Kendi kullandığınız bildiğiniz sorunsuz olduğuna emin olduğunuz kronik problemleri olmayan motoru sağlam olan bir araba önerir misiniz ? Ben de cruze var arızalarından bıktım arabayı son kez yaptırıp sonra elimden çıkarıcam fakat arabayı sattıkdan sonra araç fiyatları yükselmeden hemen yeni bir araç almam gerekiyor ki arabasız kalmayayım.O nedenle arabayı elden çıkarmadan önce sonrasında alacağım aracı kesin ve net biçimde belirlemem gerekiyor. Cruzeların ağır hasar kayıtlı vs. olanları 450 bin lira felan satılıyor sarı sitede, çok temiz hatasız olanları 550bin lira civarına gidiyor.Benim araçta hasar kaydı yok iki üç parça boya var sadece.Ufak tefek kaporta masrafları var bir de.O yüzden fiyatı uygun yazmayı düşünüyorum.Kilometresi de düşük o yüzden çabuk satılacağını umuyorum.Kafamda 500 bin tl gibi bir rakam var.Eğer bu paraya satabilirsem 400 500bin arası başka bir araç almak istiyorum. Alacağım araçta kesinlikle lpg bulunmamalı hatta hiç lpg takılmamış olmalı, kesinlikle nefret ediyorum lpgden.Araba düz benzinli ya da dizel olmalı, motorunda kronik masraflı sorunları olmamalı.Bir de parçası çok pahalı ve zor bulunan bir araç olmamalı.Yani sanayiye gittiğim zaman ustasını da parçasını da rahat bulabileceğim bir araç olmalı.Başka da bir beklentim yok zaten araçtan.Bu şartlarda bana fazla sorun çıkarmayacak bir araç önerirseniz çok sevinirim. |
Lütfen bana sorunsuz bir araç önerin
-
-
Alabileceğin en yeni model corolla veya civic diyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: Onyargisiz
Alabileceğin en yeni model corolla veya civic diyorumİnceledim ilanları ama o paraya temiz japon bulamadım ya komple boyalı ya hasar kayıtlı ekmeği suyu yenmiş arabalar var, fiat punto düşünüyorum 1.3 dizel veya 1.4 benzinli onlar nasıldır ?
-
Bende 2019 sandero stepway var sıfır aldım 0.9 motor. Alır almaz lpg taktırdım 71 km kullandım hala kullanıyorum hiç arıza vermedi. Yeni araçlar arıza vermiyor artık japon araçlarına gitmeye gerek yok artık sorunsuzluk için. Egea da olur hepsi de olur en yeni aracı alın.
-
Linea, Punto, Clio tarzı yeni bol parçalı bol ustalı bir araç alabilirsin -
Astra h kasa 1.3 dizel nasıldır ? İki araç arasında kaldım ya punto ya yönelicem ya da astra h 1.3 dizel aynı motor var ikisinde de 1.3 multijet motor iyidir değil mi ?
-
Abi o paraya anca taksi çıkması egea alabiliyorum yoksa temizini bulabilsem egea almayı çok isterim.
-
lpg için en dandik arabalar cruze ve astra bunları alırsan lpg takacağına sat . bütçen kaç bilmiyorum ama japonlar ve hyundailer arızasızdır. ama bunlar da ucuz bulunmaz. 2002 model 1.6 306 alabilirsin. kullandığım ve sıfır arıza bir arabadır ama elektriği oynanmamış olmalı. apaci arabası değil memur arabası alırsan 200 liraya filtresini değiştir bin arabasıdır. onun harici elektrik tesisatı orjinal olmak şartı ile 206 iyidir . bulamazsan linelar arıza vermez pek ama taksi çıkması falan çok olur . güvenilmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crow in cornfield -- 20 Eylül 2023; 19:5:27 > -
7 yildir kullandigim fiat bravo 1.6 mjeti tavsiye ederim. -
dpf var mı onlarda hocam ?
-
407 lere merak salmıştım ama fransızdan korkuttular elektrik aksamı oynanmışsa çok arıza verir üzer dediler o yüzden fransızdan çekindim düşünmüyorum açıkcası ama önerin için teşekkür ederim.
-
O butceyle yuksek model fiorino tarzi kucuk ticari bak. -
O paraya temiz dizel zor bulunur.
Bende temiz benzinli araç bulamayınca ilk sahibinden 1.3 dizel aveo aldım. Aldığım paraya tutulan araçların hurdalarını veriyorlardı.
Bravo dizelde bulamazsınız Belki 1.4 benzinli turbosuz temizi bulunur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_kucukaksoy -- 20 Eylül 2023; 20:9:38 > -
2008-2009 model euro 4 motorlu olanlarda dpf yok.ben sadece 1 defa egr temizlettim.
-
2013 - 2019 kasa Toyota Corolla -
Corolla auris -
Sorunsuz diye bişey yok. Hepsi potansiyel sorunlu. -
407 güzel araba. arada pikniğe balığa giderim dersen altı çok alçak heryere vurur. doğru demişler peugeot bakarsan elektrikçiye götür. oynanmamış olsun.
-
Markadan çok B sınıfı Japon en sorunsuzü olur. Kullanıcı yorumu istersen Ben Suzuki Swift kullandım, 3 yetişkin olan aile kullanimda hiç sorun çıkarmadı. Benimki otomatikti. Satarken otomatik daha kolay gidiyor -
2012 auris 1.33 vereyim. 1 senedir kullanıyorum, en ufak bir sorun yaşamadım.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
o çöplere 300.000 bile verilmez |
Benzer içerikler
- yağ yakan motora hangi yağ konur
- arabanın tek kapısı kilitlenmiyor
- arabayi baskasinin ustune yapma
- ilk yardım çantası hafif kusur mu
- dizel motordan gelen şıkırtı sesi
- zeekr türkiye fiyat listesi
- toyota supra 1994 fiyat
- tesla şarj ücreti
- akü markaları
- byd yeni modelleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X