Şimdi Ara

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.131
Cevap
33
Favori
157.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşte bunlar hep reislik alametlerikendisi Sirbistanda olmasına rağmen Kültürümüzden kendisini hiç soyutlamamis
  • .PAINKILLER kullanıcısına yanıt
    Temiz hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, sizlere bugün başlayacak Christmas eventini ve muhtevasını tanıtacağım.Öncelikle event saat Türkiye saatiyle 14:00'da başlıyor ve gelecek hafta cumaya kadar sürüyor.

Bu eventte şehre Noel Baba ve Noel Ağacı iniyor.Noel Baba bize 2 saatliğine ren geyiğini veriyor ve bu ren geyiğiyle çorap düşürüyoruz.Ren geyiğine binili olmadan çorap düşüremiyoruz.

2 saat çorap düşürünce ren geyiği ortadan kayboluyor.Yenisini ancak 24 saat sonra alabiliyoruz ama 24 saat beklemek istemeyenler ren geyiğini item mall'dan temin edebilecekler.Ren Geyiği şu an item mall'da yok ama ilerleyen vakitlerde konacak.İtem Mall'daki ren geyiğinin tanesi de 2 saatlik olacak.

Tek bir hesap için 24 saat beklemek zorunlu olduğu için birden fazla hesapla bu etkinliğe katılmamız en mantıklısı olacaktır.

Ödüller çok kalifiye, changer'ından adder'ına, incisinden hermit'ine envai çeşit güzel item mall eşyaları bizi bekliyor.Bu yüzden düşürebildiğimiz kadar çok düşürmemiz bizim için en hayırlısı olacaktır.

Ayrıca Ren Geyiği'ne bindiğimiz anda Ren Geyiği bize +1500 HP veriyor ve mevcut atağımızı %15 artırıyor.

Forum konusu burada:http://forum.metin2.sg/forum/announcements/event-announcements/413476-christmas-event

Başka sorusu olan arkadaşlar aşağıya yazabilirler

hocam tr deki gibi noel babaya gunde sadece 5 corapmi verebiliyoruz yoksa istedigimiz kadar verebiliyor muyuz

• İstedigin kadar corap dusurup kullanabilirsin, tek limit bir hesapta gunde 2 saat olmasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler event başladı, bambiyi alıp çorap depolamanın tam yeri ve zamanı

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server
    2 saat icinde dusen corap sayisi sifir varmi bunun bi taktigi yada dusurme yeri falan :(

• Saat 16:00 gibi reboot attılar, reboottan sonra drop süperdi, 10dk'da 17 tane düştü.Siz ne zaman farm yaptınız acaba?
    saat 14-16 arasi hocam

• rebootun ardından 1 saat drop rate a$ırı yüksekti. galiba el attılar sonradan, gözle görülür bir azalma söz konusu

ama event $ahane, katılmanız tavsiye edilir

• quote:

Orijinalden alıntı: .PAINKILLER

Beyler event başladı, bambiyi alıp çorap depolamanın tam yeri ve zamanı

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

ss deki zamanlama süper bir kaç saniye sonra no caps in call yazmışsınızdır diye düşünüyorum :D

ben mi ben bu aralar üni ödevleriyle uğraşıyorum ama anlatışınıza göre event kaçırılmayacak gibi 2saat ayırabilirim sanirim boş mekan bulabilirsem tabi 35likle düşünüyorum ama hayirlisi bakalim <3

• 2014ygslysşampiyonu kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle yaptım

2. köy farmı iyi galiba herkes memnun, tavsiye ederim
  • 2 farklı karakterle Christmas Eventi'ni bugünlüğüne tamamladım.Drop oranı 16:00'dan sonraki reboottan sonra çok olunca o vakitlerde gerçekten slot başı düşüyordu desem yalan olmazdı fakat sonradan musluğun debisini azalttılar.Yine de pes etmeyip farma devam ettik.Gelsin sıcak görüntüler

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

• Kisa bir aradan sonra yeniden geldim. Fms farmina tam gaz devam. 10kk para oldu ustune 15-20kk koyup 30 avg fms +9 alacagim. yalniz ben su noel agacini bulamadim geyik alip corap dusurmek icin nerde bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom. -- 21 Aralık 2014; 12:42:34 >
  • Işınlayıcı'nın yanında
  • Yeni bir gaming laptop alıyorum. Sanırım salı günü gelir. Ondan sonra zaten full farm ve kasmak var :)

• Hayırlı olsun şimdiden, benimki de gamin' sisteminden, özellikle tam ekran yapınca insanın istemese de oynayası geliyor
  • Teşekkürler. Ekran kartı ne sizinkinin?
  • Nvidia geforce 840M
  • Kısa bir aradan sonra bugün döndüm.Biraz ticaret yapayım dedim.Gittim tüm paramla 5fms 1rib aldım. +0dan +4e hepsini geçirdim. +7'ye kadar yaka yaka sonunda +8 fms %2avg, +7 fms %6avg %4bec ve +7 fms %5 bec kaldı. +8 fms 6.2kk'dan digerleri 5kk'dan sattım. 16kk param oldu. 1 saat önce 8kk vardı. Ticaretle uğraşmak isteyip de çekinen arkadaşlar için bu anımı buraya yazayım dedim. Riskli iş tabii ki ama denemekte yarar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom. -- 21 Aralık 2014; 20:33:54 >
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.