Şimdi Ara

Lydsto R1 Temizlik Robotu (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.541
Cevap
44
Favori
152.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Firma yeni bir strip üzerinde çalıştığını ve göndereceğini yazmıştı iki gün önce.
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Evet ali abi iletişime geçtim yarın arayıp yardımcı olmak istediklerini söylediler hanımda bende büyük umutlarla bekledik ama olmadı iade etmek istediğimi söyledim arkadaşlara yarın kargolayacağım herhangi bir sorun çıkacağını sanmıyorum zaten ekayın genel olarak yaklaşımlarından memnundum bu sürecinde sorunsuz olacağına inanıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Roxalanne kullanıcısına yanıt
    Ne kadar güzel yazmışsınız!
    Dediklerinizin hepsine katılıyorum, iyi günlerde kullanınız.
  • Ben suan guncel surum kullaniyorum, yazilimsal hicbir sorunu yok, harita gecisi de yapabildim, yani haritayi kaybettim derse eskiye donulebiliyor

Urun hakikaten iyi temizliyor, yerler piril piril oldu

Benim suan tek sorunum ses, onun disinda urun gercekten 2 gunde parasinin hakkini verdi ki aslinda bu urunler 3 haftalik kirli evi temizlemek icin degil, gunluk rutinde evi temiz tutmak icin ki bazi noktada o minik firca benden daha iyi temizlik yapti diyebilirim

O kucuk kaucuk icin de bir care olursa urun gercekten bu fiyata alinabilecek en iyi urun ki bu 2 gunluk fikrim tabi

Umarim degismez kararim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada haritayi da durup dururken kaybetmedi, calismasini durdurup yerini degistirdim ondan sonra kaybetti

Ve urunu sarja birakip eski haritayi yukledim sorun cozuldu

• ExtremeLyStrong kullanıcısına yanıt
    Kullanıcı olarak tabii ki sizin kararınızdır, hayırlısı olsun.
    Teşekkürler abi hakkını helal et valla bu süreçte çok fazla rahatsız ettim seni hakkın çok yardımların verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim

• ExtremeLyStrong kullanıcısına yanıt
    Estağfirullah, hiç sorun yok.
    Ama iade etmenize hakikaten üzüldüm. Bence gerçekten güzel bir cihaz ve memnun olan çok kişi var.
    Eminim sizin de sorunlarınız düzelirdi.
  • ercument2014 E kullanıcısına yanıt

Hocam eski haritayı nasıl getiriyorsunuz? Bende haritayı sildiğinde bulamadım nerden getireceğimi.

• Melih1988 M kullanıcısına yanıt

https://www.hepsiburada.com/proscenic-m8-pro-akilli-cop-istasyonlu-robot-vacuum-mop-supurge-proscenic-turkiye-garantili-p-HBCV00000355XS

Proscenic m8 pro Proscenic Türkiye garantili 4599 TL

https://www.ciceksepeti.com/viomi-s9-robot-vacuum-cleaner-akilli-robot-supurge-siyah-resmi-distiributor-garantili-kc1322129?utm_source=akakce&utm_medium=cpc&v=1.3.7

Viomi s9 Viomi Türkiye garantili 4499 TL

https://www.trendyol.com/roidmi/eve-plus-akilli-cop-istasyonlu-robot-vacuum-mop-supurge-roidmi-turkiye-garantili-p-56146303?boutiqueId=562578&merchantId=371829&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.4.8

Roidmi eve plus Roidmi Türkiye garantili 5499 TL

Lydsto R1 ürününde sorunlar çıkacağını kimse öngörmedi Ekay da sizler de bizlerde. Bunların olmasını da kimse istemezdi. Ben sabırla bekleyip sorun yaşayan arkadaşlar için gerçekten üzüldüm. Elbette süreç içerisinde sizlere çözümler sunulacaktır diye düşünüyorum ancak;

Piyasada aynı fiyat segmentinde üstelik resmi distribütör garantili daha kaliteli veya özellikli bir çok cihaz varken, sorun yaşayan arkadaşlar olaya birazda dışarıdan bakıp kendilerine şu soruyu sorabilirler:

Ben bu sorunlarla neden uğraşacağım?

