Doğum gününüz kutlu olsun. Süpürgeyi almadan önce olsun, sonra olsun mesajlarınızdan çokça faydalandım. Teşekkür ederim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Lydsto R1 Temizlik Robotu (51. sayfa)

-
-
Bir sorun varsa da Ekay gerekeni yapacaktır diye düşünüyorum, içiniz rahat olsun.
Saygılarımla
-
...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yaratıcı Bir Nick -- 2 Mayıs 2021; 13:58:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkür ederim, varolun. -
Abi diğer arkadaşlarda paylaşsın ki bir arkadaş daha paylaşmış, neredeyse toz yok o hiç silmemiş ben 1 kere sildim öncesinde . İnsallah ekay gerekeni yapar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marmarali -- 10 Nisan 2021; 19:27:40 >
Neredeyse toz yok bile denilebilir hocam. Bende bir problem var diğer arkadaşlar paylaşırsa emin olmak istiyorum ki, ekay sorun yok falan deme şansı kalmasın.
ben ilk günden sonra halılarıda kaldırdım sadece parke ve ıslak zemin kaldı. Ona rağmen bu toz ciddi can sıkıntısı.
az önce cihazı temizledim her yeri ciddi oranda toz vardı 10-15 dk uğraştık tertemiz ettim paspas atayım bizim uşak:)
hocam aynı şey benim de basıma geldi. Yatağın altina girmesin 10 cm civarında yükseltmem gerekiyor. Ama iste yasaklı bölge dinlemiyor bazen. Kafasına göre hareket edebiliyor. Yazılım ile düzelir bunlar bence ama çizilmesi hoş olmamış. Benim üründe aynı şey oldu üst bölüm hemen çizildi. çok hassas yada robot ciddi surtuyor ve çiziliyor. Nazar boncuğu olsun hocam.
Altında toz olayı bende de oluyor. Evdeki toz ile alakalı olabilir. Ben özellikle ilk 1-2 temizlikten sonra cihazı silmek zorunda kaldım. Ama sonra bu kadar çok olmadı sanki.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bende 1 kere sildim hocam sonrasında böyle olunca şaşırdım zaten. Sizden ricam fotoğraf paylaşabilir misiniz
1- bu haritlama işini ya biz bilmiyoruz yada robot. şöyleki herhangi bir alanı temizledi (mutfak) harita çıkardı. Ancak bir kısım yerde gözle görülür 1,2 ekmek kırıntısı kaldı. bende haritayı sildim. tekrar aynı alanı temizlettim. haritayı farklı çıkardı. daha önce almadığı çok kolay yerde olan bu ekmek kırıntıları gene kaldı. özellikle onlar için 2 temizliği yaptırtmıştım. aynı sonuç değişmedi inanamadım ordata kırıntılar. duruyor en ufak bir engel yok.
haritaların tamamını sildim. herhangi oda temizliğinde harita çokarıyor ancak 1 gün sonra harita uçmuş. yok.
2- ses olayı azalarak belli olmayarak(ne zaman yapacağı) devam ediyor. bana göre o kauçuk parça o sesei yapmaz. tekerde ırarcıyım ali bey. halıda yapmamsı normal çünkü halı yumuşak zemin ali bey sert zemin manevralar bir süre düz giderken yapıyor kesiliyor. bu hıza bağlı olarakta değişiyor.
saygılarımla ali bey.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Marmaralibende 1 kere sildim hocam sonrasında böyle olunca şaşırdım zaten. Sizden ricam fotoğraf paylaşabilir misiniz
kardeşim kolay gelsin biz bu robotlardan beklentiyi yüksek tuttuk galiba. sizde olan sorunların aynısı yada değişik yaşıyoruzda eh işte deyip geçiyoruz kendi adıma. çok iyi temzlyor diyemem örneğin. hayırlısı halıarı kaldırmadan ıslak yaptımadım daha. rda neler olur bilinmez su damlatma ıslakbırakma vs.
