Bildirim
Lütfen yardım model seçimi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
100 daha zorlasan k790 alsan ne iyi olur ..fiyatı düştü -
ewet olabilir, ama aslında nokia daha iyi olur bence, tabi senin kararın
_____________________________ -
w810i olabilir ama çıkarsan daha iyi kameralı k790 alabilirsin ama seste w810i
Oh will we ever be set free?
-
-
w810i veya 100 lira daha koyarsan K790i derim. _____________________________ k790i
-
ses video resim diosan k790 ızorla bencede _____________________________ -
W810 Düşün Bence
_____________________________ KALSADA SON NEFES YİNEDE ES-ES Never Change Sony Ericsson And Es-Es
-ESKİŞEHİR-
-
quote:
Arkadaşlar 600-700 gibi bi bütçem var. Sony Ericssonun hangi modeli bir türlü kara veremedim. forumu inceledim ama ses video ve resim benim için önemli.
2 Megapiksel autofocus özellikli kamera, çift led flaş, çeşitli kamera modları, megabass™ destekli MP3, RDS destekli radyo, 4 GB'a kadar artırılabilir bellek, boyut, tasarım, zengin kutu içeriği ve 350 saat bekleme/8 saat konuşma süresi sağlayan 900mAH'lık lityum polimer bataryasıyla Sony Ericsson W810i'yi öneririm.
W810i incelemesi:http://forum.donanimhaber.com/m_7702622/tm.htm
GSM Arena'dan alıntıdır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 16 Ekim 2006; 18:32:07 >_____________________________ 
-
walla yukarıda w810'i nin cafcaflı resmine aldanmayın ve bi de yakından görün. gerçekten resimdeki gibi gösterişli değil. resimden de anlaşılacağı üzere tuş takımı rezalet. ha full özellik olsun tipi önemli değil üzerimde odun taşımaya razıyım diyorsanız kaçırmayın tabi _____________________________ Siyah-beyaz devam. -
Biraz daha sabredip K790i al bence
_____________________________ aykhut, nerazelnı, eren1984, zaga35, dawson20, getupandgo, asts, s_memocan, fevziuzungel, Noxco, savastek, infernox, HALO®, ata_kaya5, erenun, jakin33, weba, garuda, ngndrn, jacks, murat23, ıspanak, arsoy, 99emre99, HighVoltage, osman06, pisina, gossipmusty, sinan3344, zybydy, radreSword, serdaraltay, nevz@t, zydek, kaon_kaon, gonzalez45, ORooT, m@r@b@, icebergmetii, Olasılıksız, densenblood, draltuk, satici_52, RONIN, SupremeXXL, ethefalcon, barisozer83, chevanton -
inan diyeceklerimi ağzımdan almışın dostum
arkadaşım aldı ve bence internetteki görüntüye göre büyük hayal kırıklığı internete aldanmayın
quote:
Orjinalden alıntı: erhaninho_cArsi
walla yukarıda w810'i nin cafcaflı resmine aldanmayın ve bi de yakından görün. gerçekten resimdeki gibi gösterişli değil. resimden de anlaşılacağı üzere tuş takımı rezalet. ha full özellik olsun tipi önemli değil üzerimde odun taşımaya razıyım diyorsanız kaçırmayın tabi
Valla ben telefoncudan kutusundan cıkarınca resımlerde nasıl sa aynen oyleydi
resimdeki sonucata w810 nasıl resımdekı gıbı olmaz anlayamadım photoshop filan mı kullanmıs diyorsunuz
foto mu yoksa ınsan gozumu daha nettir sizce?
arkadaşlar w810i nin dosya arşivlemesinde sorun varmış mesela albüm albüm kaydedemiyomuşuz bunun çözmü varmı_ ya bide kameranın kapağı yok ayrıca standby modunda ekran görünmüyormuş bu firmware updateyle çözülebilirmi_? aklımdaki tek sorununlar bunlar yoksa güzel telefon _____________________________ -
quote:
arkadaşlar w810i nin dosya arşivlemesinde sorun varmış mesela albüm albüm kaydedemiyomuşuz bunun çözmü varmı_ ya bide kameranın kapağı yok ayrıca standby modunda ekran görünmüyormuş bu firmware updateyle çözülebilirmi_? aklımdaki tek sorununlar bunlar yoksa güzel telefon
1-) Telefonun arşiv sisteminde bir sorun bulunmuyor. Her türlü dosya için telefonun dahili belleğinde ya da hafıza kartında sayısız klasör açabiliriz ve fotoğraf, MP3, uygulamalar ve videoları klasörlere atabiliriz.
2-) Lens koruyucu kapak bulunmuyor. Lens biraz içeride tasarlanmış. Şu ana kadar çizilme problemi yaşamadım. Ancak dikkatli olmakta fayda var.
3-) Standby modunda ekran tamamen kararıyor. (Saat vb.) görünmüyor. Ses tuşuna bir defa basarak beyaz arka planda siyah font olarak saati görebiliyoruz._____________________________ 
-
..Knight.. peki telefonun kullanımı nasıl yani pratikmi_? ben hep siemens kullandım. hani böyle uyuz eden özellikleri varmı_? _____________________________ -
arkadaşlar bide mesela 3 bant veya 4 bant olması nediy değiştirir ne artısı var_? _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: sunwise27
..Knight.. peki telefonun kullanımı nasıl yani pratikmi_? ben hep siemens kullandım. hani böyle uyuz eden özellikleri varmı_?
siemens kullanmıssan emın ol pda bıle kullanırsın hayatımda bı cozemedim siemens'i ona gore se cok stabıl ve ergonomik zor olmaz senini icin
1-) Bir telefonun 4 band desteği olması dünyanın her yerindeki operatörleri desteklediği anlamına gelir.
2-) Telefonun kullanımına gelince...
- İlk başta telefonda bulunan üçlü tuşlar biraz değişik gelebilir. Fakat kısa sürede alıştım.
- Tuşlara kısayol ekleyebilme özelliği çok iyi. Böylece 1 ya da 2 tuşa basarak istediğimiz menüye ulaşabiliriz.
- Menülerde gezmek sorun teşkil etmiyor.
Bana göre telefonun yazılımsal açıdan tek dezavantajı:
Örneğin telefonda müzik dinliyoruz. Herhangi bir tuşa basmadığımızda ekran ışığı 20 saniye içinde sönüyor. Diyelim ki müziği değiştirmek istedik. Ancak navigasyon tuşuna bastığımızda şarkı değişmiyor. Navigasyon tuşu harici bir tuşa basıp ekran ışığını yakıyoruz ve öyle navigasyon tuşuna basarak şarkıyı değiştiriyoruz._____________________________ 
-
bence çok kolay ben siemens te kullanmıstım çok karısık değildi ama kasa kalitesi 0 dı
- wipe cache partition ne demek
- samsung tuşlu telefon kilidi nasıl açılır
- guide sticker nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı