Şimdi Ara

lys abanın beyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kimi görsem seneye bırakıyorum , seneye konular kolay vs. diyor konular kolay ama sorularında kolay olacağına kimse garanti veremez mal gibi kaladabilirler her neyse sıralamalar zaten birbirine çok yakın lys abanın çok oynayacak bu sene sıralamalar çoğu bıraktı bile çalışmayı

(özet:seneye sınava girmeyin pls)

• Rakip elemeye çalışan 11'ler görüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olm harbiden lan ygs den sonra sonuç öneli değil çalışmaya devam diyen ben bile bazren bırakcam diyom
  • müfredat değişti diye kolay olacağını düşünmek büyük gaflet toplama çıkarmanın bile boru gibi soruları var her konunun var, soruların kolaylığı zihniyetle alakalı kolay yapmak istemedikten sonra 2013-2014-2015 periyodu devam edecektir diye düşünüyorum,
  • .koter. kullanıcısına yanıt
    Size katılıyorum hocam. Seçici bir sınav olmadıktan sonra isterse 1000 tane konu olsun gene boş.Seçici bir sınav olacaksa sadece 1 konudan olması bile yeterlidir.Önemli olan seçici bir sınav olmasıdır.
    Dostum al sana bu senede mi müfredat degişmişti yine zor konular vardi ygs çocuk oyuncagi çikti (yine istedigimi yapamadim o ayri mesele tabi)
    Yani önemli olan konu sayisi degil sorularin zorluk ve işlevi

• olsuın beyler gene de seneye kimse girmesin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sebastian2121

Dostum al sana bu senede mi müfredat degişmişti yine zor konular vardi ygs çocuk oyuncagi çikti (yine istedigimi yapamadim o ayri mesele tabi)
    Yani önemli olan konu sayisi degil sorularin zorluk ve işlevi

Bende onu dedim zaten

Bende pekiştirdim :) kuru kuru uplamiyim dedim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.