Tavsiyem 14 günlük iade süresini geçirmeyin. Kauçuk diye küçümsemeyin kışın ses olur badem yağı iyi gelir kauçuk hata sayılmaz gibi sebepleri Ali bey söylese dahi siz kendi düşüncenize yaşadığınız soruna verdiğiniz paraya beklediğiniz süreye ve hayal kırıklığınıza itibar edin forumdaki gerçek hayatta tanımadığınız kim olduklarını bilmediğiniz kişiler sizi yönlendirip yanıltmasın.

Emin olun bu sorunlar ve çözüm önerileri başka markada olsa şu anda o markaya hakaretler havada uçuşur ithalatçısı ve distribütörü ayaklar altına alınır sizde ekaydan almadım diye suçluluk duyacak hale getirilirdiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drive_earth -- 11 Nisan 2021; 16:20:48 >

• drive_earth D kullanıcısına yanıt

Merhaba,

İsmim geçince, hele hele forumdaki gerçek hayatta tanımadığınız kim olduklarını bilmediğiniz kişiler diye söz edilince ister istemez cevap hakkı doğuyor.

Öncelikle, birinin fikrine itibar etmeniz için onu gerçek hayatta tanımanız gerekmez, bakarsınısz söylediklerine, yaptılarına, duruşuna... düzgün birisi yerine koyabiliyorsanız itibar edersiniz. Demek ki size bu intibayı verememişim, olabilir.

Ancak, bunu bir firmaya yapamazsınız çünkü ticari itibar söz konusudur. Firma müşteri şikayetlerine bir çözüm üretmeye çalışmasa, cevap vermeze, telefonlara çıkmasa vs yerden yere vurabilirsiniz ancak binlerce robot satmış, hakkında hiçbir müşteri şikayeti olmaması ile övünen bir firma, forumda ve anladığımıza göre özelde müşterilerine dnüş yapıp olası çözümlerini anlatıyorsa buna saygı göstermek gerekir.

Yukarda saydığınız ürünler Lydsto ile eşdeğerdir ancak fiyat karşılaştırması hatalı çünkü bir çok kişi bu ürünü özel indirimi ile sipariş etti. Ekay da bu ürünü Türkiye garantili satmaktadır, robotu daha ilk öğrendiğimde kendilerine bizzat sormuştum bunu, ellerindeki belgeleri bana göstermişlerdi. Xiaomi grubunun stratejisinden dolayı tek bir ülke distribütörü yok sistemlerinde, her alt markasını birden çok firma getirebiliyor.

Lydsto'da haritalama sorunu olsa idi her robotta bu sıkıntıyı yaşamamız gerekirdi çünkü bu bir yazılımdır ve yazılım her robotta ortaktır. Lidar sisteminde bir hata olsa tamamen farklı arıza mesajları verir, bu şimdiye kadar forumda rastlanmadı.

Cihazın altında toz birikme sorunu çok ilginç, bunun sebebini tahmin etmekle farklı bir ortamda denenmesini ve hatta Ekay'a gönderilip orada da test edilmesini öenrmiştim, hala aynı fikirdeyim.

Kauçuk konusuna girmeyeceğim, defalarca konuşuldu, firmanın açıklamalarına göre zaten bir takım çözümler geliştiriliyor.

En son, linç edildiğim 'yağ' konusuna gelelim. O mesajlarımı önyergısız okumaya ve akabinde anlamaya gayret ederseniz, firma bir değişim veya geliştirme yapıncaya kadar silikon kauçuğu yumuşatmak adına geçici ve pratik bir çözüm olduğunu, kalıcı çözümün sadece değişim ile sağlanabileceğini zaten anlatmıştım.

