Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
>> SONY ERICSSON W810i REVIEW by KNIGHT <<

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> >> SONY ERICSSON W810i REVIEW by KNIGHT << Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
..Knight..

Sisteme Gözat

20 Haziran 2006, 21:47:42  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

WALKMAN PHONE W810i REVIEW by KNIGHT

BENİM TELEFONUM BENİM MÜZİĞİM

TEKNİK ÖZELLİKLER:

Şebeke: Quadband (GSM 850 / 900 / 1800 / 1900), E-GSM 900 modu GPRS, EDGE

Bellek: 22 MB'a kadar dahili bellek

Boyutlar (Uzunluk / genişlik / kalınlık): 100x46x19.5 mm

Ağırlık (Pil dahil): 99 gram

Grafik ekran tipi: Tam grafik, 1.9 inç (4.83 cm)

Ekran çözünürlüğü ve teknolojisi: 176x220 piksel, Teknoloji: TFT

Aynı anda ekranda görüntülenebilen renk sayısı: 262.144 (18 bit)

Renkler: Saten siyah, saten beyaz

Pil: 3.6V, 900mAH, Lityum Polimer

Konuşma süresi: 8 saate kadar

Bekleme süresi: 350 saate kadar

Müzik dinleme (Telefon modu açıkken/kapalıyken): 23 / 30 saate kadar

Play now: Var

Uçuş modu: Var

Fotoğraf boyutları: 2 Megapiksel, VGA, QQVGA

Dijital zoom: 4x dijital zoom

Fotoğraf ışığı: Var, dahili çift led

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 6 Mart 2008; 20:48:27 >

iPhone 3GS 16 GB
..Knight..

Sisteme Gözat

20 Haziran 2006, 21:51:02  

İLK İZLENİM VE KUTU İÇERİĞİ:

W810i'yi, W800i'nin kutusuna benzer bir kutuyla bekliyordum. Çok gösterişli olmayan bir kutuyla yetinilmiş. Kutuyu açtığımızda en üstte ambalaj içinde telefonu görüyoruz. Telefonun diğer malzemeleri küçük siyah kutucuklar içine yerleştirilmiş. Kutunun içinden telefon, şarj cihazı (küçük ve hafif), batarya, müzik kablosu, siyah renkli mikrofonlu stereo kulaklık, kulaklık başlıkları, USB data kablosu, memorystick adaptörü, kullanım klavuzu ve Disk2phone CD'si çıkıyor.

Hafıza kartı ise telefonun içine konulmuş.

(Disk2phone cd'si, müzik kablosu, memorystick adaptörü, kulaklık başlıkları)

(Şarj cihazı)

(Mikrofonlu kulaklık)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 29 Ocak 2007; 13:07:27 >

iPhone 3GS 16 GB
..Knight..

Sisteme Gözat

20 Haziran 2006, 22:10:34  

TASARIM:

Telefon tasarım açısından gayet başarılı. Bu konuda Sony Ericsson'u tebrik etmek gerekir. Telefon siyah rengiyle karizmatik duruyor. Telefonun boyutları 100x46x19.5 mm ve telefonun ağırlığı pil dahil 99 gr. Kısacası W810i hafif bir telefon. Malzeme kalitesi olarak hiç de fena değil. Telefonu elimize aldığımızda sağından solundan sesler gelmiyor. Yalnızca kamera bölgesine bastırınca belli belirsiz bir ses gelebiliyor.

(Telefonun ön yüzü)

Telefonun tuş takımı da oldukça iyi. Mesaj yazmayı kesinlikle işkence haline getirmiyor. Üçlü tuşları kullanmak başta zor gibi görünse de zamanla alışıyorsunuz. Hatta bu tuşlar kullanışlı olduğu için hoşunuza gidiyor. Sony Ericsson'un bu modelde joystick kullanmaması uzun vadede çıkabilecek sorunları engellemiş. Toz kaçma, hassasiyet kaybetme söz konusu bile değil. Telefonun ön kısmında walkman, seçim tuşları, geri tuşu, C (clear) tuşu ve aktivite tuşu yer alıyor. Aktivite tuşu, kimi özelliklere kısa yoldan ulaşmayı sağlıyor. Örneğin bluetooth'u açmak için bir dünya menüye girmek gerekirken aktivite tuşuna kısayol atayıp direkt olarak bluetooth'u aç diyebiliyoruz. Telefonun diğer tuşlarına da kısayol atayabiliyoruz. (Navigasyon tuşu)

(Tuş takımı ve navigasyon tuşu)

EKRAN:

(1.9 inç 262.144 renk ekran)

Telefonun ekranının parlaklık ve kontrast oranı oldukça iyi. Ayrıca şu ana kadar gördüğüm en net ekranlardan birisi diyebilirim. W810i (1.9 inç), 176x220 piksel, 262.144 renk (18 bit)'lik ekrana sahip. Telefonun ekranı W800i, K750i ve W550i'ye göre daha büyük. Her ne kadar telefonun ekranı N70, N90 vb. kadar büyük olmasa da fotoğrafları incelemek ve video izlemek büyük bir keyif veriyor. Ekranın hemen üstünde ışık alıcısı var. Aydınlık bir ortama gittiğinizde ekran parlaklığı artıyor, tuş takımı ışıkları sönüyor; karanlık ortama gittiğinizde ekran parlaklığı azalıyor (gözlerimizi almaması için), tuş takımı ışıkları yanmaya başlıyor. Bu durum güç tüketimi açısından iyi düşünülmüş.

