Şimdi Ara

Lütfen c-220'e torrent kurmak konusunda yardımcı olun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sormadığım forum kalmadı. ingilizce forumlardan da pek birşey anlamadım.

c-200'e torrentlech ya da torrentdemage uyeliklerimi nasıl girebilirim.

buradaki c-200 başlığınada baktım. ama konu ile ilgili birşey bulamadım.

şimdiden teşekkürler...

• Pc'nizde bir kere ilgili yerlere login olun.
    Daha sonra C-200 ile aynı IP üzerinden torrente bağlandığınız zaman üyeliklerini girmiş gibi işlem yapabilirsiniz.
  • zaten meselede c-200'den torrent'e nasıl bağlanacağım.
  • Bende Yanice A-200 lü oldum ilk defa böyle yada benzer bir cihaz gördüm ve kullanoyrum. dedikten sonra
    Torrent olayını bende merak ediyorum. Bende Ducki NAS vardı ona torretti PC üzerinden Transmission Remote programı kullanarak yapıyordum. Ama A-200 de CSI ile Transmision 1.93 yükledim. Bu programa PC üzerinden sadece web aracılığı ile erişebildim. Transmission Remote programını ile bir türlü bağlantı kurduramadım. Ama en önemlisi interneti ortak kullandığımdan bu torrent gibi servislere herkez ulaşabiliyor. şimre filan eklenmei mümkün değilmidir.

haQQo arkadaşım benim bildiğim Torrent dosyasını cihaza aktarmak için PC ye ihtiyaç var. Siz direk cihaz üzerindenmi (Kumandası ile) Torrent indirtmeye çalışıyorsunuz? Öyle bişide varsa fena olmazdı hani..

Ekleme:
    Sorun PC yi yüklü Transmission Remote programında imiş. Tüm serverleri kaldırıp yine kurdum. Şimdilik problem yok :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 12 Haziran 2010; 12:55:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_alp

Bende Yanice A-200 lü oldum ilk defa böyle yada benzer bir cihaz gördüm ve kullanoyrum. dedikten sonra
    Torrent olayını bende merak ediyorum. Bende Ducki NAS vardı ona torretti PC üzerinden Transmission Remote programı kullanarak yapıyordum. Ama A-200 de CSI ile Transmision 1.93 yükledim. Bu programa PC üzerinden sadece web aracılığı ile erişebildim. Transmission Remote programını ile bir türlü bağlantı kurduramadım. Ama en önemlisi interneti ortak kullandığımdan bu torrent gibi servislere herkez ulaşabiliyor. şimre filan eklenmei mümkün değilmidir.

haQQo arkadaşım benim bildiğim Torrent dosyasını cihaza aktarmak için PC ye ihtiyaç var. Siz direk cihaz üzerindenmi (Kumandası ile) Torrent indirtmeye çalışıyorsunuz? Öyle bişide varsa fena olmazdı hani..

nihayet beni anlayan biri çıktı :)))

evet tamda dediğin gibi. yani kumandayla bu iş olmaz mı diyorsun.

iyi tamam.

diğer türlüsüne de razıyım.

PC ile bağlanalım C-200'e öyle ayarlayalım.

ama nasıl olacak bu

• Acemi olarak sana anlatmaya çalışayım. NMT uygulamalırın çalışyordur sanırırm. PC de ağ bağlantılarım kısmında popcorn normalde görünüyor uPnP ile ilgili bişi myiHome mi adını tam hatırlamıyorum. Neyse Ağ bağlantılarımdaki MyiHome gibi bişiye çift tıkla zaten pencere açılıyor ordan torrent e ılaşabilliyorsun.
    Bence CSI programını indir. Orda bir çok uygulamalar var. (internetin var olduğunu varsayıyorum) CSI yi kur Cihaz olarak C-200 ü seç user olarak Cihaz Host olarakda Cihazın ip nosunu yaz. nmt Şifre olarak 1234 (normalde) yaz bağlansın. Sonra uygulamöalar sekmesinden Trasnmission 1.93 ü yükle yüklendiğinde (Cihaza kendi yüklüyor zaten) yüklü uygulamalar sekmesinden Torrent web ara yüzüne erişmen için bir link veriyor. Örnetk olarak bendeki HTTP://192.168.1.25:9091/ ....... Bunu ben ağdaki web sayfasında bu linki yazdığımda (Sık kulanılanlara kaydettim.) Torrent arayüzü açılıyor. ilgili siteden indirdiğini Torr ent dosyasını bu arayüz aracılığı ile upload ediyorsunuz. start tıklayıp başlıyor. Yazı uzun oldu ama yapması çok kısa :D
    Benim acemiliğim ile yardım edebilmeyi çalıştım. Diğer arkadaşlarında fikirlerini alıp bende tecrübe kazanabiliriz.. Bende şöyle bir sakınca oluştu. Bu web arayüzüne adresi yazan herkez girebiliyor? ki ben bunu istemiyorum interneti ortak kullanıyorz. ve okuldanda (uzaktan yani) torent eklemeleri yapıyorum. Adresi bilen herkez girebiliyor. Ben şifre konulabilmesini istiyorum. Bugünde onu araştırmaya çalışacağım. Hatta Transmission Remote diye bir program var çok güzel bir arayüzü var aynı uTorrent programı gibi. Mümkünse bunu kullanamaya çalışacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_alp

