Şimdi Ara

------LÜTFEN SİZDEN BİR CEVAP BELİYORUM--------

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • yaw 20 level olur olmaz trader denedim 3 kere 3üde olmadı
    trader yapmamın sebebi sadece canavar vurmaktan sıkılmış olmamdı
    şimdi hunter olmak istiyorum hunter olmak için bir kıyafet gerekli aldım onu şimdi ben deveyi korurken bana kim nasıl para vericek ????
    teşekkür ederim cevaplarınızdan dolayı

• Kardeş lvl 30 üstü oluncaya kada hiçbişe olma.Thief olsan hunter keser hunter olsan thief keser kervan yapsan thief keser.Biraz sabret yani.Bak sana tavsiye.Thief ol.Milletin bastığı kervanların mallarını yürüt.Bana bazen denk geliyo yerde mal buluyorum giyiyorum thief kıyafetini sonra bandit return scroll mu ne var ona bi basıyorum sonra vınnnnnnnnn.Bandit kalesinin çıkışında denk geldi dün akşam 10 civarlarında.

EagleTurk Squadron Eğitim Filo Pilotu JET_onesadsong
  • quote:

Orjinalden alıntı: umbaba

yaw 20 level olur olmaz trader denedim 3 kere 3üde olmadı
    şimdi hunter olmak istiyorum hunter olmak için bir kıyafet gerekli aldım onu şimdi ben deveyi korurken bana kim nasıl para vericek ????

sana parayı trader verecek(hunter olursan)trader la parti kurcaksın sonra kervan ı götürünce sana trade atacak
    para verecek sana
    ama ewt diğer arkadaşımız da doğru sölemiş 30 dan önce bi meslek edinme
    yani sen bilirsin 30 da belki abartı olabilir ama 25 olmadan asla meslek edinme
    25 olunca istediğin mesleği seç
    Meslek:Trader
    KARAKTER:Full STR/Glavie/Heuksal/Fire:25,Lightning:12
    SilkRoad Hakkında Herşey!!

• çok teşekkür ederim cevap larınız için

sana parayı trader verecek(hunter olursan)trader la parti kurcaksın sonra kervan ı götürünce sana trade atacak
    para verecek sana
    hunter lık risk li iş :D

25 - 30 = 1 yıldız , Jangan - Downhang
    30-38 =2 Yıldız , JAngan - Downhang ( yatmamak için uzun yol kullanın)
    38 - 45 =1 Yıldız , Hotan -Downhang (ben 38 lwlde jangan hotan yaptım)
    45+ = Hotan - downhang (yanınıza hunter alıp istediğiniz kadar mal taşıyın)

(tabii ki hunteriniz ben olmazsam)
  • Ben LvL 32deyken. Jangan - Hotan Arası yapmıştım(1 Yıldız). 2 kişi yapmıştık. Oasisten sonra kalenin altından geçtikten sonra Red Scorpionların orda 5 tane Scorpion bi tane de Giant saldırınca ikimizde yattık. Sonra Donwhangtan tekrar doğdun hotana ışınlanıp geldiğimizde Part - Time tifler hala almamıştı yerde mallarımız durdu. AmA toplam 1.5 saatimi aldı Jangan - Hotan arası trade. 170 K kazandım. AmA ancak pot paramı karşıladı....
  • Yaa arkadaşlar bugün yolda kervandan dökülmüş mallar buldum.Yanımda deve yoktu malları alamadım.Alsam varya manyak para ederdi onlar.Yanımda bandit scroll da vardı.Fena oturdu içime.Bi daha devesiz yola çıkmiycam.

EagleTurk Squadron Eğitim Filo Pilotu JET_onesadsong
  • kerwan zaman kaybı görew yapın sadece zaten çıkan itemleri sattıktan sonra pra geliyo
    yada bi tane charLi aLın D:
  • walla benm lvl 22 ben rahat trade yapıyorum bi earth gostlardan kaçiorm ve ya inip dondrp kaçiorm onlarda sorun olmio thieflerde zaten ezik gelio ama büyük kervanlarn yanndan geçersem belki o thiefler öldrio
  • Yaa arkadaşlar bugün yolda kervandan dökülmüş mallar buldum.Yanımda deve yoktu malları alamadım.Alsam varya manyak para ederdi onlar.Yanımda bandit scroll da vardı.Fena oturdu içime.Bi daha devesiz yola çıkmiycam.