TELEFONUN BÖLÜMLERİ:

(Kızılötesi portu, açma/kapama tuşu)

Telefonun üst kısmında kızılötesi (infrared) ve açma/kapama tuşu yer alıyor. Bu tuşla telefonu açıp kapamanın yanında ses düzenini (toplantı modu vs), tuş kilidini ayarlayabiliyoruz.

(Hafıza kartı girişi, çalma/duraklatma düğmesi)

Telefonun sol tarafında hafıza kartı için giriş yeri ve Walkman yazısı,logosu mevcut. Ayrıca çalma/duraklatma düğmesi de bulunuyor.

(Deklanşör, ses seviye tuşları)

Telefonun sağ tarafında ise deklanşör ve ses seviyesi düğmeleri yer alıyor. Ses seviyesi düğmeleri çektiğimiz fotoğraflara 32x'e kadar zoom yapmaya ve fotoğraf çekme anında 4x'e kadar dijital yakınlaştırma yapmaya olanak sağlıyor.

(Mikrofon, bağlantı yerleri)

En alt kısımda da mikrofon ve şarj bağlantısı yer alıyor. Şarj bağlantısı yaptığımız bölüme kulaklık, müzik kablosu, data kablosu ya da harici flaş gibi aksesuarları bağlayabiliyoruz.

MÜZİK, FOTOĞRAF VE MULTIMEDYA:

(Kamera, hoparlör, ayna)

Telefonun arka bölümünde hoparlör, kamera, led flaş ve kendi fotoğrafımızı çekebilmemiz için ayna bulunuyor. Telefonun hoparlör sesi yüksekliği iyi. Fakat ses biraz daha yüksek olabilirdi. Hoparlörde sesi sonuna kadar açtığımızda kimi şarkılarda belirli belirsiz cızırtı oluşabiliyor. Bu cızırtı kulaklıklarla dinlerken söz konusu bile değil. Ses oldukça net ve güzel. Telefonla beraber gelen ses yalıtımlı kulaklıklar da gayet kaliteli. Telefon MP3 çalar görevini oldukça iyi yerine getiriyor. Telefonda equalizer ayarlarının olması güzel düşünülmüş. Telefonda Sony'nin patentinde bulunan megabass özelliği bulunuyor. Telefonu bir hoparlöre bağlayıp megabass'ı açtığımızda telefon çok iyi bir müzik şöleni sunuyor. Ayrıca telefonda multithreading özelliği de bulunuyor. Böylece müzik arka planda çalarken telefonda başka işlerinizi rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Telefonun kamera özellikleri K750i, W800i ve W900i ile tamamen aynı. Telefonun 2 megapiksel, 4x dijital zoom (4.8 mm, 1:2:8) değerlerine sahip autofocus özellikli kamerası bulunuyor. Kamera menüsü de tamamen aynı. Kamera menüsü Sony'nin dijital kameralarına benziyor. Kamerada beyaz dengesi, makro modu, çekim modları, gece modu ve zaman ayarı bulunuyor. Zaman ayarı sayesinde telefonu sabit bir yere koyup yakınlarınızla fotoğrafa dahil olabilirsiniz. Video kayıt olayına gelince elbet Nokia'nın N serisi kadar başarılı olmasa da fena değil. 176x144 piksele kadar sınırsız sesli video kaydı yapabiliyoruz. Telefonun ekranında izlemek için güzel. Videoda ses de fena değil. Telefonda güçlü çift led flaş da bulunuyor. Bu flaşı fener gibi kullanabiliyoruz. Hatta S.O.S sinyalleri dahi gönderebiliyoruz. Issız bir adada mahsur kaldık mı bu telefon hayat kurtarır.

Kamerada autofocus özelliğinin bulunması gerçekten iyi olmuş. Bu teknoloji fotoğrafların çok daha net çıkmasını sağlıyor. Fotoğraf çekmeden önce deklanşöre yarım basıyoruz, kamera sesli uyarı yapınca da deklanşöre tam basıp objenin fotoğrafını çekiyoruz. Kamerayı deklanşöre birkaç saniye basılı tutarak devreye sokabiliyoruz. İsterseniz menüden girerek de devreye sokabilirsiniz. Ya da kameraya kısayol atayabilirsiniz. W810i ne kadar kaliteli fotoğraf çekebilse de pahalı ve gelişmiş bir dijital kamera kadar fotoğraf kalitesi bekleyemeyiz. İç mekanlarda noise oluşabiliyor, kameranın esas performansını dış mekanlarda, gün ışığında görüyoruz.

Telefonda ayrıca RDS özelliğini destekleyen radyo da mevcut. Böylece radyoyu açtığımızda ekranda radyo istasyonu ile ilgili bilgileri görebiliyoruz.

Telefon MP3, AAC, MP4 dosyalarını destekliyor. İsterseniz videoları tam ekran veya yan ekran izleyebilirsiniz. Videoyu ileri,geri sarabilir ve hatta ağır çekimde oynatabilirsiniz.

