Şimdi Ara

M.United'ın resmi sitesinde ki oylamada sonuncuyuz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • inşallah manu gelir ya ama dortmund gelcek diye hissediyorum
  • Bize Atletico gelsin Arda'li Atletico isterim yada Chelsea gelsin taraftari Drogba'yi izlesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aimar

quote:

Orijinalden alıntı: Mkhitaryan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lahm

Ben olsam ben de istemem İstanbulda 1-0 yendik.Old tarafforda zar zor 1-0 yendiler.Ah o verilmeyen penaltımızı vereceklerdi...

dostum istanbulda yedek kadroyu yendiginizi de yaz da yorumun gercekci dursun.

Hsklısın ama ozaman furgeson vardı şimdi moyes var ve tskımın hali ortada. Büyük bif iştahla manchesterı bekliyoruz

bence manchester zaten cok iyi olur ya da atletico. tabi bu takimlari elemek de oldukca zor ama diger takimlar cok daha guclu gibi duruyor. ceyrek finale cikilirsa surpriz daha basit bir kura gelebilir ama bu turda kolay takim yok malesef

Atletico'yu geçen senenin Dortmund'una benzetiyorum.Bence Atletico Bayern'e denk gelmezse yarı finale hatta finale kadar çıkabilir.O yüzdendir ki onlar geleceğine Dortmund gelsin.

• Fenerbahçe 1 oy bile almamış. Demek ki Fenerbahçe ile karşılaşmayı hiç istemiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

Fenerbahçe 1 oy bile almamış. Demek ki Fenerbahçe ile karşılaşmayı hiç istemiyorlar.

Bu da Fenerbahçe nin büyüklüğünü gösterir...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ben olsam ben de istemem İstanbulda 1-0 yendik.Old tarafforda zar zor 1-0 yendiler.Ah o verilmeyen penaltımızı vereceklerdi...

Penaltılarımızı
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

Fenerbahçe 1 oy bile almamış. Demek ki Fenerbahçe ile karşılaşmayı hiç istemiyorlar.

• quote:

quote:

Adamları deplasmanda tokatlıyorduk az kalsın. Asıl kadroyla çıktıklarında Kendi evlerinde zar zor bala 1-0 yendikleri gibi yenerlerdi en fazla.
  • quote:

quote:

Juventus galibiyeti bünyenimi sarstı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanfc

quote:

quote:

Juventus galibiyeti bünyenimi sarstı

hayir boyle sacma sacma yorumlari niye atiyosunuz? fenerbahceliyim diye mi?

yanlis bi sey mi soyluyorum, old trafforda zar zor yendiler diyosan ki itirazim yok, kendi evinde de manchesterin yedek kadrosunu yendigini yazcaksin yani bunda ayip bi sey yok. bunu yazmamak da galatasarayin basarisini buyultmez.

ben de hayatim boyunca manchesteri 3-0 yendik diye ovunmemisimdir simdi bi dusundum, hakkaten hic demedim boyle bi sey

• Fenerbahçe'nin oylamaya girmemesi bizden ne kadar çekindiklerini gösterir.

Ve tabiki sözlerime Dirk Kuyt'ın sözleriyle veda ediyorum:"Bu olay bize Fenerbahçe'nin büyüklüğünü gösterir"
  • vay arkadaş ne hallere geldik kurradan manu çıksın istiyoz lükse bak
  • Fenerliler olaya el atmış sanırım.
  • ManU-ATM-Chelsea-Dortmund'u sırasıyla istiyorum.En azından kapışabiliriz.Bazıları PSG'yi istiyor İbra-Cavani-Lavezzi-Pastore-Menez harcar bizi.
  • milan gelsin bize, bu sene dökülüyorlar. gruptan nasıl çıktılar onu da anlamadım.
  • Hey Jude. kullanıcısına yanıt
    seyirciler staddan çıkarmadı bunları son 2 maçtır yusuf yusuf oldular .iyi oynamaya başladılar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.