Şimdi Ara

Silkroad R nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
51.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • foruma biraz baktımda joymaxın silkroadı yeniden uayandırma çabalarını gibiymiş gibi geliyor..bot varmı ? 17 ocak postları kalmış kimse bişey yazmamış..eski sro ile farkı ne olmuş şimdi bunun ?

Orijinalden alıntı: kittyMiE

foruma biraz baktımda joymaxın silkroadı yeniden uayandırma çabalarını gibiymiş gibi geliyor..bot varmı ? 17 ocak postları kalmış kimse bişey yazmamış..eski sro ile farkı ne olmuş şimdi bunun ?

Farkı;
    Lv 1'den 70e kadar sunları npc'den token karşılığında alman ve lv70e kadar kasarken, öldürdüğün mobdan gold düşmemesi
    Bot olayına gelnce ibor ve mbot geçiyor. Mbot paralı ibot ise bedeva "uğraşmalı"
    Çinlilerde mastery 4'e çıkmıl yani fire'a lv1mi verdin yanında cold ve light'ta lv1 oluyor. + bu 3 buildin yanına bide saldırı buildi seçiyorsun
    Ben 2. serverı Gobi'de oynadım 72 yapıp çıktım. ibot ile (beleş) kasıyordum update'ten sonra botlar çalşmadı. Bu her hafta yaşanır.

Und ein letzter Gruß an deinem Grab, von mir dein Freund und Kamerad.
    Es bleibt die Erinnerung, ein letzter Gruß an deinem Grab,
    von mir dein Freund und Kamerad, es bleibt ein Blick zurück.

|||||||||| ReichIII |||||||||| Youtube |||||||||| Burak1337 ||||||||||
  • yani bot gene var ?

botsuz oyun düşünüp başladım sonra bıraktım çünkü botlar yine çok yaygın
  • Gelip görmenizi tavsiye ederim. Bir kaç arkadaşımla birlikte oynuyoruz. iBot kullanıyoruz. Zaten günlük kasma sınırı var. Bence bu iyi bir özellik, diğer aktivitelere de önem vermişler. ŞU videoya bakabilirsin

Orijinalden alıntı: Ophiafagus

bot var

Bunu sormam lazım; 120'e kadar gerçekten elle kasabilceğini mi düşündün ?

Und ein letzter Gruß an deinem Grab, von mir dein Freund und Kamerad.
    Es bleibt die Erinnerung, ein letzter Gruß an deinem Grab,
    von mir dein Freund und Kamerad, es bleibt ein Blick zurück.

|||||||||| ReichIII |||||||||| Youtube |||||||||| Burak1337 ||||||||||
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs 1.6 cfg serverlerde geçer mi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: synaX:Lecter

quote:

bot var

botlar olmasa 120yi gören adamda olmaz; en çok oynayanın en yüksek olduğu bi server düşündüm

Orijinalden alıntı: synaX:Lecter

quote:

bot var

siz bu kafada olduğunuz sürece oyundan adam olmaz. 120 olmak zorundamısın. herkes elle kassın zaten o sıkıntı kalmaz. knight online ın 2005 teki halini bilseniz. 70 capta 80 capta 60 lvl oldukmu pvp ye çıkardık. millet zoruktan 80 olamıyorduki.

siz bu kafada olduğunuz sürece oyundan adam olmaz. 120 olmak zorundamısın. herkes elle kassın zaten o sıkıntı kalmaz. knight online ın 2005 teki halini bilseniz. 70 capta 80 capta 60 lvl oldukmu pvp ye çıkardık. millet zoruktan 80 olamıyorduki.

Normaldir dostum bizim ülkemizde insanlar herşeyi çok ciddiye aldığı için oyunu bile çok ciddiye alıyorlar . Sanal alemin amacı ne ? (Sözüm oynayanlara değil OYUNLARIN HEDEFİ) İnsanları gündelik yaşamdam uzaklaştırıp Asosyal bir toplum haline getirmek dünyada ve ülkesinde olup bitenlere kayıtsız kalmak + Oyunun içinde GERÇEK hayatından uzak bir ŞEHVETLİ bir hırs manyağı haline getirmek ee buda bizim toplumda %120 derecesinde fazla o yüzden kendi halkımızı anlamamız lazım . Tembelliğe alışmış ve tüketen bir toplumdan gerçek hayatda birşey beklemezken sanal alemde ne bekleyebilirsinki Herkese hayırlı günler . Oyun ve oyundaki arkdaşınızı seçerken 3 kez daha düşünün

• Uzun zamandır oyunda değilim. isro artık yokmu sadece silkroad r mi var eğer öyle ise bizim eski charlara ne oldu :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sesua -- 19 Temmuz 2012; 11:05:03 >

Orijinalden alıntı: sesua

Uzun zamandır oyunda değilim. isro artık yokmu sadece silkroad r mi var eğer öyle ise bizim eski charlara ne oldu :))

bende uzun zamandır oyunda değilim anladığım kadarıyla 2. bir silkroad çıkmış
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.