PİL ÖMRÜ:

Sony Ericsson'un belirttiğine göre telefon 350 saate kadar bekleme, 8 saate kadar konuşma süresine sahip. W810i 3.6V, 900mAHlık lityum polimer pil kullanıyor. Telefonun bekleme süresi oldukça iyi. Normal kullanımda rahat 5-6 gün gider. Örneğin bugün telefonu yeni şarj ettim. Birkaç fotoğraf çektim,telefona bir dünya MP3 attım,bluetooth ile fotoğraf aktarımı gerçekleştirdim,1-2 dakika müzik dinledim,bir süre de kurcaladım. Şu an pil %81'de. Aradan 24 saat geçti ve pil şu anda %75 seviyesinde... Tabi pil ilerleyen zamanlarda tam performansını gösterecektir.
Telefonda uçak modu da mevcut. Bu şekilde telefon özellikleri kapatılıyor ve uçakta, otobüste olsanız dahi 30 saate kadar güvenli bir biçimde MP3 dinleyebilirsiniz.

STABİLİTE:

Telefonun kullandığı firmware en eski sürüm olmasına rağmen şu ana kadar hiçbir problem yaşamadım. Ne ekran dondu ne de telefon kitlendi. Kimi K750i'lerde bulunan bluetooth açınca kitlenme sorunu W810i'de kesinlikle yok. Menüler oldukça hızlı. Fotoğrafları incelerken hafif bir yavaşlama oluyor. Ama fotoğrafların hepsi incelendiğinde bu durum ortadan kalkıyor. Telefon için iki tane yeni firmware sürüldü. En güncel sürüm R4EA031'dir. Ancak telefonu bu sürüme güncellemenizi tavsiye etmiyorum.

HAFIZA:

Telefonda 20 MB dahili bellek bulunuyor. Telefonun yanında da 512 MB'lık Memorystick PRO Duo hediye ediliyor. 512 MB yetersiz kalırsa telefonun hafızasını 4 GB'a kadar artırabilirsiniz.

DAHA DETAYLI ÖZELLİKLER:

Telefonda Enchanced Data rates for GSM Evolution (EDGE) teknolojisi bulunuyor. Bu da GPRS'ten 5-6 kat daha hızlı internet erişimine olanak sağlıyor. Telefon HTML destekli web tarayıcısına sahip (NETFRONT). İnternette gezmek oldukça zevkli ama gelen fatura pek yüzleri güldürmüyor. Web tarayıcısı konusunda Opera Mini programını tavsiye ederim.

Telefonda ana menü 12 ana başlık altında toplanmış:

-Play Now
-Internet servisleri
-Eğlence
-Walkman
-Dosya yöneticisi
-Kayıt defteri
-Radyo
-Çağrılar
-Organizer
-Ayarlar

-Telefonda GPRS üzerinden firmware güncelleme özelliği de mevcut. Böylece SEUS, DaVinci vb ile uğraşmak zorunda kalmıyoruz. EDGE özelliği sayesinde hızlı bir biçimde firmware'ı yükleyebiliriz.

-Telefonda ajanda, hesap makinesi, kronometre, zaman sayacı, yeni klasörler açabilme, video dj, photo dj, music dj, uzaktan kumanda, ses kaydı, sesli arama gibi özellikler de bulunuyor.

-W810i'ye 3D oyunlar da yükleyebilirsiniz. Şu anda Java için internette pek çok uygulama mevcut.

SONUÇ:

Sonuç olarak W810i mükemmele yakın bir telefon. Kesin daha söylemeyi unuttuğum özelliği kalmıştır. Telefondan sıkılmak imkansız gibi bir şey. Bana göre iki eksisi var. O da objektif kapağının olmaması, video kayıt kalitesinin çok iyi olmamasıdır. Hoparlör ses çıkışı biraz daha yüksek olabilirdi. Telefon 850 YTL civarında piyasaya sürülmüştü. Ancak döviz kurlarındaki artış sebebiyle fiyat 1.125 YTL'ye kadar fırlamıştı. Aradan 8 ay geçti ve telefonun fiyatı 550 YTL civarına kadar geriledi.

Eğer Symbian OS işletim sistemi ve video kayıt kalitesine önem vermiyorsanız bu telefon herkes için ideal. Herkese tavsiye ederim.

KALİTELİ FOTOĞRAF ÇEKME TEKNİKLERİ:

Öncelikle fotoğraf kalitesi olarak iyiyi seçin, çözünürlüğü artırın, ortama göre white balance (beyaz dengesi) özelliğini ayarlayın.

DIŞ MEKAN:

- Kamerayı devreye soktuktan sonra CMOS sensörün ışık alması ve daha iyi sonuçlar sunması için 5-6 saniye bekleyin.

- Telefonu iki elinizle kavrayın ve ellerinizi titretmeyin.

- Fotoğrafı çekmeden 1-2 saniye önce nefesinizi tutabilir ya da sırtınızı sabit bir nesneye dayayabilirsiniz. Böylece fotoğrafta kalitesi daha iyi olacaktır.

- Güneş ışığını daima arkanıza alın. (Sabah ve akşam üstü vakitlerinde fotoğraf kalitesi daima daha iyidir)

- Fotoğrafını çekeceğiniz nesneyi iyi odaklayın. Önce deklanşöre yarım basın. Telefonun ekranındaki yeşil nokta yanıp sönmeyi bırakınca telefon sinyal verecektir. Sinyali duyduktan sonra deklanşöre tam basıp fotoğrafı çekebilirsiniz.

