Ben de r1 ve s1 arasında kaldım. Firmayı arayıp sorduğumda "emiş gücü, uv ve ozon sterilizasyon, gelişmiş kamera" bilgilerini veriyorlar. Uv ve ozon sterilizasyon bence çok gerekli değil, en nihayetinde yıllardır standart süpürge kullanıyoruz ve kullanmaya da devam edeceğiz. Emiş gücü farkı 300 PA, ne kadar fark edilir bilemiyorum. Gelişmiş kamera konusu bir tek cezbedici ancak aradaki 1500 TL için değer mi bilemedim. Bir de toz toplama istasyonuna göstergeler yapmışlar, o fark var. İkinci sorunun cevabı sanırım R1-D modeli, istasyonsuz satılıyor ve 1000 TL daha uygun. |
Lydsto R1 Temizlik Robotu (98. sayfa)

-
-
Bulduk parçayı. Kaybolmamış. Teşekkürler ilginiz için.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ah süper, çok sevindim.
-
İlk kez robot süpürge alacağım. Eşime sürpriz olsun istiyorum, kendisi 3000 lira civarında bir şey bakıyor ama bu fiyatlarda düzgün bir cihaz bulmak imkansız artık Türkiye'de. Ben de çok abartmadan güzel özellikleri olan bir cihaz ararken Lydsto R1 ve S1'i gördüm.
Malum piyasa cihaz kaynıyor, bilinen markalar da var pek bilinmeyenler de. Lydsto da pek incelemesi ve değerlendirmesi olmayan bir marka ve başınız ağrıdığında da çok muhatap bulamayacakmışsınız gibi hissettiren bir marka imajı çiziyor. Ancak fiyat ve özellikler açısından da ön plana çıkıyor ve Xiaomi ekosisteminde olması bir nebze içini ferahlatıyor insanın.
S1'in 8000 TL'lik fiyatı biraz yüksek ama R1 makul gibi. Yine de marka anlamında başka ürünlere mi bakmalıyım bilemedim. Toz toplama istasyonu eminim büyük kolaylıktır ama acaba ondan feragat edip aynı fiyatta farklı bir markaya mı baksam? Görüşlerinizi paylaşabilirseniz sevinirim. Teşekkürler.
-
Teşekkürler. Ama yedek fırça varsa alabilirim. Çok pahalıya satıyorlar. Belki sizde uyguna olur dedim.
-
Bir deneme partisi geliyor bir haftaya, bilgilendireceğim efendim.
-
Tamam teşekkür ederim.
Merhaba, başka bir markanın yedek parçası lydstro r1 e uymuyor mu, fırça filtre ana filtre gibi, bilen var mı acaba
-
ben de merak ediyorum, deneyen bilen var mı acaba
-
Haziran ayında batarya arızası için gönderdim cihazı servisine daha 1 yıllık evofone garantili supurge ,serviste yaklaşık 3 hafta durdu supurgede batarya çok hızlı bitiyor ve çevrimdışı uyarısı oluyordu genel olarak servisten geldi batarya değiştirildi denmiş ama batarya hala çok çabuk bitiyor ve supurge yüzde 20 civarı güç kesip olduğu yerde kalıyor ışık falan yanmıyor kendim toz toplama ünitesine koyuyorum tekrardan WiFi bağlantı vs oluyor sorum şu böyle birsey başına gelen oldu mu servisten gelen cihaz niye batarya bu şekilde ne yapmalıyım cihaz 1 senelik daha
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba,
Ülkemize henüz robot süpürge bataryası ithalatı yapılmıyor Xiaomi grubu tarafından, şimdilik tek üretici de Hepsirobot olarak biziz. Evofone ile herhangi bir alışverişimiz yok, dolayısı ile muhtemelen bataryanız değiştirilmedi ya da servise gelen başka bir kullanılmış cihazın bataryasını taktılar.
Saygılarımla
-
lydsto r1 i amazon alexa ile kullanmak için bir çözüm öneriniz varmıdır...mi home app da kullanıyorum ama alexa mi home skill de diğer mi home ürünleri görünüyor ama lydsto görünmüyor..
-
Merhaba tekrar. Bir gelişme var mı?
-
R1 süpürgemde batarya sorunu yaşadım bu sorun kronik mi başka bu sorunu yaşayanlar var mı
Kronik gibi
Firma kullanıcı hatası dedi
Nasıl kullanıcı hatası oluyormuş batarya?
Çıkartıp fırında mı pişirmişsiniz?
Hücre bazında çökme yaşamış ve sebebi uzun süre şarjsız kalmasıymış bir kere bile şarjsız bırakmadım garip
Bataryanız hiç mi çalışmıyor?
Bir gün önce çalışan batarya diğer gün bir anda durdu makine kendini çevrimdışı moda aldı ve hiçbir şekilde yanıt vermedi elimle şarj ünitesine taktığımda sadece güç tuşu yanıp söndü bende firmaya göndermiştim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7UOQ8IML18 -- 7 Temmuz 2022; 19:50:6 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X