Şimdi Ara

Lanet 0x80070015 Hatası, Lütfen Yardım Edin!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, bu gün sabaha kadar her şey normal bir şekilde ilerliyordu. Ta ki format atmaya karar verene kadar. Son zamanlarda bilgisayarımın yavaşladığını ve kendi kendine ses driverlerini sildiğini gördüm.

    Neyse dedim gittiği yere kadar gitsin, yine en son sistemimi format attığım usb ile format atmaya çalıştım. "Dosyalar genişletiliyor %0" bölümüne kadar her şey normaldi fakat oraya gelince 0x80070015 hatası vermeye başladı.

    Yapmadığım, denemediğim şey kalmadı. Sorun harddiskte desem durduk yere hata verip kapanırdı fakat hiçbir sorunum yoktu format atana kadar.

    Neyse dedim belki de içindeki format dosyalarına falan hasar gelmiştir. Usb yi biçimledirdim. Yeni bir Windows 7 isosu indirdim. Bu sefer de aynı hatayı verdi. Aynı yerde ve aynı hata. Bu arada usb deki iso ile yeni indirdiğim iso farklı versiyonlardı. Birisi saf Windows 7 iken şuan denediğim Performance Edition'du fakat yine aynı sorun.

    Usbde hata yok. Boot etmede hata yok. Sadece dosyaları genişletemiyor. İsoyu rufus ile yazdırdım, otomatik olarak ntfs seçti, fat32 seçemiyordum zaten.

    Harddiskin c bölümünü biçimlendirdim olmadı, ikisini biçimlendirdim olmadı (önemli yedeklerim olmasına rağmen). İkisini tek parça yaptım olmadı. Ramleri çıkardım olmadı.

    Windows 10 kurmak istemiyorum çünkü sistemim gerçekten eski, kaldırmıyor denedim daha önce. Verim alamıyorum. Fakat eğer farkedecekse indirip en azından idare edebilirim.

    Yardımcı olacaklara şimdiden şükranlarımı sunuyorum, umarım şu sorunu çözebilecek birisi çıkar ortaya.

    Sistemim şu şekilde;
    Amd Athlon X2 64 5600+
    2 GB DDR2 Ram
    Onboard Ekran Kartı
    160 GB Sata Harddisk

    Lanet 0x80070015 Hatası, Lütfen Yardım Edin!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Sorunu saatler sonra çözdüm. O kadar da yedeğim boşa gitti. Kurtarmaya çalışıyorum şimdi.

    Çözüm: Hatayı verdikten sonra "Şimdi Yükle" bölümüne atıyor. Orada USB'yi çıkarıp tekrar taktım, Daha sonra "Şimdi Yükle" bölümüne bastım. Biraz bekledim ve %0 da hata veren yer artık hata vermiyordu. Sorunun böyle basit bir çözümü olduğunu farkettim ve yanan saatlerime acıdım gerçekten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L. Kilmister -- 26 Ekim 2017; 23:43:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.