Bildirim
M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server (107. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: .PAINKILLER
Kılıcınız yoksa verebilirim
bambu kilici var simdilik o idare ediyor daha iyisi varsa neden olmasin :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam ben şuanda oyundayım sizi ekledim fakat açık değildiniz. bu çorap eventi ile ilgili bir bilginiz var mı?
@.PAINKILLER -
hocam 30 lvl ustu olmaniz gerekiyor size iki saatlik bambi veriliyor sizde slotlardan olabildigince cok corap dusurmeye calisiyosunuz ve coraplar cok degerli cunku cok guzel itemler cikiyor icinden
quote:
Merhaba arkadaşlar, sizlere bugün başlayacak Christmas eventini ve muhtevasını tanıtacağım.Öncelikle event saat Türkiye saatiyle 14:00'da başlıyor ve gelecek hafta cumaya kadar sürüyor.
Bu eventte şehre Noel Baba ve Noel Ağacı iniyor.Noel Baba bize 2 saatliğine ren geyiğini veriyor ve bu ren geyiğiyle çorap düşürüyoruz.Ren geyiğine binili olmadan çorap düşüremiyoruz.
2 saat çorap düşürünce ren geyiği ortadan kayboluyor.Yenisini ancak 24 saat sonra alabiliyoruz ama 24 saat beklemek istemeyenler ren geyiğini item mall'dan temin edebilecekler.Ren Geyiği şu an item mall'da yok ama ilerleyen vakitlerde konacak.İtem Mall'daki ren geyiğinin tanesi de 2 saatlik olacak.
Tek bir hesap için 24 saat beklemek zorunlu olduğu için birden fazla hesapla bu etkinliğe katılmamız en mantıklısı olacaktır.
Ödüller çok kalifiye, changer'ından adder'ına, incisinden hermit'ine envai çeşit güzel item mall eşyaları bizi bekliyor.Bu yüzden düşürebildiğimiz kadar çok düşürmemiz bizim için en hayırlısı olacaktır.
Ayrıca Ren Geyiği'ne bindiğimiz anda Ren Geyiği bize +1500 HP veriyor ve mevcut atağımızı %15 artırıyor.
Forum konusu burada:http://forum.metin2.sg/forum/announcements/event-announcements/413476-christmas-event
Başka sorusu olan arkadaşlar aşağıya yazabilirler
Ayrıntılı bilgiler buradaYalnız bir yanlış ben yukarıda geyiğe binmek yazmışım fakat geyiğe binilmiyor, sadece çağrılabiliyor.Eventin bitmesine son 3 gün var, hadi hayırlı çorap farmları
-
beni 30 a kadar kasabilecek var mı -
Hocam kendin kasabilirsin droplar sayesinde.
Could not request for download (URL /0.0.0.1/config.xml ErrorCode
12007)
Could not open configuration from remote
patcher i actıgımda bu hatayı alıyorum. o haberler yerinde web sayfası kullanılamıyor yazıyor. beyler bir yardımcı olsanız
normal kendi sitesinden indirdim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarja Turunen -- 25 Aralık 2014; 16:51:31 > -
Bende çalışıyor.Patcher'da hiçbir hata yok muhtemelen sorun sizin internet ayarlarınızda.
Could not open configuration from remote demek uzaktan konfigürasyon açılamıyor demek.Siz yine DNS ayarlarınız varsa onları sıfırlayın veya Metin2 bir şekilde bilgisayar tarafından engellenmiş olabilir, onu kontrol edin.Ben oyun adminine sorayım bu hatayı. -
Yükleme esnasında olmuş olabilir tekrar yüklemeyi deneyin. Olmazsa tekrar indirmeyi deneyin. Bide güvenlik duvarı açıksa kapatmayı deneyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chiehsheshuai -- 25 Aralık 2014; 17:04:08 >
teşekkürler cozdum comodo internet security ile ilgiliymis karantinadan cikardim oldu. saolun -
-
Ederi 15 normalde taşı da katsak 17 eder, hayırlı olsun -
-
link 100 kusur mb den sonra yuklemiyor -
ne kadar bi zamanda 61 lv yaptın -
quote:
Ederi 15 normalde taşı da katsak 17 eder, hayırlı olsun
bak şimdi moralim bozulduadam da 20 den aşağı olmaz demişti. teşekkürler
-
-
-
Hangi link?Bir an önce sorununu halledip biraz da olsa çorap düşürün ki kendinizi diğer oyunculardan eksik hissetmeyin çünkü gerçekten elzem eşyalar çıkıyor içinden.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X