Şimdi Ara

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.131
Cevap
33
Favori
157.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: .PAINKILLER

Artık mod çarımla lemureslerde kasıp rezil olmak istemediğimden mütevellit sadece 61 çarımla çorap farmı yapıyorum.Bugün de v3'teydim ve dünkü rekorumu geliştirerek 2 saatte 277 çorap düşürdüm.Bu sefer az görüntü aldım, hep aynı şeyler olduğundan biraz da sizi düşünerekten görüntüler az ama hırslı arkadaşlarımızı umarım galeyana getirmeyi başarır

erenimo96'nın şamanını 31'den 55'e kastım.Ona da buradan hayırlı olsun diliyorum, güzel bir şaman geliyor
    M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

Cok saol kardesim yardimlarin icin.sabahda kassura 60 a kasti .1 haftalik droplar dururken 65 e kadar kasmayi dusunuyorum Cunki 65 lik yelpaze icin.cumaya kadar 2 becerimi g licek kadar exo biriktiriyorum. Vede dun rahat bi 60kk bedavadan kastim. Millet odinleri 19 -18kk ya kurdu bir odin 5k tp ama 500 pelerinde 5k tp 200 pelerini 12 kk dan satip 500 pelerini 30kk ya saatin kisacasi her odinde bir 10kk aciklik yakaladim.:)1 aya samanimin becerilerini p lerim :)guzel bi saman geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Kılıcınız yoksa verebilirim

bambu kilici var simdilik o idare ediyor daha iyisi varsa neden olmasin :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ben şuanda oyundayım sizi ekledim fakat açık değildiniz. bu çorap eventi ile ilgili bir bilginiz var mı?

@.PAINKILLER
  • hocam 30 lvl ustu olmaniz gerekiyor size iki saatlik bambi veriliyor sizde slotlardan olabildigince cok corap dusurmeye calisiyosunuz ve coraplar cok degerli cunku cok guzel itemler cikiyor icinden

• quote:

Merhaba arkadaşlar, sizlere bugün başlayacak Christmas eventini ve muhtevasını tanıtacağım.Öncelikle event saat Türkiye saatiyle 14:00'da başlıyor ve gelecek hafta cumaya kadar sürüyor.

Bu eventte şehre Noel Baba ve Noel Ağacı iniyor.Noel Baba bize 2 saatliğine ren geyiğini veriyor ve bu ren geyiğiyle çorap düşürüyoruz.Ren geyiğine binili olmadan çorap düşüremiyoruz.

2 saat çorap düşürünce ren geyiği ortadan kayboluyor.Yenisini ancak 24 saat sonra alabiliyoruz ama 24 saat beklemek istemeyenler ren geyiğini item mall'dan temin edebilecekler.Ren Geyiği şu an item mall'da yok ama ilerleyen vakitlerde konacak.İtem Mall'daki ren geyiğinin tanesi de 2 saatlik olacak.

Tek bir hesap için 24 saat beklemek zorunlu olduğu için birden fazla hesapla bu etkinliğe katılmamız en mantıklısı olacaktır.

Ödüller çok kalifiye, changer'ından adder'ına, incisinden hermit'ine envai çeşit güzel item mall eşyaları bizi bekliyor.Bu yüzden düşürebildiğimiz kadar çok düşürmemiz bizim için en hayırlısı olacaktır.

Ayrıca Ren Geyiği'ne bindiğimiz anda Ren Geyiği bize +1500 HP veriyor ve mevcut atağımızı %15 artırıyor.

Forum konusu burada:http://forum.metin2.sg/forum/announcements/event-announcements/413476-christmas-event

Başka sorusu olan arkadaşlar aşağıya yazabilirler

Ayrıntılı bilgiler buradaYalnız bir yanlış ben yukarıda geyiğe binmek yazmışım fakat geyiğe binilmiyor, sadece çağrılabiliyor.Eventin bitmesine son 3 gün var, hadi hayırlı çorap farmları

• beni 30 a kadar kasabilecek var mı
  • Hocam kendin kasabilirsin droplar sayesinde.

• Could not request for download (URL /0.0.0.1/config.xml ErrorCode
    12007)
    Could not open configuration from remote

patcher i actıgımda bu hatayı alıyorum. o haberler yerinde web sayfası kullanılamıyor yazıyor. beyler bir yardımcı olsanız

normal kendi sitesinden indirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarja Turunen -- 25 Aralık 2014; 16:51:31 >
  • Tarja Turunen kullanıcısına yanıt
    Bende çalışıyor.Patcher'da hiçbir hata yok muhtemelen sorun sizin internet ayarlarınızda.

Could not open configuration from remote demek uzaktan konfigürasyon açılamıyor demek.Siz yine DNS ayarlarınız varsa onları sıfırlayın veya Metin2 bir şekilde bilgisayar tarafından engellenmiş olabilir, onu kontrol edin.Ben oyun adminine sorayım bu hatayı.
  • Tarja Turunen kullanıcısına yanıt
    Yükleme esnasında olmuş olabilir tekrar yüklemeyi deneyin. Olmazsa tekrar indirmeyi deneyin. Bide güvenlik duvarı açıksa kapatmayı deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chiehsheshuai -- 25 Aralık 2014; 17:04:08 >
  • teşekkürler cozdum comodo internet security ile ilgiliymis karantinadan cikardim oldu. saolun
  • M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

arkadaşlar 20kk ya aldım çok mu fazla acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SequentiaL -- 25 Aralık 2014; 18:53:18 >
  • Ederi 15 normalde taşı da katsak 17 eder, hayırlı olsun
  • sonumun böyle olacağını en ba$ından biliyordum.bir gün $erefsizin biri yüzünden tüm emeklerimin hebâ olacağını..
    M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • link 100 kusur mb den sonra yuklemiyor
  • deli.yrk kullanıcısına yanıt
    ne kadar bi zamanda 61 lv yaptın
  • quote:

Ederi 15 normalde taşı da katsak 17 eder, hayırlı olsun

bak şimdi moralim bozuldu adam da 20 den aşağı olmaz demişti. teşekkürler
  • kendisi de dh den imiş buradan selamlar
    M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server
  • Dünün eksikliğiyle bugün biraz daha çorap kasayım dedim, şans budur ya tam başlayacağım sırada erenimo96(HellTR) pm attı, o da katıldı çorap farmıma.Birlikte 68 dk çorap kastık, geri kalanını kendim tamamladım.Çok zevkliydi çünkü bir yandan kendi rekorumu 2 saatte 294 çorapla tekrardan kırdım bir yandan da uzun bir günün yorgunluğunu 3'er 3'er bazen 5'er 5'er düşen çoraplar gidermişti.Her neyse, introyu uzun tuttum herhalde, gelsin fotolar

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

• Hangi link?Bir an önce sorununu halledip biraz da olsa çorap düşürün ki kendinizi diğer oyunculardan eksik hissetmeyin çünkü gerçekten elzem eşyalar çıkıyor içinden.
  • 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.