- Fotoğraf çekme işlemi bittikten sonra ''kaydediliyor'' yazısı gitmeden ellerinizi oynatmayın.

- Yakın plan çekimlerde macro modunu açmayı unutmayın.

İÇ MEKAN:

- İç mekan fotoğrafları, dış mekana göre biraz daha zahmetlidir.

- İç mekanda gece modunu açık tutarsanız noise oranı azalacaktır.

- Daha karanlık mekanlarda telefonun flaşını kullanın. Telefona harici flaş satın alırsanız fotoğraf kalitesi çok daha iyi olacaktır. Özellikle noise oranı çok düşüyor.

- Telefonu sabit bir yere koyup parlaklığı düşürüp zamanlayıcıyı ayarlarsanız karanlık ortamda fotoğraf kalitesi daha iyi olacaktır.

FOTOĞRAF ÖRNEKLERİ:

Macro 1

Macro 2

Macro 3

Macro 4

Macro 5

Macro 6

Macro 7

Macro 8

Macro 9

Macro 10

Macro 11

Macro 12

Macro 13 (Flaşlı)

Macro 14

Macro 15

Macro 16

Macro 17

Macro 18

Macro 19

Macro 20

Macro 21

Macro 22

Macro 23

Macro 24

Araba (Caddy)

Sera

Sera 1

Sera 2

Liman

Manzara 1

Manzara 2

Manzara 3

Manzara 4

Manzara 5

Manzara 6

Manzara 7

Manzara 8

Manzara 9

Manzara 10

İç mekan 1

İç mekan 2

Gece çekimi:

Panaroma denemesi:

VİDEO ÖRNEĞİ:

Video deneme: www.hemen[paylas].com/download/1527070/DENEME.3gp.html (Aradaki [ ve ] işaretlerini kaldırın)

İncelemede bir hatam olduysa kusura bakmayın. Sonuçta bu benim daha ilk incelemem. Daha amatör sayılırım.

Bu arada telefonla ilgili merak ettiğiniz olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalırım.

İYİ FORUMLAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 29 Ocak 2007; 13:34:01 >

iPhone 3GS 16 GB
face1tr

Sisteme Gözat

20 Haziran 2006, 22:11:43  

araya msj sokmayın,
gümbür gümbür bi inceleme geliyor bence :P

gøød chãrlotté

20 Haziran 2006, 22:26:45  

quote:

Orjinalden alıntı: face1tr

araya msj sokmayın,
gümbür gümbür bi inceleme geliyor bence :P

inşalah

bir kadın gitar gibidir,ona dokunmayı bildiğinde inanılmaz melodiler duyarsın...: )
peacer

20 Haziran 2006, 22:57:22  

wayy be cidden yanları falan çok hoşmuş aslında n70 ile k750i yi karşılaştırcaklarına w810i ile k750i yi karşılaştırsınlar kamera yönünden tabi

BaRIsH
mekan: kütahya
referanss:marmara!i,enginerdi,h!j@cker,emrah_tr,s!nan,dimni,herby,buyuksoy,acizim,oobarey,canozudogru,talip333,nafizkutlu,ADAM,cosibik...bi iki tane daha war ama unuttum...
Baracuda

20 Haziran 2006, 23:01:52  

BİR GÜN GELECEK K800'ün tanıtımınıda yapacak KNİGHT586 :D yoksa w810lamı yetinecek bu meraklı sorunun cevabını az sonra okuyabilirsiniz.

"Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene"
maestro_34

20 Haziran 2006, 23:03:24  

way knight bi kaç saat foruma uğramadık neler yapmışın ya çok iyi olmuş review eline sağlık.kim tutar seni be

face1tr

Sisteme Gözat

20 Haziran 2006, 23:07:21  

@ maestro_34

etimesgut ??

Baracuda

20 Haziran 2006, 23:08:44  

SERGEN SERGEN

"Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene"
serkangsk

20 Haziran 2006, 23:20:19  

Hocam baştan beri okuyodum bölmeyeyim dedim ama ellerine sağlık çok güzel oluyo (devam edeceğini vasayarak söylüyorum oluyo diye ) keşke her yeni telefon alan böyle ayrıntılı bi inceleme yapsa...
Yazdıklarımda takıldığım iki nokta var birincisi açma-kapama düğmesine nokialardaki gibi ayarların konulması çok güzel olmuş, bide müzik açma-kapama tuşuna basınca kulaklık takılı değilken müzik çalmaya başlıyor mu?....
Ve son bi şey (gerçekten son) herhangi bir xp.ye takınca driver istemeden telefonu bilgisayar tanıyor mu?
Teşkür!