-
Ses kesinlikle o kauçuktan geliyor. Bugün ilk defa mop yaptırdım o kauçuk ıslanınca ses cikarmayan cihaz yada sadece dönüşlerde ses yapan cihaz dile geldi. Sonra kauçuk kuruyunca ses gitti. Sonra temizlikten sonra nemli bezle temizleyince yine hafif islaklikla yuvasına yollarken ses geldi.
O parçayı çıkarın temizlik yaptırın sesin kaybolduğunu göreceksiniz. Bu parça değişene kadar mop yaptırmam çünkü çok sinir bozucu süpürgeyi de zorluyor robot gitmek istiyor o kauçuk parça sanki zemine yapışıyor robotun gitmesine izin vermiyor gibi.
Bugün yatak odasına yolladim mop için doctan çıktı az ileri gitti etrafında döndü alan temizliği için harita bulamadim gibi hata verdi sarja gitti geri 3 4 kere denedim olmadı. Sonra gider gibi oldu gidemedi salonun bi kısmını yatak odası gibi gördü haritayi bozdu. En son sıfırladım cihazı tekrar haritalandirdim şuan sorun yok gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Nisan başına kadar övülen cihaz Nisan ayı içinde sıkıntılar ile anılmaya başlanmış konuda, macera aramadan Roborock S5 Max a mi baksam bilemedim.
İnsanın canı sıkılıyor bu gibi durumlarda. Satan firma ürün arkasında dursa dahi üzücü. En iyisi bilindik marka dan ziyade bilindik markanın modeline yönelmek.
Merhabalar. Benim sorunum haritayı sıfırlayıp yeni harita oluşturunca sona erdi. Sizin aksinize hem ben hem de eşim temizlik performansını da gayet beğendik. Tekrar haritayla ilgili bir sorun çıkarmadığı müddetçe severek kullanacağımızı düşünüyoruz. Yerinizde olsam yeniden haritalama yapar düzelmezse ürünü incelemeleri için Ekay'a gönderirdim.
Merhaba
Firma yeni bir kauçuk için çalışmalar yaptığını belirtmişti, kesin sonuç için onların gelmesini beklemek en doğrusu olacak. Ama tekerlek sesinde ısrarlı iseniz robotu servise göndermenizi öneririm.
Harita konusu her robot için geçerli. İlginç bir şekilde tüm robot marka ve modellerinde haritası sorunlu olan bir müşteri grubu oluyor. Bu Roborock için de, Ecovacs, Xiaomi veya Anker için de aynı.
Haritası düzelmeyen kullanıcıya da rastlamadım hiç, eninde sonunda robot uyum sağlıyor... yazılımı pek kullanıcı dostu olmayan Ecovacs O950de bile haritalama yüzünden iade çok çok az.
Saygılarımla -
S5Max tabii ki daha kaliteli bir cihaz, Lydsto tercihimiz otonom boşaltma olduğu için. Aynı kulvarda değiller. -
Genel olarak bende memnunum ama hocam tozlar kalıyor ve altında birikmesi bende de üründe bir problem olduğu izlenimi oluşturuyor.
Hocam memnun olan arkadaşlar var. Bizim üründe problem olabilir ki, her üründe olsa haklısınız. Bakalım ekay ne yapacak bu durumlarda
Bence o parçada yada dönen fırçadan geliyor ses. Bende aynı şekilde paspas yapılırken her seferinde fırça ve o parçayı çıkarıyorum ses gelmiyor. Bence de ses o 2 parçanın birinde.
hocam bende süpürürken var o ses, paspas atarken o 2 aparatı çıkarayım ben(fırça ve tutan kabı )
cihazda yazilimsal düzenleme ile bu harita sacmalasi düzelecektir. Ekay bunlari okuyor ve iletiliyordur insallah firmaya, sonuçta can sıkıcı oluyor komutları cihazın dinlenemesi veya kafasına göre hareket etmek istemesi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X