Şimdi Ara

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.131
Cevap
33
Favori
157.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: .PAINKILLER

2 farklı karakterle Christmas Eventi'ni bugünlüğüne tamamladım.Drop oranı 16:00'dan sonraki reboottan sonra çok olunca o vakitlerde gerçekten slot başı düşüyordu desem yalan olmazdı fakat sonradan musluğun debisini azalttılar.Yine de pes etmeyip farma devam ettik.Gelsin sıcak görüntüler

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

Oyuna türkçe yama geldi mi? Resimlerde türkçe gözüküyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• iyi ak$amlar. fikir edinmeniz açısından çoraplardan elde edilen kutuların kazandırdıklarını payla$ayım dedim. toplamda 274 kutu açıldı. 1 çorap ile 1 kutu alabilirsiniz.
    M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

• Şimdilik itemler Türkçe, NPClerin ve görevlerin Türkçe olduğu paket de yolda.
  • Bugünkü adam akıllı farmımdan sağlam görüntülerGörüntülerin sayısı çok, elde ettiğim çorap adedi gibiFarm gerçekten zor, çok konsantre olmanız ve saatlerce PC başında durmanız lazım ama işin sonunda elde edeceğiniz itemleri düşününce bunca emeğin buna değeceğinden emin olabilirsinizBu event değerlendirmesini bilene çok kârlıdır, 1 çorap dahi köşeyi dönmenize vesile olabilir.O yüzden Puzzle Box'tan bile verimli olan bu eventte lütfen boş geçmeyelim

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

• .PAINKILLER kullanıcısına yanıt
    kesinlikle hocam 2 gunde yaklasik 150 kk civari kardayim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samethawkeye -- 22 Aralık 2014; 1:45:34 >
  • indirebilecegim bi link verirmisiniz server nasıl guzelmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robert Lewandowski RL9 -- 22 Aralık 2014; 10:32:35 >
  • Esas link:

chrome://mega/content/secure.html#!EdNhUZoY!YobIdZT2EAL6yCiD8bP-kYOMXV12lyo_u7gd-fC8-eI

Hata vermesi durumunda bu linkten de indirebilirsin:

http://patch.metin2.sg/Metin2-SG_installer.exe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .PAINKILLER -- 22 Aralık 2014; 10:52:41 >
  • Hocam 10 numara. Bot falan yok
    Hile yok. Hile olsa zaten anında banlanıyor kullananlar.

• Para sifirlandi. yine sabirsizliktan kendim basayim dedim fmsyi. Birkac guzel +9 ic item de aldim. 27 avg fmsyi +8e gecirdim. +9 icin ugrasiyorum. Her turlu yardim kabul edilir :)
  • Event ne zaman bitiyor ? Laptopu bekliyorumda.

• 2015e kadar etkinlikler devam ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9 gün var yani. E iyi :D

• Beyler ben forumda dolaşırken gördüm metin2 singapur hakkında bilgi verirmisiniz ?

• M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

Yine kendim bastım.

Yalnız şu son zamanlarda bleesing scroll fiyatları neden 2.5 kk arttı biri açıklayabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom. -- 22 Aralık 2014; 20:37:18 >
  • İnci fiyatları dipe vurmuş, herkes + basmaya yüklenmiş, + da kutsama ile basıldığına göre?
  • .PAINKILLER kullanıcısına yanıt
    sabah indiricem bakalım nasılmıs sizce nasıl item sahip olabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: .PAINKILLER

İnci fiyatları dipe vurmuş, herkes + basmaya yüklenmiş, + da kutsama ile basıldığına göre?

4kk olmus bile, ayrica evet son zamanlarda herkes + basmaya o kadar cok yuklenir oldu ki pazara koydugum fmsler,zithlar,ic itemler ve up itemleri eskiden 2-3 saate cekilirken simdi 5 dkyi gecmiyor ciddiyim. Ayrica server gu gectikce kalabaliklasiyor gibime geliyor. Artik farmi birak kasilmak icin bile yer bulamadim Millet corap dusurmek icin vadiye akin ediyor. Zindanda Medal dusureyim dedim 2 ch doluydu. Ama nedense fms farmerlar kaybolmus. Tahminimce corap farmindadirlar. Su 2 gundur oyle rahat fms farmi yapiyorum ki:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom. -- 22 Aralık 2014; 23:59:59 >
  • Yav bi gelsin pc varya kasmanin dibine vurucam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: deli.yrk

2015e kadar etkinlikler devam ediyor

corap etkinliğinden dolayi her yer dolu oluyor.Yer kaptinizmi sakin birakmayin orayi eğer başkasi gelirse ss çekip ticket atin ban yesinler.Deli.yrk arkadaşimiz boş yer bulamamişti bende yardimci oldum.unutmayalim birbirimize yardim ederek büyüyeceğiz
    M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

• +9 1 levellık kılıç satan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.