merhaba arkadaşlar, lydsto r1 temizlik robotu sarza takılıyken power düğmesi ışığı beyaz yanıp sönüyor, şarzdan çekince ışıklar kapanıyor tuşlar herhangi bir tepki vermiyor. Sıfırlamak için demediklerim: (Şarza takılıyken) 1-Home tuşuna 5 ve 10 saniye basılı tuttum tepki vermedi. 2- Power tuşuna 5 ve 10 saniye basılı tuttum tepki vermedi. 3-Home ve power tuşlarına aynı anda basılı tuttum tepki vermedi 4- Sol taraftaki reset düşmesine iğne ile düz uzun bastım tepki vermedi. 5-Sol taraftaki reset düşmesine önce bi basıp çekip sonra 10 saniye kadar basılı tuttum tepki vermedi. (Şarza takılı değilken) 1-Home tuşuna 5 ve 10 saniye basılı tuttum tepki vermedi. 2- Power tuşuna 5 ve 10 saniye basılı tuttum tepki vermedi. 3-Home ve power tuşlarına aynı anda basılı tuttum tepki vermedi 4- Sol taraftaki reset düşmesine iğne ile düz uzun bastım tepki vermedi. 5-Sol taraftaki reset düşmesine önce bi basıp çekip sonra 10 saniye kadar basılı tuttum tepki vermedi. uygulamada kurulum yapmaya çalıştım cihaz wifisini görmedi. sadece powerin beyaz ışığı yavaşça yanıp sönüyor. çözüm nedir sizce nasıl çözebilirim acaba? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Lydsto R1 Temizlik Robotu (97. sayfa)

-
-
Alt kapağı açın, bataryasını çıkartın, on dakika sonra yeniden takın ve çalıştırın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
çok teşekkür ederim. deniyim hemen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bataryayı çıkardım 10 dakika bekledim yeniden taktım. zaten üniteye bitmiştir eden hiç ışık yanıp sönmüyor. üniteyede yapıştırıp şarz başlayınca yine beyaz ışık yanıp sönüyor.
O zaman bu batarya arızası gibi görünüyor.
-
Lydsto S1 kullanan var mı? Roborok S7 ile kıyaslanabilir mi?
-
Kıyaslanamaz. S1 bildiğimiz Xiaomi ve temizlik ünitesinde en ufak bir gelişme yok.
-
Herkese merhaba, bir seneye yakındır lydsto r1 kullanmaktayim ve oldukça memnunum fakat bir kaç gündür temizliğin ortasında şarjı bitmeye başladı, normalde bildiğim kadarıyla şarjının bitmeye yakın olduğunu anlayıp yerine dönüp kendini şarj edip temizliğe devam etmesi lazım fakat dediğim gibi şarjı bitiyor ve haliyle yerine dönemiyor bizim elimizle şarj istasyonuna goturmemiz gerekiyor, daha önce böyle bir problemle karşılaşan oldumu oldu ise çözümü nedir yardımcı olabilecek biri var mı? Şimdiden teşekkür ederim
Lydsto bataryalarında bir süre sonra hücreler eşit olarak eskimiyor ve bu da robotun birden enerjisinin kesilmesine yol açıyor. Yeni batarya takmanız gerekecektir.
-
Teşekkür ederim cevabınız için, aldığım satıcı lydsto Türkiye garantili olduğunu söylüyordu garanti için xiaomi mağazasına mi goturmeliyim peki teşekkür ederim
Garanti konuları biraz karışıktır Xiaomi grubunun, şansınızı deneyiniz.
-
İyi günler cihazı yeni aldım ancak kurulumda bağlantı başarısız hatası alıp duruyorum yardımcı olabilecek arkadaşlar ne yapmam gerektiğini söylerse çok sevinirim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Internet bağlantınızın 2.4Ghz olduğunu kontrol ediniz.
-
Yorumunuz için çok teşekkür ederim sorunu hallettim bir adet reklam engelleyici uygulama nedeniyle bağlantı kurmuyormus cihaz ile İnternet arasında benzer sorun yaşayan olmuştur belki çözümü engelleyiciyi kapatmak oldu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çözüldüğüne çok sevindim.
İyi günlerde kullanınız
1 seneye yakındır kullanıyorum. Silme modunu 1 ya da 2 kez kullandım sadece süpürme kullanıyordum. Bugün bir kez sildireyim dedim ancak su yoğunluğunu en üst seviyeye almama rağmen çok az su damlatıyor. Neredeyse hiç silmiyor. Haznenin deliklerini kontrol ettim ama bir sorun yok gibiydi. Özellikle şurayı kontrol et dediğiniz bir parça var mı?
-
Merhaba,
Lydsto R1 için özel olarak hazırlanmış orijinal 5200mAh kapasitedeki bataryalarımız 600TL bedel ile satışa sunulmuş ve şimdiye kadar yüzlerce satmıştır.
Ülkemize orijinal batarya ithalatı yoktur. Servisler aynı kapasitedeki bataryaya 1000Tl ve üzeri rakamlar istemektedir.
Robotunuzun bataryasını çok kolaylıkla kendiniz değiştirebilirsiniz, boşuna fazla para ödemeyiniz.
Saygılarımla
hepsirobot
Lydsto R1 Robot Süpürge standart kapasiteli bataryahttps://hepsirobot.com/urun/lydsto-r1-robot-supurge-standart-kapasiteli-batarya/ -
Teşekkürler. Bu arada mop ünitesi mevcut mu elinizde? Ya da getirtme imkanınız olur mu? Bezin takıldığı plastik parçadan bahsediyorum. Taşınırken kaybetmişiz sanırım.
Bi bakayım depolara, haber veririm.
Teşekkürler. Haber bekliyorum sizden.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X