Şimdi Ara

Lütfen Yardım ... :( EXE Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Bilgisayarımda Son 3 Gündür Bi Hata Çıktı ... Bi Oyuna Girdiğimde Yada Kafasına Göre hakan.exe Hatası Veriyor ... Bu Neden Olabilir ... Yardım EDİN... Bu Hatayı Kapat Dediğimde İişme Devam Edebiliyorum Ama Yinede Canımı Sıktı .. :( :( :(

• Bir yazılım tarafından yükleme hatası veya virus olabilir. Önerebilecegim Sisteminizi başlangıçta açılan programlarını kontrol edip hakan.exe yazılımını açılıştan iptal ediniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: W4rez

Bir yazılım tarafından yükleme hatası veya virus olabilir. Önerebilecegim Sisteminizi başlangıçta açılan programlarını kontrol edip hakan.exe yazılımını açılıştan iptal ediniz.
    Ama Hakan.exe Dediğim Şey ... Bilgisyarın Kullanıcı Adı Yani ... Program Felan Değil ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakansisli96

Ama Hakan.exe Dediğim Şey ... Bilgisyarın Kullanıcı Adı Yani ... Program Felan Değil ...

Alıntıları Göster
    Exe Dosyaları uygulama dosyalarıdır. Sorunu daha acıklayıcı aktarabilirseniz yardımcı olmaya çalışalım.
  • quote:

Alıntıları Göster
    sen msconfig den hakan exe yi iptal et sonra ccleaner yap hemen ardından bilgisayarı güvenli modda açıp bi virüs taraması yap hallolur
  • quote:

Alıntıları Göster
    Görev Yöneticisinde hakan.exe var Onu Kapattım Masaüstü Ve Aşağıdaki Başlat Menüsü Yok oldu :D .. Ama Hala İnternnette Dolaşabiliyorum ....
  • quote:

Görev Yöneticisinde hakan.exe var Onu Kapattım Masaüstü Ve Aşağıdaki Başlat Menüsü Yok oldu :D .. Ama Hala İnternnette Dolaşabiliyorum ....

Alıntıları Göster
    msconfig de hakan.exe dosyası yokki :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hata lütfen yardım
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    görev yöneticisinden yeni görev ekle bölümünden explorer.exe yazarsan onlar gene gelir sen üstte dediklerimi yaptın mı:D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut.afsar

görev yöneticisinden yeni görev ekle bölümünden explorer.exe yazarsan onlar gene gelir sen üstte dediklerimi yaptın mı:D:D

Alıntıları Göster
    Tmm Dediklerini Anladım Ama msconfig e Girdim Orada hakan.exe yok ... İptal Etmeden nasıl yapıcam cclenear ı
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut.afsar

Alıntıları Göster
    ozaman bi güvenli modda virüs taraması yap sorun kalmaz yani inşaallah:D
  • kardeş hakan exe dosyasını kapat diyosunuz adama. Hakan yönetici muhtemelen. Hic exe dosyası kapatılırmı kapatin zaman o dosyanın yaptı bütün işlemler kapatmış olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: KEREM04283

kardeş hakan exe dosyasını kapat diyosunuz adama. Hakan yönetici muhtemelen. Hic exe dosyası kapatılırmı kapatin zaman o dosyanın yaptı bütün işlemler kapatmış olursun
    Doğru Söylüyorsun .... hakan ( ben ) Yöneticiyim ... O Yüzden Diyorum Zaten Başlat Menüsü Felan Yok Oluyor
  • quote:

Doğru Söylüyorsun .... hakan ( ben ) Yöneticiyim ... O Yüzden Diyorum Zaten Başlat Menüsü Felan Yok Oluyor

Alıntıları Göster
    En sağlamı kardeşim kesin hatayı xp de alıyorsun windows 7 kur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Killforyou_gfb

En sağlamı kardeşim kesin hatayı xp de alıyorsun windows 7 kur..

Alıntıları Göster
    Windows 7 Kurmak İstesem Format Atarım Daha İyi ... :D
  • quote:

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Lütfen Yaa .. ! Yardım Edin .. Bu Sorunu Halletmem Lazım Yoksa Kafayı Yerim ..
  • quote:

Arkadaşlar Lütfen Yaa .. ! Yardım Edin .. Bu Sorunu Halletmem Lazım Yoksa Kafayı Yerim ..

Alıntıları Göster
    en kötü ihtimal virüs yemişsindir. bilgisayarı güvenli modda başlat ve sağlam bir antivirüs ile taratmanı önerebilirim.
  • quote:

windows kurmak format demek tir amatörce :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Killforyou_gfb

quote:

windows kurmak format demek tir amatörce :)

Alıntıları Göster
    Sen Bana Windows 7 Kur Diyorsun .... Ben Windows 7 Kurmak İstesem Xp Format Atarım :D Bana Formattan Başka Bir Çözüm Önerin ...
  • quote:

Sen Bana Windows 7 Kur Diyorsun .... Ben Windows 7 Kurmak İstesem Xp Format Atarım :D Bana Formattan Başka Bir Çözüm Önerin ...

Alıntıları Göster
    Sistem geri yüklemeyi deneyebilirsiniz bir de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hlprouser

Sistem geri yüklemeyi deneyebilirsiniz bir de.

Alıntıları Göster
    keylog yemişsin. tek çaresi internet üzerinden herhangi bir virüs tarayıcı ile tarat... biraz uzun sürer ama kesin sonuç verir.
    tercihen eset inkini kullanabilirsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.