FANATİK SE'Cİ DEĞİLİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM!!!!!!!!!!!!
rebellion

20 Haziran 2006, 23:31:34  

dostum hayırlı olsun yeni almışsın galiba güle güle kullan

bu arada review güzel olmuş eline sağlık

ipod touch
xbox360 u.s
slayerxp

20 Haziran 2006, 23:31:41  

vaww güzel olmuş inceleme. aslında aradaki postlar silinse daha bi güzel olur bende bgn k750i aldım. malum paramız ona yetti güle güle kullan

Samsung D600 & Sony Ericsson w810i
ASUS A2D = AMD Athlon XP Mobile 2800+(2133mhz),1024 Mb DDR 333mhz,64 mb ATI Radeon M. 9600Pro(gpu/ram: 344/360@495/455),100gb 7200rpm 8mb hdd,802.11b/g,Asus 1604p dvdrw...
3dmark 2001 :10312 3dmark 2003 :3293
LG P1 = Intel C2D 1.83,1024 Mb DDR 677mhz,384 mb ATI Radeon M. x1400,120gb 5400 hdd,3945ABG vs.....
fifty_boss

20 Haziran 2006, 23:33:46  

Ne yaptın adamım sen ya benı perısan ettın alanı var ALAMAYANI var demi

Seff takılıyorum cok guzel ve detaylı bır ınceleme yapmıssın w810 tutkum ıyıce arttı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fifty_boss -- 20 Haziran 2006; 23:35:47 >

CeLLaT_1905

20 Haziran 2006, 23:48:56  

eline sağlık hocam çok güzel inceleme
telefon gerçekten çok karizma
bu arada ayıptır sorması ne kadara aldın?
telefonda tuşlar kilitliyken yandaki play tuşuna basınca (kulaklık takılı olmadan) müzik çalmaya başlıyo mu?
bilgisayar direkt usb olarak gördümü cd kurulumu falan yapmadan?
teşekkürler...
edit: hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cellat206 -- 20 Haziran 2006; 23:49:59 >

Sagopa Kajmer FAN Club

EvLiYa-I RAP
SonyEricsson w810i
..Knight..

Sisteme Gözat

20 Haziran 2006, 23:54:19  

quote:

telefonda tuşlar kilitliyken yandaki play tuşuna basınca (kulaklık takılı olmadan) müzik çalmaya başlıyo mu?
teşekkürler...

Telefonu Teknosa'dan 999 YTL'ye aldım. Ayrıca orada elemanın önerisi üzerine 1 yıllık 25 YTL'ye kasko yaptırdım. Telefonda tuşlar kilitliyken play tuşuna basınca direkt kilidi kaldırın diyor. Telefonu bilgisayara bağlamadan önce cd kurulumu yaptığım için bu soruna tam olarak yanıt veremiyorum. Ama başka bir yerde denersem söylerim.

iPhone 3GS 16 GB
gøød chãrlotté

20 Haziran 2006, 23:54:25  

ellerine sağlık cok güsel bi inceleme olmuş...

bence bu aletin tek eksiği fiyatı,w810 milyarı haketmio gibime geliyo max 850-900 olmalı

bir kadın gitar gibidir,ona dokunmayı bildiğinde inanılmaz melodiler duyarsın...: )
maestro_34

20 Haziran 2006, 23:58:57  

abi burası w810la ilgili bi topic özel sorularını pmden atarsan forum kirlenmemiş olur
gerçi diğer arkadaş doğru cevabı wermiş ama
quote:

@ maestro_34

etimesgut ??

slayerxp

21 Haziran 2006, 12:02:45  

quote:

Orjinalden alıntı: KNİGHT586

Telefonu Teknosa'dan 999 YTL'ye aldım. Ayrıca orada elemanın önerisi üzerine 1 yıllık 25 YTL'ye kasko yaptırdım. Telefonda tuşlar kilitliyken play tuşuna basınca direkt kilidi kaldırın diyor. Telefonu bilgisayara bağlamadan önce cd kurulumu yaptığım için bu soruna tam olarak yanıt veremiyorum. Ama başka bir yerde denersem söylerim.

tüh yaaa keşke banada deselerdi bak. bende kasko yaptırırdım. bana demediler

Samsung D600 & Sony Ericsson w810i
ASUS A2D = AMD Athlon XP Mobile 2800+(2133mhz),1024 Mb DDR 333mhz,64 mb ATI Radeon M. 9600Pro(gpu/ram: 344/360@495/455),100gb 7200rpm 8mb hdd,802.11b/g,Asus 1604p dvdrw...
3dmark 2001 :10312 3dmark 2003 :3293
LG P1 = Intel C2D 1.83,1024 Mb DDR 677mhz,384 mb ATI Radeon M. x1400,120gb 5400 hdd,3945ABG vs.....
face1tr

Sisteme Gözat

21 Haziran 2006, 12:04:53  

quote:

Orjinalden alıntı: maestro_34

abi burası w810la ilgili bi topic özel sorularını pmden atarsan forum kirlenmemiş olur
quote:

@ maestro_34

etimesgut ??

yaw bırak sosyal msj vermeyi, sen soruma cvp ver etimesgut'ta mı oturuyorsun ?

CeLLaT_1905

21 Haziran 2006, 12:06:12  

quote:

quote:

teşekkürler...

teşekkürler... tekrardan hayırlı olsun

Sagopa Kajmer FAN Club

EvLiYa-I RAP
SonyEricsson w810i
..Knight..

Sisteme Gözat

21 Haziran 2006, 12:10:18  

Teşekkürler...

iPhone 3GS 16 GB
maestro_34

21 Haziran 2006, 12:10:48  

yoo beşiktaşlıyımda sergen oraya gitti diye artık hem beşiktaşkı hemde etimesgut şekersporluyum sen etimesgutta oturuosun heralde??
quote:

quote:

quote:

@ maestro_34

etimesgut ??

