Şimdi Ara

LYS-2 İptal olan sorularla ilgili dönüt video geldi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
1.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JequeL

Ben Palmeden çalıştım, bir de simetri kullandım ara sıra. MEB kitabı okumamama rağmen nerden biliyorum acaba bunu? Biz de aynı dönemiz ve ben bu bilgiyi öğrenebildim. Kardeşim biraz da dönüp desen ya ben yeteri kadar bakmadım diye sonra canımı yesen ya...

Keşke o ayrıntılı kitapları okumak yerine Meb kitabına baksaydın kafan allak bullak olsaydı. O zaman belkide aynı tarafta olacaktık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ignisfatuus İ kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam. Ama bilin diye söylüyorum sadece MEB de bunu benim dediğim gibi söylüyor. Ha ÖSYM MEBi takar mı iptal eder mi, edebilir.
    MEB kitabından farklı bir şey yazan bir kitap basılabilir mi sanıyorsunuz? Ha zaten SS atarak gösterildi bu forumda MEB kitabı da aynı şeyi söylüyormuş ben sadece farklı kaynaktan öğrendim.
  • bilmemkikiki B kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ikisinin de adı kromozom. Hani farklı yapılar değil. Sana hangisi alfabenin ilk harfidir diyor sen küçük a mı büyük a mı diyorsun...
  • JequeL J kullanıcısına yanıt
    Kardeş biz at değiliz buda yarış değil. Hedeflerimiz farklı seviyelerimiz farklı çalışma miktarlarımız farklı. Ortada sıkıntı var ve itiraz edelim haklı olabiliriz diye detaylandırdım bu konuyu(olabiliriz haklıyız demiyoruz haklı olsak cevap a olurdu)biz itirazımızı yapacağız. 20 tl para bayacağız. Ne olursa olsun sonuç açıklanınca razı olacağız. Birde burdan bak bence :-(

Hocam sen kendini ne sanıyorsun benim ne kadar çalıştığımı neyi ne kadar bildiğimi sen nerden biliyorsun. Literatürden sorumluymuş bilmek zorundaymış bilmem ne. Ezberci zihniyet. 18 inde görüşelimmiş varsın iptal edilmesin zerre umrum değil tek derdim senin gibilerin burada kendi düşüncesini savunan hakkını aramak isteyen insanlara yaptığınız şu çok bilmiş tavırlar. Madem çok güveniyorsun cevabına rahat olsana bırak herkes kendi görüşünü savunsun itiraz etmek isteyen etsin.

Hocam ben bu tarafa saygı duyuyorum ama sorunun doğru bakış açısını açıklamaya çalışırken çok farklı yerlere geldi. Tabi ki yapın itiraz, soru işaretiniz kalmasın. Başarılar.
    Biyolojiden yanlış yapayım istemiyorum. Puanlar birbirine hele bu kadar yakınken asla bırakmam. Hatta bence sende cevabın D olduğuna itiraz edebilirsin.

Ezberci zihniyet derken sizin ezberlediğiniz 150 - 160 adet fizik formülünün çoğunu bilmediğimi ve denemelerde kendim çıkardığımı bilsen demezdin.

Kendimi öğrenci sanıyorum. Sen ne kadar çalıştın onu dediğin gibi bilmiyorum ama sen çok canhıraş girdin mevzuya o yüzden hodrimeydan diyorum.

Allah'tan forumda beni tanıyan üç beş kişi var da sizin şu dediklerinizi okuyup millet bana bilendiğinde yalnız kalmam.

Hakkını arasın herkes ben sadece konuyu açan arkadaşa doğrusunu anlatıyordum. Sen muhabbete girmeseydin keşke.

Bir de bir önceki yazdıklarını oku, bunları yazıp yazıp benden ne cevap bekliyorsun? Tabi hodri meydan edeceğim.

