Bildirim
Lütfen Yardım ... :( EXE Hatası

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Bir yazılım tarafından yükleme hatası veya virus olabilir. Önerebilecegim Sisteminizi başlangıçta açılan programlarını kontrol edip hakan.exe yazılımını açılıştan iptal ediniz. -
Ama Hakan.exe Dediğim Şey ... Bilgisyarın Kullanıcı Adı Yani ... Program Felan Değil ...quote:
Orijinalden alıntı: W4rez
Bir yazılım tarafından yükleme hatası veya virus olabilir. Önerebilecegim Sisteminizi başlangıçta açılan programlarını kontrol edip hakan.exe yazılımını açılıştan iptal ediniz. -
Exe Dosyaları uygulama dosyalarıdır. Sorunu daha acıklayıcı aktarabilirseniz yardımcı olmaya çalışalım.quote:
Orijinalden alıntı: hakansisli96
Ama Hakan.exe Dediğim Şey ... Bilgisyarın Kullanıcı Adı Yani ... Program Felan Değil ...
Alıntıları Göster -
sen msconfig den hakan exe yi iptal et sonra ccleaner yap hemen ardından bilgisayarı güvenli modda açıp bi virüs taraması yap hallolurquote:
Ama Hakan.exe Dediğim Şey ... Bilgisyarın Kullanıcı Adı Yani ... Program Felan Değil ...
Alıntıları Göster -
Görev Yöneticisinde hakan.exe var Onu Kapattım Masaüstü Ve Aşağıdaki Başlat Menüsü Yok oldu :D .. Ama Hala İnternnette Dolaşabiliyorum ....quote:
Alıntıları Göster -
msconfig de hakan.exe dosyası yokki :(quote:
Görev Yöneticisinde hakan.exe var Onu Kapattım Masaüstü Ve Aşağıdaki Başlat Menüsü Yok oldu :D .. Ama Hala İnternnette Dolaşabiliyorum ....
Alıntıları Göster -
görev yöneticisinden yeni görev ekle bölümünden explorer.exe yazarsan onlar gene gelir sen üstte dediklerimi yaptın mı:D:Dquote:
Görev Yöneticisinde hakan.exe var Onu Kapattım Masaüstü Ve Aşağıdaki Başlat Menüsü Yok oldu :D .. Ama Hala İnternnette Dolaşabiliyorum ....
Alıntıları Göster -
Tmm Dediklerini Anladım Ama msconfig e Girdim Orada hakan.exe yok ... İptal Etmeden nasıl yapıcam cclenear ıquote:
Orijinalden alıntı: umut.afsar
görev yöneticisinden yeni görev ekle bölümünden explorer.exe yazarsan onlar gene gelir sen üstte dediklerimi yaptın mı:D:D
Alıntıları Göster -
ozaman bi güvenli modda virüs taraması yap sorun kalmaz yani inşaallah:Dquote:
Orijinalden alıntı: umut.afsar
görev yöneticisinden yeni görev ekle bölümünden explorer.exe yazarsan onlar gene gelir sen üstte dediklerimi yaptın mı:D:D
Alıntıları Göster -
kardeş hakan exe dosyasını kapat diyosunuz adama. Hakan yönetici muhtemelen. Hic exe dosyası kapatılırmı kapatin zaman o dosyanın yaptı bütün işlemler kapatmış olursun -
Doğru Söylüyorsun .... hakan ( ben ) Yöneticiyim ... O Yüzden Diyorum Zaten Başlat Menüsü Felan Yok Oluyorquote:
Orijinalden alıntı: KEREM04283
kardeş hakan exe dosyasını kapat diyosunuz adama. Hakan yönetici muhtemelen. Hic exe dosyası kapatılırmı kapatin zaman o dosyanın yaptı bütün işlemler kapatmış olursun -
En sağlamı kardeşim kesin hatayı xp de alıyorsun windows 7 kur..quote:
Doğru Söylüyorsun .... hakan ( ben ) Yöneticiyim ... O Yüzden Diyorum Zaten Başlat Menüsü Felan Yok Oluyor
Alıntıları Göster -
Windows 7 Kurmak İstesem Format Atarım Daha İyi ... :Dquote:
Orijinalden alıntı: Killforyou_gfb
En sağlamı kardeşim kesin hatayı xp de alıyorsun windows 7 kur..
Alıntıları Göster -
Arkadaşlar Lütfen Yaa .. ! Yardım Edin .. Bu Sorunu Halletmem Lazım Yoksa Kafayı Yerim ..quote:
Windows 7 Kurmak İstesem Format Atarım Daha İyi ... :D
Alıntıları Göster -
en kötü ihtimal virüs yemişsindir. bilgisayarı güvenli modda başlat ve sağlam bir antivirüs ile taratmanı önerebilirim.quote:
Arkadaşlar Lütfen Yaa .. ! Yardım Edin .. Bu Sorunu Halletmem Lazım Yoksa Kafayı Yerim ..
Alıntıları Göster -
quote:
windows kurmak format demek tir amatörce :) -
Sen Bana Windows 7 Kur Diyorsun .... Ben Windows 7 Kurmak İstesem Xp Format Atarım :D Bana Formattan Başka Bir Çözüm Önerin ...quote:
Orijinalden alıntı: Killforyou_gfbquote:
windows kurmak format demek tir amatörce :)
Alıntıları Göster -
Sistem geri yüklemeyi deneyebilirsiniz bir de.quote:
Sen Bana Windows 7 Kur Diyorsun .... Ben Windows 7 Kurmak İstesem Xp Format Atarım :D Bana Formattan Başka Bir Çözüm Önerin ...
Alıntıları Göster -
keylog yemişsin. tek çaresi internet üzerinden herhangi bir virüs tarayıcı ile tarat... biraz uzun sürer ama kesin sonuç verir.quote:
Orijinalden alıntı: hlprouser
Sistem geri yüklemeyi deneyebilirsiniz bir de.
Alıntıları Göster
tercihen eset inkini kullanabilirsin.
Benzer içerikler
- youtube kalite yok
- laptop power tuşu olmadan açma
- cmd açılıp kapanıyor
- f6flpy-x64 (intel® vmd).zip
- kasa çalışıyor ama ekran gelmiyor
- pc kapatma komutu
- secure boot nasıl açılır
- bios nasıl açılır
- bağlantı sıfırlandı hatası
- ekran videosu alma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X