BusK

21 Haziran 2006, 12:12:07  

İnceleme izlenimlerini aktardığın için teşekkürler..Hayırlı olsun

"K750i4eva"
..Knight..

Sisteme Gözat

21 Haziran 2006, 12:15:39  

quote:

way knight bi kaç saat foruma uğramadık neler yapmışın ya çok iyi olmuş review eline sağlık.kim tutar seni be

W810i'yi almadan önce incelemesini yapmak farz oldu demiştim.

iPhone 3GS 16 GB
face1tr

Sisteme Gözat

21 Haziran 2006, 12:22:44  

quote:

yoo beşiktaşlıyımda sergen oraya gitti diye artık hem beşiktaşkı hemde etimesgut şekersporluyum sen etimesgutta oturuosun heralde??
quote:

quote:

quote:

@ maestro_34

etimesgut ??

etimesgutta oturuyorum, bu bi kenara sergen bize mi geldi lan daha bizim takımın sahası yok, nere gelmiş o ?!?

edit: bu arada inceleme gerçekten çok güzel, neyse iş vıcımadan etimesgut konusunu kapatalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 21 Haziran 2006; 0:26:28 >

*RapiN oĞLu*

21 Haziran 2006, 12:31:42  

kafamdaki soru işaretleri gitmiş oldu bu günde inceledim süper bi alett bende alıorum bu hafta içindee.p850den vaz geçtim sırf foto yüzünden alıodum p850yi ama bu teli bu gün inceledim ve I Love w810i .ekranına hasta oldum birazcık küçük ama boyuna göre normal ve aşırı nett artı olarak radyosu var boyu küçük fiyatı ucuz vs..uçak modu yok ama uçağa bindiğimde yok zaten binersemde kapatırım teli ayrıca çekilmiş bi kaç foto koysanız çoook iyi olurrr

Kalp Hayat Endişesiyle Akan Zamanı Telef Etti.Gözler Sözlerin Sertliğiyle Yaşa Bulanıp Ah Çekti.Sensiz Geçen Günlerin Kazası Yok Be Sevgili...
*RapiN oĞLu*

21 Haziran 2006, 12:34:30  

ayrıca incelemeyi yapan arkadaş çok saol iyi incelemee

Kalp Hayat Endişesiyle Akan Zamanı Telef Etti.Gözler Sözlerin Sertliğiyle Yaşa Bulanıp Ah Çekti.Sensiz Geçen Günlerin Kazası Yok Be Sevgili...
peacer

21 Haziran 2006, 12:45:18  

inceleme gerçektn güzel
bide foto ekliceksen ekran ışıgını yakıp çekermisin abi

BaRIsH
mekan: kütahya
referanss:marmara!i,enginerdi,h!j@cker,emrah_tr,s!nan,dimni,herby,buyuksoy,acizim,oobarey,canozudogru,talip333,nafizkutlu,ADAM,cosibik...bi iki tane daha war ama unuttum...
gunlerim_sensiz

21 Haziran 2006, 1:01:03  

emeğine sağlık knight, güzel bi inceleme olmuş

metal can

Sisteme Gözat

21 Haziran 2006, 10:19:17  

video dj ile neler yapabiliyor? birisi 6630daki video düzenleme programıyla biraz şey etti beni bu milyarlık telefon en azından onun kadar yapıyodur umarım

ɧψџџ
ĐჃøđĭł

яữψдш₫д вѓя υψκυ,
υψκυш₫д вѓя ςєсэ,
ςєсэ₫є ѕэп, ѕэп₫є вэп.
scrtlg

21 Haziran 2006, 10:38:54  

Telefonunu güle güle kullan dostum. İnceleme için de sağol.

Limon Sozluk
atakansah

21 Haziran 2006, 11:08:33  

w810i benim se nin tek beğendiğim telefonu gerçekten çok karizmatik ve kaliteli telefonu bu bana göre.

aslında bendemi w810i düşünsem diyorum

..Knight..

Sisteme Gözat

21 Haziran 2006, 11:32:01  

quote:

video dj ile neler yapabiliyor? birisi 6630daki video düzenleme programıyla biraz şey etti beni bu milyarlık telefon en azından onun kadar yapıyodur umarım

W810i'de yer alan Video DJ programıyla video klipler,resimler ve metin kullanarak kendi video kliplerini düzenleyebiliyorsun. Ayrıca bir videonun istenmeyen bölümlerini de kırpabilirsiniz.
Ama daha bu programı kullanmış sayılmam.

iPhone 3GS 16 GB
lzooml

21 Haziran 2006, 11:38:50  

bendede kartın mavi rengi gözüküyordu bende ms kapağında sorun mu var diyodum yokmuş

..Knight..

Sisteme Gözat

21 Haziran 2006, 11:43:15  

Kapakta sorun yok. Tam olarak kapanıyor.

iPhone 3GS 16 GB
.TaneR.

Sisteme Gözat

21 Haziran 2006, 24:13:29  

"Knight" seni tebrik ediyorum, harika bir inceleme olmuş.
Ancak modlardan bir ricam olacak, araya başka mesajlar girdiği için bütünlük bozulmuş, modlar edit edip hepsini ardışık olarak sıralarlarsa çok daha iyi olacak.

