Şimdi Ara

Lütfen yardım model seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 600-700 gibi bi bütçem var. Sony Ericssonun hangi modeli bir türlü kara veremedim. forumu inceledim ama ses video ve resim benim için önemli.

Ankara Üniversitesi Öğrencileri
    Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi - Japon Dili ve Edebiyatı
  • w810i olabilir ama çıkarsan daha iyi kameralı k790 alabilirsin ama seste w810i

We fought him hard we fought him well
    Out on the plains we gave him hell
    But many came too much for Cree
    Oh will we ever be set free?
  • dostum bence nokia dusun

NOKIA 3 2 5 0
  • w810i veya 100 lira daha koyarsan K790i derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • W810 Düşün Bence

Arkadaşlar 600-700 gibi bi bütçem var. Sony Ericssonun hangi modeli bir türlü kara veremedim. forumu inceledim ama ses video ve resim benim için önemli.

2 Megapiksel autofocus özellikli kamera, çift led flaş, çeşitli kamera modları, megabass™ destekli MP3, RDS destekli radyo, 4 GB'a kadar artırılabilir bellek, boyut, tasarım, zengin kutu içeriği ve 350 saat bekleme/8 saat konuşma süresi sağlayan 900mAH'lık lityum polimer bataryasıyla Sony Ericsson W810i'yi öneririm.

W810i incelemesi:http://forum.donanimhaber.com/m_7702622/tm.htm

GSM Arena'dan alıntıdır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 16 Ekim 2006; 18:32:07 >

• walla yukarıda w810'i nin cafcaflı resmine aldanmayın ve bi de yakından görün. gerçekten resimdeki gibi gösterişli değil. resimden de anlaşılacağı üzere tuş takımı rezalet. ha full özellik olsun tipi önemli değil üzerimde odun taşımaya razıyım diyorsanız kaçırmayın tabi
    aykhut, nerazelnı, eren1984, zaga35, dawson20, getupandgo, asts, s_memocan, fevziuzungel, Noxco, savastek, infernox, HALO®, ata_kaya5, erenun, jakin33, weba, garuda, ngndrn, jacks, murat23, ıspanak, arsoy, 99emre99, HighVoltage, osman06, pisina, gossipmusty, sinan3344, zybydy, radreSword, serdaraltay, nevz@t, zydek, kaon_kaon, gonzalez45, ORooT, m@r@b@, icebergmetii, Olasılıksız, densenblood, draltuk, satici_52, RONIN, SupremeXXL, ethefalcon, barisozer83, chevanton
  • inan diyeceklerimi ağzımdan almışın dostum
    arkadaşım aldı ve bence internetteki görüntüye göre büyük hayal kırıklığı internete aldanmayın
    quote:

Orjinalden alıntı: erhaninho_cArsi

walla yukarıda w810'i nin cafcaflı resmine aldanmayın ve bi de yakından görün. gerçekten resimdeki gibi gösterişli değil. resimden de anlaşılacağı üzere tuş takımı rezalet. ha full özellik olsun tipi önemli değil üzerimde odun taşımaya razıyım diyorsanız kaçırmayın tabi

• Valla ben telefoncudan kutusundan cıkarınca resımlerde nasıl sa aynen oyleydi

resimdeki sonucata w810 nasıl resımdekı gıbı olmaz anlayamadım photoshop filan mı kullanmıs diyorsunuz

foto mu yoksa ınsan gozumu daha nettir sizce?
  • arkadaşlar w810i nin dosya arşivlemesinde sorun varmış mesela albüm albüm kaydedemiyomuşuz bunun çözmü varmı_ ya bide kameranın kapağı yok ayrıca standby modunda ekran görünmüyormuş bu firmware updateyle çözülebilirmi_? aklımdaki tek sorununlar bunlar yoksa güzel telefon

arkadaşlar w810i nin dosya arşivlemesinde sorun varmış mesela albüm albüm kaydedemiyomuşuz bunun çözmü varmı_ ya bide kameranın kapağı yok ayrıca standby modunda ekran görünmüyormuş bu firmware updateyle çözülebilirmi_? aklımdaki tek sorununlar bunlar yoksa güzel telefon

1-) Telefonun arşiv sisteminde bir sorun bulunmuyor. Her türlü dosya için telefonun dahili belleğinde ya da hafıza kartında sayısız klasör açabiliriz ve fotoğraf, MP3, uygulamalar ve videoları klasörlere atabiliriz.

2-) Lens koruyucu kapak bulunmuyor. Lens biraz içeride tasarlanmış. Şu ana kadar çizilme problemi yaşamadım. Ancak dikkatli olmakta fayda var.

3-) Standby modunda ekran tamamen kararıyor. (Saat vb.) görünmüyor. Ses tuşuna bir defa basarak beyaz arka planda siyah font olarak saati görebiliyoruz.

• ..Knight.. peki telefonun kullanımı nasıl yani pratikmi_? ben hep siemens kullandım. hani böyle uyuz eden özellikleri varmı_?

Orjinalden alıntı: sunwise27

..Knight.. peki telefonun kullanımı nasıl yani pratikmi_? ben hep siemens kullandım. hani böyle uyuz eden özellikleri varmı_?

siemens kullanmıssan emın ol pda bıle kullanırsın hayatımda bı cozemedim siemens'i ona gore se cok stabıl ve ergonomik zor olmaz senini icin

- İlk başta telefonda bulunan üçlü tuşlar biraz değişik gelebilir. Fakat kısa sürede alıştım.
    - Tuşlara kısayol ekleyebilme özelliği çok iyi. Böylece 1 ya da 2 tuşa basarak istediğimiz menüye ulaşabiliriz.
    - Menülerde gezmek sorun teşkil etmiyor.

Bana göre telefonun yazılımsal açıdan tek dezavantajı:

Örneğin telefonda müzik dinliyoruz. Herhangi bir tuşa basmadığımızda ekran ışığı 20 saniye içinde sönüyor. Diyelim ki müziği değiştirmek istedik. Ancak navigasyon tuşuna bastığımızda şarkı değişmiyor. Navigasyon tuşu harici bir tuşa basıp ekran ışığını yakıyoruz ve öyle navigasyon tuşuna basarak şarkıyı değiştiriyoruz.
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.