 2014; 16:58:26 >
Arkadaşlar dedikleriniz gerçekten doğruysa şu an Map 2 kırmızı alarm veriyor demektir.Singapur'da birinin ks atması ne demektir?Keşke bu kural dışı eylemlerde bulunanları gününde report etseydiniz...Neyse, ben pazartesiden itibaren el atıyorum bu map 2'ye, ks'cileri ve hilecileri tek tek bitirelim bakalım. -
Yetisemedim. Event bittimi
bugüne kadar banlattığım adamları yan yana dizsek storekeeperdan uriele kadar sıra olur. tec interactivein bana plaket vermesi lazım oyunu temizliyorum resmen.
ilk defa ceza alacağım için 1 gün ban diyorlar ama bakalım bilmiyorum. devam edebileceksem dediğini yapıcam
Evet 14:00'te bitti, umarım çorabın yoktur. -
Piyango sonuçları açıklandı, Türklerden sadece LordFeng var, gerisi yabancı.Diğer dallarda şanssızlığımız oyunda da sürüyor...
http://forum.metin2.sg/forum/announcements/event-announcements/413979-christmas-lottery-results -
o zaman biletleri atalim yere bigun de sans bize gulsun
denemedim denicem -
Piyango icin oyunda olmakmi lazımdı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X