Saygılarımla

• drive_earth D kullanıcısına yanıt
    Ben 23 Mart'ta teslim aldım ürünü. 20 gündür falan kullanıyorum. Harita sorunu yaşamadım. Ses sorunu da yukarıda bahsettiğim gibi manevra yaparken falan oluyor bazen onun dışında yok gibi. Yazılımsal olarak ufak tefek hatalar dışında bir sorun görmedim. Sadece uygulama arayüzü daha kullanışlı hale getirilebilir. Cihazın temizlik performansı gayet iyi. Bugün en güçlü modda çalıştırdım tertemiz etmiş her tarafı. En güçlü modda çift yönlü temizlik modunda 60-70 metrekare alanı temizliyor. Otonom boşaltma bence çok gerekli bir özellik. Ben bu cihazı 3700e mal ettim. Üstüne bir de 100 liralık hediye gönderdi satıcı. Ekay'dan almadım.
    Roidmi 5500 lira. Viomi ve Proscenic 4500 lira. Onlarda sorun olmayacağı da garanti değil. Resmi distribütör olması pek de önemli değil. Viomi hakkında tonla şikayet var. Roidmi de Lydsto gibi yeni bir ürün. Proscenic'in handikapı 1cm yükseklik geçebiliyor olması. Çok yerde takılır. Yine de iyi yorumlar okudum proscenic ile ilgili. M7 Pro çok övülmüştü ki r1 ile neredeyse aynı cihaz. M8 de iyidir sanırım. Bu gibi markaların resmi distribütörü olmak için çok sağlam şirket olmaya gerek yok. Benim aldığım satıcı Lydsto'nun Türkiye'deki tek yetkili satıcısı olduğunu söyledi. Çok ehemmiyeti yok bu tarz şeylerin. Xiaomi'nin resmi distribütörü Evofone'dan herkes şikayetçi. Resmi olması pek anlam ifade etmiyor.
    Bence Ekay'dan almak için 1.000 lira fazla ödemeye de gerek yok. 14 gün iade hakkı her yerde var. Tanımazlarsa THH var. Arıza halinde yine aynı şekilde servis işini yapmazsa THH var. Eskisi gibi zor da değil başvuru. Online yapılıyor.

Edit: m8 Pro aşılabilir yükseklik 20mm imiş. Öyle bir distribütör düşünün ki sattığı ürünün özelliğini yanlış yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srvngrc -- 11 Nisan 2021; 17:12:35 >

• Herkese merhaba,

Lydsto R1 ürününü ile ilgili bir açıklama getirmek istiyoruz.

Robot süpürgelerin çalışma şekilleri genelde aynıdır, ana firca tozu kaldırır ve fan yardımı ile bu tozlar hazneye biriktirilir, burada bütün robotlar bu sekilde çalışır. Farklılıklari fan gücü, toz haznesi, pil kapasitesi ve yazılımsal fonksiyonlarda ortaya çıkar. Yerdeki tozları almaları, az almaları yada almamaları sadece robota bağlı değildir. Birçok sebebi olabilir. Burada direk cihaz sorunlu demek haksızlık olabilir.

Lydsto r1 yeni bir markanın yeni teknolojiye sahip bir ürünüdür. Toz toplama teknolojisi ile kullanıcıların toza teması azaltılması amaçlanmaktadır. Kullandığı uygulama her üreticinin de olduğu gibi kendine hastır ve gerekli şartlar sağlanırsa tam anlamıyla çalışacaktır.

Ekay olarak bu ürünü uzun bir süredir test ediyoruz ve piyasadaki birçok üründen farklı yenilikler getirdiğini gözlemledik. Ürün bizce stabil çalışıyor ve vaad ettiklerini yerine getiriyordu. Hatta bu yüzden ilk 6 ay ilave garanti sunduk.

Cihazların sevk edilmesinden sonra ilk geri dönüşlerde yaşanan ses problemi için bir açıklama yapmıştık. Fabrika yeni bir kaucuk gönderecek, bu ses sorunu çözülecek.

