Şimdi Ara

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.131
Cevap
33
Favori
157.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • +9 FMS'lerin fiyatları ne civardadır? Ortalama öyle 25i falan geçmese? Pazar araştırması yapamadım vaktim yoktu da.
  • Bu aralar cuma gününe kadar Christmas eventi var.Bu eventte çorap düşürerek iyi para kasabilirsiniz.30 level ve üstü çarlar çorap düşürebiliyor, bu yüzden +30 level olmanız lazım.Oyuna girdiğinizde [MOD]Thoor'a pm atarsanız item bulmanızda yardımcı olabilirim
  • Fms farmı yapmıyorlar çünkü çoraptan aşırı kalifiye itemler düşebildiğinden ona çok ehemmiyet veriyorlar.Ben de size gerçekten kasabildiğiniz kadar çorap kasmanızı tavsiye ederim, bu fırsat kaçmaz
  • erenimo96 E kullanıcısına yanıt
    Var ya, harikasınız
  • cegaba C kullanıcısına yanıt
    Bizden satan belki yoktur ama pazarda çok rahat 1kk'ye bulabilirsiniz
  • Atsız Kovboy kullanıcısına yanıt
    Bu sayfadaki ilk entry'e bakabilirsiniz, samochu 21 ort +9 temiz dolunaya 14kk gibi çok uygun bir fiyat verdi, 25'e de 20kk civarında bulabilirseniz kaymağın yanında bal olur
  • Evet arkadaşlar, sizlerle bugün 2 saatlik örümcek zindanı 3. kat farmımdan görüntüler paylaşmama izin verin.

Bu farm, çorap farmımın zirvesiydi.120 dakikada 223 çorap düşürdüm.Dün kutsamasız 114 tane düşürmüştüm.Hakikaten en büyük eksiğim kutsama olmuş olacak ki bugün kutsamalı 223 tane düşürdüm.Gelsin görüntüler

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

• quote:

Orijinalden alıntı: .PAINKILLER

Bizden satan belki yoktur ama pazarda çok rahat 1kk'ye bulabilirsiniz

2 3 gündür arıyorum süreklide bulamadım ya sinir etti beni gerçekten.
    Eyvallah aga sağolasin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dünki corap farmindan cikan eşyalar.Bence gayet iyi :)
    M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

çok iyi
  • Geç mi kaldık hocam ya? Pc yarın geliyorda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • .PAINKILLER kullanıcısına yanıt
    2 saatte ortalama 70-80 civari corap dusuruyorum varmi bunu artirmanin bi yolu

• quote:

Orijinalden alıntı: .PAINKILLER

Bu sayfadaki ilk entry'e bakabilirsiniz, samochu 21 ort +9 temiz dolunaya 14kk gibi çok uygun bir fiyat verdi, 25'e de 20kk civarında bulabilirseniz kaymağın yanında bal olur

Aynen mesajı gördüm. O civarlarda fiyatlar uygundur o zaman.
  • Lemureslerde de iş yok bu eventte de en bereketli yer v3 ne yazık ki.2. köyde de max. 100 civarı düşebiliyor, o yüzden bir tek pelerin ve ks atmayan kişi sayısı etki edebilir etse de..
    Napalim artik simdilik nasibimize ne duserse

Cok teşekur ederim skill i nasıl hallederiz peki uzun surermi ruh kovma nasıl bulabiliriz :D
    bişey sorucam bu oyun neden bu kadar gec iniyor 3-4 saat gosteriyor inmesi icin
    esas linke tıklanmıyor digeride cok uzun suruyor
  • Beyler acil server hakkında bilgi verin nedir ne değildir ? anladığım kadarıyla singapur serverı anılarım depreşti her an başlayabilirim. Umarım burdaki herkes belli bir yerde toplanmıştır
  • 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.