Şimdi Ara

LYS Kardeşliği - LYS Hakkında Püf Noktalar Burada.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
2.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle bu LYS'yi çok karıştırdılar,hocalar en fazla 1-2 soru çıkabilecek gereksiz konuları tekrar ederek 10-20 soruluk konuları anlamıyoruz.kurban olduğum ösym'den gelmiş olabilir amma ve lakin ki öyle değildir.

Evet Arkadaşlar;

bu topicte gerek denemelerde gerekse geçmiş yıllarda bolca çıkan konuları yazalım,onlara daha ağırlık verelim.Aramızda bölüm farkları olmasın,örneğin sayısal öğrenci gelsin önemli konuları yazsın,sözel öğrencisi ise sözel konuları.(Yalnızca LYS)

Ben başlatıyorum ; yorumlar geldikçe bu topici editler,kısayoldan konuları yazarım ;
    1-) LYS Edebiyat : Denemelerde ve geçmiş yıllarda gördüğüm kadarıyla akımlardan 1 soru garanti geliyor,dönem edebiyatları (Cumhuriyet dönemi haric) konularından 12 soru banko gibi ve son olarak paragraf soruları ve dil anlatım(özellikle fiilimsi) konularından 20 soru gibi muhteşem bir soru yığını çıkıyor.(Daha net konuları arkadaşlarım yazarsa sevinirim)

2-) LYS Tarih : pek bir bilgim yok arkadaşlar yazarsa daha iyi olur,fakat yakın tarihten bayağı çıkıyor.

3-) LYS Coğrafya : ülkeler coğrafyası zaten bildiğiniz gibi.bu denemelerde ben bir şeyi anladım bir sistematiği yok coğrafya 1-2'nin.ya da ben tam analiz edememişim çıkmış soruların konularını.

4-) LYS Felsefe : sembolik mantıktan 10 soru geliyor ve bunların yarısı geçerlilik üzerine,psikoloji ve sosyoloji hakkında hiç bir bilgim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ken B. -- 2 Mayıs 2011; 20:20:21 >

• konu güzel ama ben en çok ilk paragrafı beğendim .

lys1
    MAT--- limit türev integral ÖTF bilen götürür
    GEO ----Analitikte herşeye hakim olmak lazım normal geometride de görmeye dayalı benzerlik çok önemli bence

LYS2
    fizik--- Dalgalar elektrik
    kimya--- organik kimya , elektrokimya
    biyoloji--- kalıtım ...
  • Bu yıl can yakacak konular LYS1==>> Fonksiyonlar,Mutlak değer ve İntegral olacak bence.
  • LYS Tarih konularını inceledim tekrardan - Osmanlı Kültür ve Uygarlıktan Bayağı sorular çıkmış :) hadi arkadaşlar bir el atında en güzel topiclerden birini yapalım
  • arkadaşlar dizilerde limit ebas eküs falan kalktı demi sakata gelmeyelim
  • trigonometride periyotlar kalktı dimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Re-1

trigonometride periyotlar kalktı dimi?

bize dershanede gösterdilr kalkmadı galiba yeni müfredat kitaplarındada var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kolay Bir Ygs Sorusu.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kofaktör falan kalktımı?
  • sembolik mantıktan 5 soru gelmiş geçen sene
  • ben ygs ye fazla çalışmadım ygs ye dönüp bakıyım daha sonra mı lys ye çalışsam acaba?
  • matrax-zkc....ygs lys bir bütün halinde..ygs deki bilgiler lysde işine yarayabiliyor....kendini kandırmadan nerede eksiğin varsa oraya bak derim çünkü ben de senın gibiyim...ygsye hiç çalışmadıgım için baştan alıyorum..özellikle biyoloji....en baştan çalışıyorum ve gayet de zevkle çalışıyorum....sen de kendine göre bir şeyler ayarla derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: soylu756

quote:

Orijinalden alıntı: Re-1

trigonometride periyotlar kalktı dimi?

bize dershanede gösterdilr kalkmadı galiba yeni müfredat kitaplarındada var

Biz hala eski müfredattan giriyoruz ama....
  • quote:

Orijinalden alıntı: _floydian

matrax-zkc....ygs lys bir bütün halinde..ygs deki bilgiler lysde işine yarayabiliyor....kendini kandırmadan nerede eksiğin varsa oraya bak derim çünkü ben de senın gibiyim...ygsye hiç çalışmadıgım için baştan alıyorum..özellikle biyoloji....en baştan çalışıyorum ve gayet de zevkle çalışıyorum....sen de kendine göre bir şeyler ayarla derim

yetiştirebilecek miyiz peki :D
    ben bi de sözelim ezber falan da yapmam lazım
    şimdilik kısa kısa özetler çıkarıyorum önemli yerlei falan yazıyorum konuların
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrax-zkc

quote:

Orijinalden alıntı: _floydian

matrax-zkc....ygs lys bir bütün halinde..ygs deki bilgiler lysde işine yarayabiliyor....kendini kandırmadan nerede eksiğin varsa oraya bak derim çünkü ben de senın gibiyim...ygsye hiç çalışmadıgım için baştan alıyorum..özellikle biyoloji....en baştan çalışıyorum ve gayet de zevkle çalışıyorum....sen de kendine göre bir şeyler ayarla derim

yetiştirebilecek miyiz peki :D
    ben bi de sözelim ezber falan da yapmam lazım
    şimdilik kısa kısa özetler çıkarıyorum önemli yerlei falan yazıyorum konuların

valla yetiştirebilecek miyiz ben de bilmiyorumdeneyelim görelim en iyisi..oldugu kadar artık napcaz ki başka?sözelmişin kolay gelsin

• integral den x^3 ve x^2 nin grafiklerini bilmek alan hacim hesabında baya işe yarıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.