banditten scroll ne yaw banditlere mi götürüo??
    ne gerek var ki bandit scroll a

Orjinalden alıntı: umbaba

yaw 20 level olur olmaz trader denedim 3 kere 3üde olmadı

Benim eskiden bi charım vardı str+cold+blade, level 20 iken karşıma çıkan earth ghostu zor bela kesiyordum, lvl 21 oldum yeni zıırhlar ve silah alabildiğim için 2 tane felan earth ghostu aynı anda kesmeye başladım ama 3 birden gelince zırt ziye yatırıyorlardı, yaw bu blade işi zor, valla lvl 20 iken bir tane devil bug kesecem diye açıktan 1-1,5 dakika kılıç sallıyordum, en sonunda bıraktım o charı, zaten ilk charım olduğu için yanlışlık la biraz cık ucundan hybrid yapmıştım.

Şu anda str+fire+glavie kullanan yeni bi tane açtım, daha lvl13 ken at yada arap devesiyle gidenlerin peşine takılan npc hırsızları indiriyordum, bugüne kadarda ne SOS um oldu ne ne ketçabım, lvl 20 oldum 9 deneme yaptım, birinde DC yedim yattım diğerinde talihsizlik, beklemediğim bir anda boşta gezen öylee ortada kalmış bi npc thief yatırdı, ama geri kalan 7 sini aldım, lvl 21 ken iki tane giant demon horse yi bir arada görünce ağzımın suları aka aka üstlerine doğru koşuyordum,

diyeceğim odurki karakter seçimi çok önemli, str kullanıyorsan erken başlarsın trade yapmaya int çiysen her zamanki gibi beklersinde beklersin, neymiş "abi bi lvl 30 oluyum geliyo nukeler kodummu oturtacam", amaaaan, kim bekler o zamanı.

tabi şuda var birazda işi bilmek lazım, armut gibi hırsızların ortasına dalan dh nin topraklarına yapışır vala, benim yazdığım bi anlatım vardı nerde bilmiyorum bak bulursun forumlarda onu oku faydası olur, o anlatımın devamınıda yazacam aslında ama, daha onu bile tepeye asmadı adminler, devamını yazsam ne, 2 gün sonra arada kaybolur gider, diğer forumlarda üç kuruşluk guide yazılınca adamlar anında tepeye yapıştırıyor, vs vs her neyse, yapıştırmadılarsa tepeye vardır onlarında bi bildiği heral

şimdilerde lvl 24 felanım level2 trader%48, geçen kurt olayı çıkmadan bir gün önce lvl21+4 glavie yi 225K dan kapattım, ertesi gün yüzde ekleme olayı çıkınca benim silaha bide phy+81% yüzdeyi bi çaktı bayram ettim valla, geleni kesiyom gideni kesiyom :)

• quote:

Orjinalden alıntı: ::Battousai::

Kardeş lvl 30 üstü oluncaya kada hiçbişe olma.Thief olsan hunter keser hunter olsan thief keser kervan yapsan thief keser.Biraz sabret yani.Bak sana tavsiye.Thief ol.Milletin bastığı kervanların mallarını yürüt.Bana bazen denk geliyo yerde mal buluyorum giyiyorum thief kıyafetini sonra bandit return scroll mu ne var ona bi basıyorum sonra vınnnnnnnnn.Bandit kalesinin çıkışında denk geldi dün akşam 10 civarlarında.

adam taktiği kapmış helal olsun walla
    Intel Core 2 Duo E4600 2.40 GHz | Gigabyte GA945GCM-SL2 | Kingston 2GB DDR2 667MHz (5-5-5-15) | Palit GF8600GTS 256 Mb(DDR3) | Thermaltake TR2-420w | writemaster DVD-RW | AOPEN ES55 Kasa |Segate 160GB SATA2

• beyler ben lvl 21 de basladım trade yapmaya tek yıldızlı suan trader lvlım 2. o akdarda abartmayın karakter iyise yapılo bişiler.

• banditten scroll ne yaw banditlere mi götürüo??
    ne gerek var ki bandit scroll a

len keko bandit scrool thief olup mal kaçırırken hırsızlar kasabasına ışınlanmana yarıyor sen thief olmadın galiba olursan dikkat et hırsızlar kasabasında 60-70 lvl lik thiefler var soyar seni çırıl çıplak geri gönderir
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.