Kendi kullandığınız bildiğiniz sorunsuz olduğuna emin olduğunuz kronik problemleri olmayan motoru sağlam olan bir araba önerir misiniz ? Ben de cruze var arızalarından bıktım arabayı son kez yaptırıp sonra elimden çıkarıcam fakat arabayı sattıkdan sonra araç fiyatları yükselmeden hemen yeni bir araç almam gerekiyor ki arabasız kalmayayım.O nedenle arabayı elden çıkarmadan önce sonrasında alacağım aracı kesin ve net biçimde belirlemem gerekiyor. Cruzeların ağır hasar kayıtlı vs. olanları 450 bin lira felan satılıyor sarı sitede, çok temiz hatasız olanları 550bin lira civarına gidiyor.Benim araçta hasar kaydı yok iki üç parça boya var sadece.Ufak tefek kaporta masrafları var bir de.O yüzden fiyatı uygun yazmayı düşünüyorum.Kilometresi de düşük o yüzden çabuk satılacağını umuyorum.Kafamda 500 bin tl gibi bir rakam var.Eğer bu paraya satabilirsem 400 500bin arası başka bir araç almak istiyorum. Alacağım araçta kesinlikle lpg bulunmamalı hatta hiç lpg takılmamış olmalı, kesinlikle nefret ediyorum lpgden.Araba düz benzinli ya da dizel olmalı, motorunda kronik masraflı sorunları olmamalı.Bir de parçası çok pahalı ve zor bulunan bir araç olmamalı.Yani sanayiye gittiğim zaman ustasını da parçasını da rahat bulabileceğim bir araç olmalı.Başka da bir beklentim yok zaten araçtan.Bu şartlarda bana fazla sorun çıkarmayacak bir araç önerirseniz çok sevinirim. |