Şimdi Ara

Lütfen Yardım! instagram Dolandırıcılığı Can Yakıyor!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
8.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her şey 15 yaşındaki kardeşimin dolandırılması ile başladı. Ve biraz araştırdığım da İnstagram üzerinde çok ciddi dolandırıcılıkların olduğunu gördüm. Buna bir dur denilmesi gerek!

Kardeşimi dolandıran söz konusu İnstagram hesabı bu:
    https://www.instagram.com/sessizayakkabim/
    Lütfen spam olarak işaretleyin ki hesap kapansın ve başkaları da dolandırılmasın. Bu sayfa ile ilgili çokça şikayet var. Ve şikayetlerin hepsi de aynen şöyle:
    Sayfada yer alan ürün için sipariş verilir. 2-3 iş günü içerisinde gelen ürün maalesef aynı değildir. Bunu kendilerine bildirdiğinizde anında sizi engellerler. Ayrıca söz konusu sayfa ve benzerleri birkaç haftada bir isim değiştirip sazan avına devam ederler.

Dediğim gibi bu ve buna benzer sayfaları el birliğiyle kapattıralım ki başkalarının canı yanmasın.
    https://www.instagram.com/sessizayakkabim/

Bu da sipariş aldıkları Whatsapp numarası:
    0537 965 7557

Bu arada İnstagram üzerinden benzer şekilde dolandırılan var ise link paylaşsın bunları imha etmeye çalışalım.

Duyarlı DH Forum üyeleri hep beraber birşeyler yapabileceğimize inanıyorum. Lütfen şu hesabı kapattıralım.

Konuyu öne çıkarmayı unutmayın lütfen!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radtv213 -- 24 Ağustos 2018; 0:0:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnstagram'den alış veriş yapanlar net sazandır. Üzülmedim.

• TITAN kullanıcısına yanıt
    Kısmen haklısınız. Fakat çocuklar kolay kanıyor.

• Çoğu gönderiye baktım yorum açık olmasına rağmen kimse ürünlere tek kelime yorum yapmamış.30 bin takipçi var ama sanırım hepsini satın aldı.Ben spamladım.
  • Beğeniler de öyle. Eyvallah.

• %100 devletin suçu. Siyasilere hakaretten her ay yüzlerce kişi tutuklanıyor, adamlar Instagramda şakır şakır silah satıyor . Sonra aldıkları o silahlarla Helin gibi masum insanları öldürüyorlar

• O DEĞİLDE SAYFADAKİ AYAKABLAR MÜTHİŞ YA BUNU NERDEN BULABILIRIM ?

Lütfen Yardım! instagram Dolandırıcılığı Can Yakıyor!!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeşim,gittigidiyor,sanalpazar,n11,epttavm,hepsiburada,tredyol v.s bir sürü online güvenilir site varken sen instagramdan neden ürün alırsın.
  • TITAN kullanıcısına yanıt
    Dostum niye öyle diyon bende satış yapıyorum oradan. Önemli olan iyi referanslar bence benimde bir çok referansım vardır. Parasını kaçıracağımı sanan çok insan oldu ama 2 gün sürdü :) kargo ulaşınca herkes rahatladı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RenjiAbarai

Dostum niye öyle diyon bende satış yapıyorum oradan. Önemli olan iyi referanslar bence benimde bir çok referansım vardır. Parasını kaçıracağımı sanan çok insan oldu ama 2 gün sürdü :) kargo ulaşınca herkes rahatladı.
    Yav geç onu bunu sen işini hakkıyla yapıyonda 10 kişiden 9u dolandırıcı basıyorlar takipçi botunu millette sazan gibi atlıyo aynısı çinde 1 dolar sen veriyon 30 tl + risk alıyon bide orjinal mal deyip yan sanayi yolluyor hepsi

• Dolandırıcıların sonu gelmez. Bugün İnstagramda yarın Facebook’ta dolandırılır. Sen en iyisi kardeşini bu konuda bilinçlendir.

• quote:

Orijinalden alıntı: RenjiAbarai

Link verir misin?

• Fatih kullanıcısına yanıt
    Biforma yazarsan görürüsün dostum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: radtv213

Kısmen haklısınız. Fakat çocuklar kolay kanıyor.
    çocuklardan ziyade genelde kadınlar kullanıyo ağırlıklı. özellikle 5 para etmez kumaştan yapılan elbiseleri öyle güzel pazarlıyorlar ki millet de atlıyor sazan gibi
  • Aga bu devirde dolandırılmak yetenek ister. Hala daha gözü kapalı para yollayanlara acıyamıyorum kusura bakmayın.
  • Bence bu tip dolandırıcıların artması lazım.Gayet güzel şekilde dengeyi sağlıyorlar.
  • Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    Çok güzel bir yere deyindiniz. Kesinlikle katılıyorum.

• Dm at sana yardımcı olurlar onlar ;)

• ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Ben Instagram ve benzeri sosyal medya platformlarından sipariş verecek kadar bilinçsiz bir insan değilim herhalde metni tam okumadın

• quote:

Orijinalden alıntı: Antares

Aga bu devirde dolandırılmak yetenek ister. Hala daha gözü kapalı para yollayanlara acıyamıyorum kusura bakmayın.
    Emin ol seninde dolandırılma ihtimalin yüksek. Yeter ki dolandırıcılar senin zaafını bulsun. Umarım dolandırılmazsın ama eğerki birgün dolandırılırsan aklına bu söylediğim gelsin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.