Acemi olarak sana anlatmaya çalışayım. NMT uygulamalırın çalışyordur sanırırm. PC de ağ bağlantılarım kısmında popcorn normalde görünüyor uPnP ile ilgili bişi myiHome mi adını tam hatırlamıyorum. Neyse Ağ bağlantılarımdaki MyiHome gibi bişiye çift tıkla zaten pencere açılıyor ordan torrent e ılaşabilliyorsun.
    Bence CSI programını indir. Orda bir çok uygulamalar var. (internetin var olduğunu varsayıyorum) CSI yi kur Cihaz olarak C-200 ü seç user olarak Cihaz Host olarakda Cihazın ip nosunu yaz. nmt Şifre olarak 1234 (normalde) yaz bağlansın. Sonra uygulamöalar sekmesinden Trasnmission 1.93 ü yükle yüklendiğinde (Cihaza kendi yüklüyor zaten) yüklü uygulamalar sekmesinden Torrent web ara yüzüne erişmen için bir link veriyor. Örnetk olarak bendeki HTTP://192.168.1.25:9091/ ....... Bunu ben ağdaki web sayfasında bu linki yazdığımda (Sık kulanılanlara kaydettim.) Torrent arayüzü açılıyor. ilgili siteden indirdiğini Torr ent dosyasını bu arayüz aracılığı ile upload ediyorsunuz. start tıklayıp başlıyor. Yazı uzun oldu ama yapması çok kısa :D
    Benim acemiliğim ile yardım edebilmeyi çalıştım. Diğer arkadaşlarında fikirlerini alıp bende tecrübe kazanabiliriz.. Bende şöyle bir sakınca oluştu. Bu web arayüzüne adresi yazan herkez girebiliyor? ki ben bunu istemiyorum interneti ortak kullanıyorz. ve okuldanda (uzaktan yani) torent eklemeleri yapıyorum. Adresi bilen herkez girebiliyor. Ben şifre konulabilmesini istiyorum. Bugünde onu araştırmaya çalışacağım. Hatta Transmission Remote diye bir program var çok güzel bir arayüzü var aynı uTorrent programı gibi. Mümkünse bunu kullanamaya çalışacağım.

saolasın mehmet.
    CSI maalesef cihazınızda FTP sunucusunun çalıştığından emin olun diye hata veriyor.

oysa FTP sunucusu çalışıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şifre değiştirmediyseniz şifre 1234 müş oysa ben hemen değiştimiştim.
    ftp://nmt:1234@cihaz_ip_no yazarak cihaza erişmeye çalışın. (şifreyi değiştirdiniz ise 1234 yerine kendi şifrenizi yazınız.). Cihaza erişiyorsanız sayfayı kapatarak CSI ye geri dönün. Bu arada Cihaza Harddisk takıp formatlattınız dimi :D neyse..
    Donanim olarak C200 ü seçin (Benim cihaz A-200 olduğundan A-200 seçtim) Sunucu yerine cihazın ip numarasını yazdım (Bendekş 192.168.1.25 idi) Kullanıcı adı nmt şifremide yazdıktan sonra (Sonraki) butonuna bastım. CSI yi ilk kurduğumda bana lightpd yi kurmamı önermişti onuda ilk önce kurdum. Sırası ile Trasnmission 1,93 ü kurdum. Bende problem olmadı. Olmazsa PC ne uzaktan yönetim ile denemeye çalışayım (Team wiever vs..)
    Ama bende acemiyim İlk defa salı günü gördüm/kullandım aleti..

Merak edenler için öyleyeyim. Cihaz çıplak halde 10W enerji tüketiyor. 320GB Seagete 7200 HDD takınca güç tüketimi 18W a çıktı merak edenler e duyrulur...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.