Şimdi Ara

İlk arabam olacak acil tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba yakın zamanda araba almayı düşünüyorum. Bütçem 1.2m tl olacak. Kafamdakiler şunlar bunlar arasından hangisini almalıyım yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

1) Audi A3 Sportback 1.6 Tdi Ambiente S-Tronic 110HP 2015 (160.000km )veya biraz daha uyguna cam tavansız 2013 modeli 105HP lik

2)BMW 1 Serisi 116d M Plus 116HP 2016 (171.000km)

3)Opel Insignia Grand Sport 1.6 Cdti Ecotec Start&Stop Enjoy 136HP 2017 (169.000km)

• A3 üçü arasında tercihim bakımlı bulursan 1.6 tdi üzmez. S tronic yani dsg için illaki arıza verir vs diyenler olur. Enişte 230k km yaptı a3 ile hiç şanzıman sorunu yaşamadı. Enjeksiyon sistemi ve klima ile ilgili sorun yaşadı.

Parçaları pahalı alırsan kaskosuz binme derim. Aldığın araçta eksikler varsa onlar içinde geçerli 5 e 10 a yapılır vakit bulamadığım için yaptırmadım derlerse inanma orjinal olmayan arıza yakıp yakmayacağı belli olmayan garantisiz led stop için 30 fiyat veriyor. 6 ay sonra sararacak mı 2 ay sonra patlayacak mı su geçirir mi hiç bir şeyin garantisi yok. Kötü veya çıkma parçalarla yaptırmak bile pahalıya geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yorumunuz için teşekkür ederim. Açıkçası bunların arasında bende a3 e yakındım.

bu arabaları bu km de alırsanız sanayiden çıkamayacağınızı biliyorsunuz değil mi?

daha genç bir corolla-civic tercih edin derim.

Opel - Audi - BMW

Atık ve seri olsun derseniz

Audi - BMW - Opel

Güvenlilik için ise tümü iyi olmasına rağmen d segment olduğu için Insignia daha makul.

ONLARCA FORUMCU MUTLU MÜŞTERİ KONU LİNKİMİZDE...

AYRICA AYIN İLK GÜNÜNE ÖZEL ALLİANZ KASKODA NET %30 İNDİRİM FIRSATI!

FORUM KONUMUZ...
  • Bana göre;

- Teknoloji ve gelecek odaklıysanız kesinlikle elektrikli araba alın derim.

- Ekonomi odaklıysanız Clio çok az yakıyor. Yok suv olsun derseniz yine ekonomik olan Renault Kadjar.

- yahu millet marka "konfor" diyor derseniz o zaman benden önceki ve sonraki yorumları okumaya devam edin derim.

Çünkü onlar basit insanlar üzerinde dinsel ruhani gücünü kaybetti, yeşil sermaye para odaklı kendileriyle bağımlı şirketlerini, öğretmenlerini, deli gibi para basan dershanelerini, valilikleri, belediyleri, sokakları bir araya toplayan mercedes SUV araba sahibi tespihli ABİLERİNİ, TSK'da generallerini, Cumhuriyet Savcılarını, Hakimlerini.... Kısaca tüm ışık evlerinde yetişmiş din ile zihinleri ele geçirilmiş bir değil on değil yüzlerce dekan, rektör, AB temsilcisi vb HEPSİNİ KAYBETTİ
    Onlar için
    "TÜRKİYE'DE DOĞRU GİDEN HİÇBİRSEY YOK."
  • 1.2 bütçe harici olarak 100-200 de bakım ve masraf için ayırmak gerekebilir. c hb araçların arasına d sedan nasıl girdi pek anlamasam da vereceğiniz paranın karşılığını bu 3 lü arasından en fazla insignia verir.

Daha Fazla Göster
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt

Hiç boş vaktim yok aslında :) denizciyim karada 3-4 ay kalıyorum kaldığım süreç boyunca keyif alacağım bir araba sürmek istiyorum açıkçası

Peki yarın bir gün satacağımda a3 ün cam tavansız olanını alsam problem yaşar mıyım hocam. Insignia benimde içimden geçen aslında ama boş paket diye biraz uzak kalıyorum.

Aracı otosor aracılığı ile alacağım için bunlar gözüme çarptı açıkçası yoksa nakit direk 1.2m bütçem olsaydı farklı araçlara yönelirdim tabiki, skoda scala 1.0 tsi için ne düşünüyorsunuz peki. Insignia benimde çok hoşuma gidiyor çok konforlu bir araç ama boş paket oluşu ileride satarken problem çıkarır mı diye çekiniyorum.

• Passat/Superb hariç D segment araçların, ülkemizde C ve B ye göre daha az talep gördüğü aşikar. Insignia için de enjoy paketten bağımsız olarak aynı durum söz konusu kısmen olacaktır. Scala ise daha güncel ve yeni bir araç, teknolojik olarakta mevcut döneme daha yakın.

Bu arada fiyat makul, uygun, alıcı tarafından fırsat olarak görülen her araç hızlı satılır.

İlave olarak insignia'nın boş paket olmasını dert edinmişsiniz ama dolusu boşu farketmez insignia zaten pazarı düşük olan bir araç.

Üstte arkadaşın dediği gibi D segmentte passat ve superb harici diğer araçların piyasası yavaş.

1 tane scala da var hocam 1.0tsi ama tek problemi kaput değişen serviste değişmiş başka da bir hatası yok DSG den korkuyorum bir tık ne düşünüyorsunuz link atayım ilanın

https://www.sahibinden.com/s/3W27LSfB

O zaman d segmentinden vazgeçiyorum hocam şu ilan için fikriniz nedir

Yetkili servis bakımlı deniliyor. Eğer öyleyse gerçekten sorun olacağını düşünmüyorum. Geçmişe dönük yapılanları kontrol edebilirsiniz.

Şahsen yerinizde olsam 1200-1250 bütçe ile uygun bir golf 7-7,5 bulmaya çalışırdım.

Hem piyasası, hem kalitesi, hem keyfi daha fazla olacaktır.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.