Şimdi asıl soru: Sen benim ne çalıştığımı veya ne ezberleyip ezberlemediğimi nerden biliyorsun da sen bana EZBERCİ diyecek cesareti buluyorsun bir yerlerden?
  • cevabı cevap anahtarına göre doğru olan artistlere bak ya. yanlış olsa ne ağlardınız ama. az durun bir şey belli değil isteyen istediğine itiraz edebilir sorunun iptalini ösym inceler. ayrıca bilimsel olarak çok doğru sorular hazırladığına inandığın ösym zaten bu soruyu iptal etmeyecektir değil mi?çünkü kromozom kutuplara çekilir. te allam bir de palmeden çalıştım diyor. neyse güven sen o ösym ye. güven...
    Bak işte kendin söylemişsin küçük a mı büyük A mı? Bu ikisi aynı şeyler değil. Daha da uzatmayacağım. Sana da saygı duyuyorum ama hakkını aramak isteyen dr sonuna kadar arasın.

:D Süremin 25 dakikasını bu ve bunun dışında 3 soruya ayırdım. Sanırım ititraz edersem harcadığım ortalama 6 dakikama yazık olur çünkü bilinçli yaptım. Bilinçsiz işaretlesem emin ol tartışmazdım. İnşallah istediğin yere girersin.
  • Sakin olun bence. Bir soru bu bir soru için kimse kral olmaz kimse soytarıda olmaz birbirinizi kırmayın. Soru doğru veya yanlış bunu tartışmak tamam ama iş özele gelince ortalık karışır. Sakinliğinizi koruyun. Çok uğraştık bu anlar gelsin diye. Birbirimize tahammülümüz kalmamış sanırım.

• Şu soru üzerinde 1 kere bile düşünmedim.Tekrar diyorum soruda açıkça mitoz "evre"si demiş ki bilinçli yapmış.
    Ayrıca ayrılanlar kromatit çekilenler kromozom.
    Ama itirazınızı yapın tabiki yanlış varsa biz de öğrenelim
    Bir de şu kan basıncı sorusu mu ne vardı meb kitabında bir şeyler gösteriyordu o ne olacak acaba

Ezberci zihniyet,egoist,ne oldum delisi vsvsvs. hepsi sensin. İki üç yorumunla nasıl bir karakter olduğunu gayet güzel belli ettin. Hala da ezberlediğiniz formüller diyorsun ya sen beni ne kadar tanıyorsun acaba? Daha da konuşma. Al mitoz sorusu senin olsun aman doğru olsun. Hayatın boyunca hep böyle kendi fikirlerinin kölesi olup başkalarına saygı duymayıp kaybeden sen olacaksın.

• Kardesim sen itirazını yaptın mı yapıcak mısın onu söyle

Evet kardeşim alfabenin ilk harfi büyük a , küçük a ise 100. harfi çünkü.... Binary sistemle mi çalışıyor kafan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JequeL -- 29 Haziran 2016; 1:10:31 >
    Hocam ilk sınavda fende doğru yaptığım soru iptal edildi. Yanlış yaptığım soru Değişti herkesin doğru sayıldı benim yanlış kaldı. En az 6 7 puan kaybettim buda 2000 kişiye maloldu. yine susup geride kalmak çok acı olur. helede istediğim Ünivin kapısından dönersem. Umarım sende istediğin yere gidersin.

• Forumda ilk katıldığım tartışmadır. Başka yanlış olan sorularımda doğru diyenlere atıp tutmadım, araştırdım makale okudum kabullendim. Agresif dilinin tek sebebi var: soruyu yanlışlayacak bir şey ortaya sunamıyorsun dediklerimin üzerine ve sinirlendiriyor bu seni. Ne yapıyorsun? Boş muhabbet yok güven sen ösymye demeler falan. Yazık üzülüyorum.
  • Itiraz tabiki ettim. Ve bu son gün. Herkes itiraz etsin üşenmesin sadece bu soru değil sadece bu yılda değil her hangi birisi naparım diye sorduģunda zorlanmasın diye açtım bu konuyu

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.