Şimdi Ara

LYS1 Sallama Teknikleri ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
5
Favori
26.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar , en son eski sistemle üniversiteye girmiş ve mezun olmuş birisiyim. Haftaya lys1 e giriyorum . Birazda işin acemisi olduğum için yanlışlıkla kaydoldum sınava. Sözel çıkışlıyım. mat1 den az anlıyorum kaldıki mat2 ve geometriden 50 soruda 1 net zor çıkarabilirim. Bu yüzden lys1 sınavında ne yapmalıyım ? bütün soruları boş mu bırakmalı yoksa kafama göre sallamalımıyım şıkları ... Evet biraz saçma ama aklıma başka bişe gelmiyor

• mesela şıklarda 3 tane - , 2 tane +lı cevap varsa - li seç. arkadaslar diğer taktikleri verir birazdan :D
  • Girmeyiver
  • quote:

Orijinalden alıntı: nexia

merhaba arkadaşlar , en son eski sistemle üniversiteye girmiş ve mezun olmuş birisiyim. Haftaya lys1 e giriyorum . Birazda işin acemisi olduğum için yanlışlıkla kaydoldum sınava. Sözel çıkışlıyım. mat1 den az anlıyorum kaldıki mat2 ve geometriden 50 soruda 1 net zor çıkarabilirim. Bu yüzden lys1 sınavında ne yapmalıyım ? bütün soruları boş mu bırakmalı yoksa kafama göre sallamalımıyım şıkları ... Evet biraz saçma ama aklıma başka bişe gelmiyor

full C salla ben bulamayınca hep C sallıom en çok C tutuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: 15

quote:

Orijinalden alıntı: arda29

quote:

merhaba arkadaşlar , en son eski sistemle üniversiteye girmiş ve mezun olmuş birisiyim. Haftaya lys1 e giriyorum . Birazda işin acemisi olduğum için yanlışlıkla kaydoldum sınava. Sözel çıkışlıyım. mat1 den az anlıyorum kaldıki mat2 ve geometriden 50 soruda 1 net zor çıkarabilirim. Bu yüzden lys1 sınavında ne yapmalıyım ? bütün soruları boş mu bırakmalı yoksa kafama göre sallamalımıyım şıkları ... Evet biraz saçma ama aklıma başka bişe gelmiyor

full C salla ben bulamayınca hep C sallıom en çok C tutuyor

ccc diyosun yani?

hehe güzel yakalamışın ama alakası yok

• İlk 10 soru B, sonraki 10 soru C, sonraki 10 soru A, sonraki 10 soru D, sonraki 10 soru E şeklinde işaretle tüm soruları, eksilere düşmezsin en azından. (ABCDE sırası önemli değil kendi kafandan bir sıra belirle mesela CABED gibi 10'ar 10'ar bunları işaretle)
  • evet sallama taktikleri güzel yanlız hiç soru yapmasam yinede puan veriyormu yoksa sınava girmemiş gibi mi sayılıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bi matematik sorusu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şifreyi dene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÖR:cevaplar şöyle olsun;
    A)4/3 B)2/5 C)1 D)-4/3 E)1/4

genelde zıt şıklar varsa iksinden biridir büyük ihtimal + olandır :D

bir başka soru da

A)1 B)2 C)0 D)-1 E)-2

iki zıt şık varsa cvp farklı olandır benim şu ana kadar deneyip de hep doğru yaptıklarım bunlar :))
  • Şıklarda böyle 2 kök 13 veya 14 bölü 15 gibi güzel sayılar varsa hiç düşünme onları işaretle eğer cevap o olmasa niye öyle abuk sayıları şıklara koysunlar
  • evet bu zıt şıkları kullanarak mat yapan ve şuanda iktisat okuyan bir arkadaşım var bugün oda bana aynısını söyledi . Varmı arkadaşlar geliştirilmiş başka teknikler yok mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nexia -- 12 Haziran 2011; 21:34:14 >
  • quote:

evet bu zıt şıkları kullanarak mat yapan ve şuanda iktisat okuyan bir arkadaşım var bugün oda bana aynısını söyledi . Varmı arkadaşlar geliştirilmiş başka teknikler yok mu

Nasıl anlamadın ben bunu
  • Yararlı konu mesajım bulunsun bende bu sene gireceğim sınava hiç umudum yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVoid

quote:

evet bu zıt şıkları kullanarak mat yapan ve şuanda iktisat okuyan bir arkadaşım var bugün oda bana aynısını söyledi . Varmı arkadaşlar geliştirilmiş başka teknikler yok mu

Nasıl anlamadın ben bunu

Şunu kastedmiştim .

quote:

Orijinalden alıntı: Lastmafia

ÖR:cevaplar şöyle olsun;

bir başka soru da

A)1 B)2 C)0 D)-1 E)-2

iki zıt şık varsa cvp farklı olandır benim şu ana kadar deneyip de hep doğru yaptıklarım bunlar :))

Evet benimde mat dan hiç umudum yok . Hele hele lys1 den hiç umudum yok . Ne yapıcağımı bilmiyorum :/

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVoid

quote:

Nasıl anlamadın ben bunu

Şunu kastedmiştim .

quote:

Orijinalden alıntı: Lastmafia

ÖR:cevaplar şöyle olsun;

bir başka soru da

A)1 B)2 C)0 D)-1 E)-2

Evet benimde mat dan hiç umudum yok . Hele hele lys1 den hiç umudum yok . Ne yapıcağımı bilmiyorum :/

Anladım.

• geometride çok alakasız iki kenar verilmiş ve başka bir üçgenin alanı soruluyorsa bu iki kenarı çarpıp ikiye bölün. yüzde 80 tutar.
  • matris determinant sorusu soruluyorsa ve şıklarda sıfır varsa yapıştır gitsin. yada çarpım sembolü varsa arada bi yerde mutlaka sıfır vardır yapıştır.
    soruyu hazırlayanın yerine koy kendini acaba nasıl düşündüde o yanlış olaan şıkları koydu oraya nasıl şaşırtmak istedi.
    özellikle önermeli soru varsa olasılıkla çöz sadece veya kesinlik ifade edenler genelde yanlış çıkar. olasılık derken bi örnek vereyim

A) yalnız1 B) 1 ve 2 C) 1,2,3 D) 2,3 E) 2
    şimdi 2 a hariç bütün şıklarda var. 1 de 3 şıkta var bu yolla çok saçma şıkları eleyebilirsin.
  • evet arkadaslar daha yokmu taktik, yapamazmıyız sallayarak bi 5-10 net?
  • sınavı zar atarak kazanan birisi var
    geçmiş yıllarda silgi gibi birşeyi zar olarak kullanıp işaretlemiş istanbul üni. bir bölüm kazanmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alonso... -- 17 Haziran 2011; 17:04:50 >
  • Çarpım sorusu gördüğün zaman 0 işaretle.

Şıklar mesela,

-5 -3 -1 2 5

Burda -5 parlıyor, resmen. Hem +5, hem -5 var.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.