Bildirim
M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server (104. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
Şimdilik itemler Türkçe, NPClerin ve görevlerin Türkçe olduğu paket de yolda. -
-
kesinlikle hocam 2 gunde yaklasik 150 kk civari kardayim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samethawkeye -- 22 Aralık 2014; 1:45:34 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
indirebilecegim bi link verirmisiniz server nasıl guzelmi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robert Lewandowski RL9 -- 22 Aralık 2014; 10:32:35 > -
Esas link:
chrome://mega/content/secure.html#!EdNhUZoY!YobIdZT2EAL6yCiD8bP-kYOMXV12lyo_u7gd-fC8-eI
Hata vermesi durumunda bu linkten de indirebilirsin:
http://patch.metin2.sg/Metin2-SG_installer.exe
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .PAINKILLER -- 22 Aralık 2014; 10:52:41 > -
Hocam 10 numara. Bot falan yok
Hile yok. Hile olsa zaten anında banlanıyor kullananlar.
Para sifirlandi. yine sabirsizliktan kendim basayim dedim fmsyi. Birkac guzel +9 ic item de aldim. 27 avg fmsyi +8e gecirdim. +9 icin ugrasiyorum. Her turlu yardim kabul edilir :) -
Event ne zaman bitiyor ? Laptopu bekliyorumda.
2015e kadar etkinlikler devam ediyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
9 gün var yani. E iyi :D
Beyler ben forumda dolaşırken gördüm metin2 singapur hakkında bilgi verirmisiniz ?
-
İnci fiyatları dipe vurmuş, herkes + basmaya yüklenmiş, + da kutsama ile basıldığına göre? -
sabah indiricem bakalım nasılmıs sizce nasıl item sahip olabilirim -
quote:
Orijinalden alıntı: .PAINKILLER
İnci fiyatları dipe vurmuş, herkes + basmaya yüklenmiş, + da kutsama ile basıldığına göre?
4kk olmus bile, ayrica evet son zamanlarda herkes + basmaya o kadar cok yuklenir oldu ki pazara koydugum fmsler,zithlar,ic itemler ve up itemleri eskiden 2-3 saate cekilirken simdi 5 dkyi gecmiyor ciddiyim. Ayrica server gu gectikce kalabaliklasiyor gibime geliyor. Artik farmi birak kasilmak icin bile yer bulamadim Millet corap dusurmek icin vadiye akin ediyor. Zindanda Medal dusureyim dedim 2 ch doluydu. Ama nedense fms farmerlar kaybolmus. Tahminimce corap farmindadirlar. Su 2 gundur oyle rahat fms farmi yapiyorum ki:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom. -- 22 Aralık 2014; 23:59:59 >
Yav bi gelsin pc varya kasmanin dibine vurucam :)
quote:
Orijinalden alıntı: deli.yrk
2015e kadar etkinlikler devam ediyor
corap etkinliğinden dolayi her yer dolu oluyor.Yer kaptinizmi sakin birakmayin orayi eğer başkasi gelirse ss çekip ticket atin ban yesinler.Deli.yrk arkadaşimiz boş yer bulamamişti bende yardimci oldum.unutmayalim birbirimize yardim ederek büyüyeceğiz
-
+9 1 levellık kılıç satan var mı?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X