Hepiniz yüklediğim anlam kadarsınız.
Haklı çıkmak için değil, bilgilenmek için tartışın.
lzooml

21 Haziran 2006, 24:17:22  

bende bir kaçtane resim koyayım kendi çektiklerimden

m-key1

21 Haziran 2006, 24:26:59  

videoda eklerseniz bi zahmet

lzooml

21 Haziran 2006, 24:37:44  

..Knight..

Sisteme Gözat

21 Haziran 2006, 24:40:54  

Zoom ben daha adam akıllı fotoğraf çekmediğim için telefondan fotoğraflar ekleyemedim. Güzel manzara fotoğrafları varsa ekleyebilir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KNİGHT586 -- 22 Haziran 2006; 12:41:31 >

iPhone 3GS 16 GB
lzooml

21 Haziran 2006, 24:41:26  

lzooml

21 Haziran 2006, 24:44:55  

bende hiç manzara resmi yok dışarıda hiç çekmedim fotoğraf ama bir tane makro çekim var güzel olan

..Knight..

Sisteme Gözat

21 Haziran 2006, 24:45:57  

Ben incelemeyi düzenlemeye çalışacağım. Aradaki mesajlar bütünlüğü biraz bozmuş.

Bu arada fotoğraf için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KNİGHT586 -- 22 Haziran 2006; 12:46:46 >

iPhone 3GS 16 GB
m-key1

21 Haziran 2006, 13:22:55  

quote:

Orjinalden alıntı: m-key1

videoda eklerseniz bi zahmet

..Knight..

Sisteme Gözat

21 Haziran 2006, 13:53:45  

Şu anda elimde fotoğraf ve video örnekleri yok. Çünkü daha fotoğraf ve video çekmeye vakit bulamadım. Güzel şeyler çekebilirsem eklerim. Bu arada video kayıt kalitesi K750i ve W800i ile aynı.

K750i ve W810i ile ilgili açılmış topikte video örnekleri bulabilirsin. Ayrıca;
www.mobile-review.com ve www.gsmarena.com adreslerinden de yararlanabilirsin.

iPhone 3GS 16 GB
..Knight..

Sisteme Gözat

21 Haziran 2006, 14:23:46  

Örnek fotoğraf -1-

iPhone 3GS 16 GB
..Knight..

Sisteme Gözat

21 Haziran 2006, 14:25:59  

Dışarıya çıktıkça manzara fotoğrafları çekip buraya eklerim...

iPhone 3GS 16 GB
romantikçck

21 Haziran 2006, 14:30:11  

öncelikle knight bence harika bi inceleme olmuş ellerine sağlık bizler için çok yararlı oldu. yanlız bi iki sorum var uzaktan kumanda özelliği demişsin biras açar mısın? bide bi video örneği sen koy bari ya bi link vermişlerdi bulamamıştım nası video çekiyor bi göremedik senn koyarsan çok güzel olur

n70, s700i,d600,w550,k750,w800,k700,p900,9100,6600 kullandım
özellikleri diyerlerine göre ne kadar düşük olursa olsun daaa s700ün üzerine telefon görmedim!!!!
orhanefe

21 Haziran 2006, 14:35:45  

arkadaşlar buyrun 750i 810i karşılaştırması aynı yerden foto çekmişler
http://www.mobile-review.com/review/sonyericsson-w810-camera-en.shtml

.
FoRA

21 Haziran 2006, 14:59:25  

Inceleme cok güzel olmus kardes. Ellerine saglik.
Telefonun W800i ye göre üstün olan yönleri olsa bile ben sahsi olarak telefonun tus takimi ve arka kapak dizaynini hic begenmedigimi belirtmek istiyorum. Kamera kapaginin olmamasi ve oradaki o ayna denilen parcanin turuncu renkte olmasi telefonun cekiciligini yitirmesine nende oluyor.
Sadece tus takimlari ve arka kapak dizayni yüzünden gittim W800i aldim.
Bakin Ben telefonu begenmedigimi falan söylemedim. Hemen aykiri sesler cikmasin rica ediyorum. Sadece dis tasarimi ilgimi cekmedigi icin W800i ye yöneldigimi söyledim.
Su an Almanya'da genel olarak magzalarda W800i nin fiyati W810i den daha yüksek oldugunu belirtmek istiyorum.
W800i modeli olan arkadaslar, telefonlarini satip üstüne para katarak bence hic yönelmesinler W810i'ye.
Arkadaslar yazilanlar tamamen kendi görüslerimdir. Forumda böyle bir hakkim var sanirim. Hemen firca atmayin.

Teknoloji Harikası

Fujitsu Siemens P4 3.6 GHz || 400 GB || Microsoft Windo s XP Media Center Edition || ATI RADEON X800 || Sony SDM-HS75P 17'' || Epson Photo RX425 3 in 1 || Tevion 5.1 Speaker || Logitech M-BQ85 Laser Cordless Mause || Microsoft Digital Media Pro Keyboard || SE W900i || Nokia N82 || Iaudio Cowon X5L 30 GB || Nikon D100 Professionel ||
..Knight..

