Şimdi Ara

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.131
Cevap
33
Favori
157.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Chocobo yu da alip farma basladim hayirli ugurlu olsun. At zirhlamam 1 hafta surecek. Su socks isinden gunde 60kk'nin ustunde kar ediyorum. Cikan adderler ile fms ile mpa ya ekledim. Siradaki hedefim mpa yi +9 yapmak gibi gorunuyor. Bu arada hava kilici 17'de m olmadi :( hava kilici gozlem bandi olan varsa satin alabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada mavi bayraktayız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu aralar Christmas eventi olduğu için fiyatları aşırı derecede ucuzladı, güzel para kazanırsanız kolay g açarsınız.
  • Hız konusu internet hızınızla alakalı olabilir, link hızlı çünkü.

Esas linki kopyalayıp link çubuğuna yapıştırmalısınız.
  • MRCTYLN kullanıcısına yanıt
    Siz sorun biz cevaplayalım
  • Artık mod çarımla lemureslerde kasıp rezil olmak istemediğimden mütevellit sadece 61 çarımla çorap farmı yapıyorum.Bugün de v3'teydim ve dünkü rekorumu geliştirerek 2 saatte 277 çorap düşürdüm.Bu sefer az görüntü aldım, hep aynı şeyler olduğundan biraz da sizi düşünerekten görüntüler az ama hırslı arkadaşlarımızı umarım galeyana getirmeyi başarır

erenimo96'nın şamanını 31'den 55'e kastım.Ona da buradan hayırlı olsun diliyorum, güzel bir şaman geliyor
    M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

• quote:

Orijinalden alıntı: .PAINKILLER

Siz sorun biz cevaplayalım

peki o zaman

Bu server bildiğimiz singapur ülkesinin metin2 server ı mı ?
    Türk serverından ne farkı var ? daha mı kolay ?

şimdilik bunları cevaplarsanız sevinirim ha birde indirme linki rica edeceğim ve website
    Hocam isterseniz ben cevaplayayim. Oyunu yayınlayan TEC Interactive. Oyun uluslararası bir server. Pvp gibi kolay değil ama hediye 1 haftalık droplar sayesinde kolayca kasılabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chiehsheshuai -- 24 Aralık 2014; 3:02:03 >
  • .PAINKILLER kullanıcısına yanıt
    oyunu yukledim ayarlerken hata verdi could not exace falan diyor
  • Dosya YUKLENMEDİ DİYOR
  • Link verebilecek olan var mi ?

• Hocam birdaha indirmeyi deneyin.

Googledan metin2 sg yazın çıkar.

• Peki birden cok server mı var yoksa tek server mı ?

Oyunda bir tane server var.

• quote:

Orijinalden alıntı: .PAINKILLER

Arkadaşlar mavi bayrak map 2'de metin avcılarının çokluğu sebebiyle kapatılan kırmızı bayrakta farm yapma kararını alanlar olabilir.Ben de o arkadaşlara yardımcı olma amacıyla Kırmızı Bayrak Map 2'de metin çıkan yerleri göstermeye çalıştım.Umarım faydalı olur.

1-Kırmızı renkli yer:Karanlık veya siyah metin
    2-Lacivert renkli yer:Karanlık metin(Bazen 9 numaralı yere düşebilmektedir)
    3-Turuncu renkli yer:Karanlık veya siyah metin
    4-Bordo renkli yer:Karanlık metin
    5-Mavi renkli yer:Kıskançlık, karanlık veya siyah metin(Burada ayrıca vahşi okçu vardır)
    6-Pembe renkli yer:Karanlık veya siyah metin(Burada ayrıca Vahşi uzman ve okçu vardır)
    7-Yavruağzı renkli yer:Kıskançlık metni(Burada ayrıca vahşi uzman vardır)
    8-Gri renkli yer:Kıskançlık, karanlık veya siyah metin buradadır.En bereketli yer burası diyebilirim.
    M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

şimdi mavi bayrağın ikinci haritada hiç metin düşmüyor mu?

• oyun adım RazielTR 20 lvl bedenselim beni kasabilecek yardım edebilecek varsa konuşalım bayadır oynamıyordum çok şey değişmiş.
    Crazybeko'ya ek olarak; oyun Singapur'un resmî serverıdır.

Türk serverındaki ciddiyetsizliği bu oyunda kesinlikle bulamazsınız.Hatasını bildirdiğiniz kişi eğer gerçekten hatalıysa örneğin ks yapmış, gerçek para karşılığı oyun parası satmaya kalkışmış veya hile kullanmış ise 24 saat içinde cezasını kesinlikle alır.Başlangıçta verilen 1 haftalık bufflar, 1 level silah ve zırh sayesinde kasması sıkıcı olan ilk levelleri kolayca aşabiliyorsunuz.1 hafta sonra bufflar bittiğinde, zaten kolaylıkla EXP yüzüğü bulunabilindiğinden serverda kasma her türlü Türktekinden kolaydır ama item ve para yapma zor.
  • cegaba C kullanıcısına yanıt
    Tabii ki düşüyor ama metin avcıları yüzünden çok metin kesmek nasip olmuyor.Bir alternatif olarak kırmızı bayrak farmını öne sürdüm.
  • Kılıcınız yoksa verebilirim
  • 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.