Bazı kullanıcılar robotun süpürme özelliğini kullanamadıklarıni, harita yapamadıklarını yani cihazın sorunlu olduğunu (?) bazıları ise çok memnun olduklarını dile getirdiler. Robot Süpürgelerde herkesin beklentisi farklı olabilir, ama cihazın yapabilecekleri bellidir.

Ürünün yeni olması, yazılımının diğer robotlardan farklı olması ve kullanıcıların adapte olup tam manasıyla kullanamaması ilk etapta beklediğimiz birseydi. Zaten teknik destek ekibimiz ve sosyal medya ekibimiz bu konuda videolar yayinlayarak, hazirlayarak bu yaşacak problemler için bize ulasanlarin sorunlarını çözmek için gerekli çalışmaları yapmıştık.

Bir sorun yaşandığında sunduğumuz müşteri odaklı çözümler sebebi ile forumda müşteri odaklı bir firma algimiz olduğunu biliyoruz. Sunduğumuz bu hizmetlerin iyi niyet çerçevesinde karşılanması firma olarak üzerinde özenle durduğumuz bir konudur.
    Oldukça fazla adette farklı markalarda olsa robot süpürge satışı yaptik ve yapıyoruz. Şuana kadar da markamıza leke getirecek bir şeye izin vermedik.

Bu çerçevede hem kendi başımıza, hem de üretici firma ile bugün ve yarın da kıymetli müşterilerimizin sorunlarına destek ve çözüm olmak amacı ile uğraştığımızı bilmenizi isteriz.

Saygılarımızla

• salahaddin1 S kullanıcısına yanıt

Haritalarimdan

Yukleniyor yaziyor sag ustte

Ordan yukleniyor yazan yere tikliyorum

Birkac saniye sonra eski haritaya geciyor

Zaten bu durum anca siz cihazi kaldigi yerden baska yere gotururseniz oluyor

Cihazi 2 gundur kullansam da iki haftalik is yapti adeta

Tik demedi ve ev isil isil oldu gercekten

Ben genpa garantili aldim,su kaucuk sorunu da cozulurse ki o ses biraz da cihazin hizli bir cihaz olmasindan ve guclu bir cihaz olmasindan kaynaklaniyor bence

Bazen tokyo drift gibi oluyor evin ici ama ozellikle islak zeminde nemli ortamda sorun oluyor, kuru zeminde hic ses yok

Cihaz hakikaten parasinin hakkini verdi bence, ben memnunum suan ama tabi ses durumunu da yazdim

• Ek bilgi olarak sadece kenar süpür seçerseniz harita çıkarmıyor. Mutlaka genel temizlik yaptırmanız gerekiyor.

Genpa garantili olduğunu söylüyorsunuz.

O zaman robotu Ekay'dan almadınız, değil mi?

Sizin robotta da mı kauçuk sesi var?

Merhaba

Cevaplariniz ve emeginiz icin tesekkur etmek istedim

Urun de son guncellemeyi kullanan biri olarak 2 gundur nerdeyse tum gun calisan cihazimda haritalama sorunu yok

Sirf haliyi supurttum

Sirf sectigim alani sildi

Ben cok memnunum, renk olarakta siyah aldim ama beyaz daha az toz gosterirmis o kesin ama siyahta cok asil duruyor

Kullanici yorumu olarak siz de bu konuda bilgili oldugunuz icin size yazmak istedim

Hayir ekay dan degil,incehesap in gittigidiyor hesabindan aldim

4100 tl idi ben aldigimda

Evet ses var ama zemin islaksa oluyor maalesef

Iki ayri islem yapilirsa ve firca haznesi cikarilirsa ses gidiyor

Teşekkür ediyorum, çok naziksiniz.

• Mobildeyim şu başlığı bir takip edeyim bir adet de benim ihtiyacım var

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.