Sisteme Gözat

21 Haziran 2006, 15:04:21  

quote:

Inceleme cok güzel olmus kardes. Ellerine saglik.
Telefonun W800i ye göre üstün olan yönleri olsa bile ben sahsi olarak telefonun tus takimi ve arka kapak dizaynini hic begenmedigimi belirtmek istiyorum. Kamera kapaginin olmamasi ve oradaki o ayna denilen parcanin turuncu renkte olmasi telefonun cekiciligini yitirmesine nende oluyor.
Sadece tus takimlari ve arka kapak dizayni yüzünden gittim W800i aldim.
Bakin Ben telefonu begenmedigimi falan söylemedim. Hemen aykiri sesler cikmasin rica ediyorum. Sadece dis tasarimi ilgimi cekmedigi icin W800i ye yöneldigimi söyledim.
Su an Almanya'da genel olarak magzalarda W800i nin fiyati W810i den daha yüksek oldugunu belirtmek istiyorum.
W800i modeli olan arkadaslar, telefonlarini satip üstüne para katarak bence hic yönelmesinler W810i'ye.
Arkadaslar yazilanlar tamamen kendi görüslerimdir. Forumda böyle bir hakkim var sanirim. Hemen firca atmayin.

Ortada kızacak ya da eleştirecek bir durum söz konusu değildir. Herkes düşüncesini söylemekte özgürdür. Zevkler ve renkler tartışılmaz.

Bu arada kamera kapağının olmaması elbette bir dezavantaj. W800i,K750i kullanıcılarının W810i'ye geçmesinin pek bir anlamı da yoktur. Ama yeni telefon almak isteyenlere direkt W810i öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KNİGHT586 -- 22 Haziran 2006; 15:06:08 >

iPhone 3GS 16 GB
..Knight..

Sisteme Gözat

21 Haziran 2006, 15:14:42  

quote:

öncelikle knight bence harika bi inceleme olmuş ellerine sağlık bizler için çok yararlı oldu. yanlız bi iki sorum var uzaktan kumanda özelliği demişsin biras açar mısın? bide bi video örneği sen koy bari ya bi link vermişlerdi bulamamıştım nası video çekiyor bi göremedik senn koyarsan çok güzel olur

1-) Öncelikle uzaktan kumanda özelliği televizyon, DVD player gibi cihazları yönetmek için kullanılmıyor. Bu programla bluetooth üzerinden bilgisayardaki kimi programları yönetebiliyoruz. (Media oynatıcı, powerpoint sunumları, Divx, Winamp vs.) Ama daha hiç denemedim.

2-) Video örneği için www.mobile-review.com/review/sonyericsson-w810-en.shtml adresine girebilirsin. İnternet sayfasının altında iki tane video örneği var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 17 Şubat 2007; 0:56:03 >

iPhone 3GS 16 GB
romantikçck

21 Haziran 2006, 15:25:42  

tşk dostum buldum ama açılmıo yabancı ama sanırım hata verio

özellikleri diyerlerine göre ne kadar düşük olursa olsun daaa s700ün üzerine telefon görmedim!!!!
nicaleus

Sisteme Gözat

21 Haziran 2006, 15:26:33  

çok güzel inceleme olmuş..
hakikaten düzgün tel. yapmış s.e
bnde inş. bi iş bulursam k700i den kurtulmayı düşünüyorm

Core2Duo E2160 rev.M0 @ 2.8GHz - Gigabyte P35 DS3L rev.A2- Sapphire HD4850 @ 700-1023
2x1GB Kingston Value 800MHz@960MHz (5-5-5-15) - 250GB Seagate + 320 GB WD - Philips 107E
OCZ ThoughPower600W
The Mechatronic Technician

metal can

Sisteme Gözat

21 Haziran 2006, 15:30:19  

quote:

quote:

W810i'de yer alan Video DJ programıyla video klipler,resimler ve metin kullanarak kendi video kliplerini düzenleyebiliyorsun. Ayrıca bir videonun istenmeyen bölümlerini de kırpabilirsiniz.
Ama daha bu programı kullanmış sayılmam.

kullandığın zaman ayrıntılarıyla buraya yazabilirsen sevinirim

ɧψџџ
ĐჃøđĭł

яữψдш₫д вѓя υψκυ,
υψκυш₫д вѓя ςєсэ,
ςєсэ₫є ѕэп, ѕэп₫є вэп.
romantikçck

21 Haziran 2006, 15:45:58  

quote:

Orjinalden alıntı: nicaleus

çok güzel inceleme olmuş..
hakikaten düzgün tel. yapmış s.e
bnde inş. bi iş bulursam k700i den kurtulmayı düşünüyorm

ilk kullandığım s.e lerden biriydi yaa bence hala da özellikleri yabana atılabilecek gibi diil ben hatırlıyorum da ne hava atmıştım yaa ama sende yeni nesil sonylere geç dostum

..Knight..

Sisteme Gözat

21 Haziran 2006, 16:12:12  

quote:

kullandığın zaman ayrıntılarıyla buraya yazabilirsen sevinirim

Kullandığım zaman açıklarım.

iPhone 3GS 16 GB
..Knight..

Sisteme Gözat

21 Haziran 2006, 22:11:42  

up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KNİGHT586 -- 23 Haziran 2006; 20:37:41 >

iPhone 3GS 16 GB
orhanefe

22 Haziran 2006, 21:27:51  

çok tşkler gayet faydalı bir topic olmuş

.
Sayfa:   [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> >> SONY ERICSSON W810i REVIEW by KNIGHT << Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Prototype
İnanılmaz güçler kontrolünüzde!
Nintendo DSi
Nintendo'nun yeni DS sürümü inceleme köşemizde.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız