Şimdi Ara

lustral ve risperdal kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
9.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu ilaçları kullananlardan bilgi almak isterim yan etkileri konusunda. 2 aydır kullanıyorum. ellerimde titreme var. sizde de böyle bi sıkıntı var mı?

Lustral ve Risperdal Kullananlar

Lustral ve Risperdal, şizofreni, bipolar bozukluk ve diğer psikiyatrik rahatsızlıkların tedavisinde kullanılan iki yaygın ilaçtır. Bu ilaçları kullanmayı düşünen kişilerin, her ikisinin de yan etkileri, etkileşimleri ve diğer ilaçlarla birlikte kullanılması hakkında bilgi sahibi olması önemlidir.

Risperdal Kullananlar

Risperdal (risperidon), şizofreni ve bipolar bozukluk tedavisinde yaygın olarak kullanılan bir antipsikotik ilaçtır. Genellikle günde bir kez alınan tablet formunda gelir. Bazı yaygın yan etkiler arasında şunlar bulunur:

• Uyku hali
    • Baş ağrısı
    • Mide bulantısı
    • Kilo alımı
    • Hareket bozuklukları

Lustral ve Risperdal

Lustral (sertralin), depresyon ve anksiyete bozukluklarını tedavi etmek için kullanılan bir antidepresandır. Genellikle günde bir kez alınan tablet formunda gelir. Bazı yaygın yan etkiler arasında şunlar bulunur:

• Mide bulantısı
    • İshal
    • Uyku sorunları
    • Cinsel işlev bozukluğu

Risperdal 1 mg Kullananlar

Risperdal'ın 1 mg dozu genellikle şizofreni ve bipolar bozukluğun tedavisinde başlangıç dozu olarak kullanılır. Doz, zamanla bireysel ihtiyaçlara göre ayarlanabilir.

Risperdal ve Lustral

Lustral ve Risperdal, bazı durumlarda birlikte kullanılabilir. Bununla birlikte, bu ilaçları birlikte kullanmadan önce bir sağlık uzmanına danışmak önemlidir, çünkü etkileşimlere neden olabilirler.

Risperdal Yorumlar

Risperdal kullananlar, etkinliği ve yan etkileri hakkında farklı deneyimler bildirmişlerdir. Bazı kişiler ilaçtan olumlu sonuçlar alırken, diğerleri yan etkiler yaşamıştır.

Önemli Not:

Bu metin sadece bilgilendirme amaçlıdır ve tıbbi tavsiye niteliğinde değildir. Herhangi bir ilaç kullanmadan önce bir sağlık uzmanına danışmak her zaman önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • lustral tarzı antidepresan kullandım kısa bir süre.normalde en az aylarca kullanmak gerekiyor ama devam ettiremedim.sanki bende de olmuştu bu ellerde titreme olayı ya da bana öyle gelmişti.
  • Lustrali doktorlar artık her gelen hastaya bi depresif nöbet tanısıyla birlikte yazıveriyor, milleti uyuşturuyorlar resmen. Risperdala gelince, psikiyatri yazabilir onu, demek ki bi sıkıntı görmüş sende, manik depresif tedavisi için kullanılıyor, yan etkisi de bi hayli var. Kaç mg ilaçların ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper Tunga NOYAN

Lustrali doktorlar artık her gelen hastaya bi depresif nöbet tanısıyla birlikte yazıveriyor, milleti uyuşturuyorlar resmen. Risperdala gelince, psikiyatri yazabilir onu, demek ki bi sıkıntı görmüş sende, manik depresif tedavisi için kullanılıyor, yan etkisi de bi hayli var. Kaç mg ilaçların ?

kekemelik şikayeti ile gitmiştim psikaytra. risperdal 2 mg ama yarım yarım kullanıyorum. lustral 100 gr onu da yarım yarım içiyorum. ama dediğim gibi ellerimde titreme hissediyorum rahatsız edici şekilde.

Orijinalden alıntı: double minded

lustral tarzı antidepresan kullandım kısa bir süre.normalde en az aylarca kullanmak gerekiyor ama devam ettiremedim.sanki bende de olmuştu bu ellerde titreme olayı ya da bana öyle gelmişti.

ilacı kullanmayı kesince normale döndü mü ellerinizde ki titreme?
    ECZACI
  • quote:

Orijinalden alıntı: slckpl

quote:

Orijinalden alıntı: double minded

lustral tarzı antidepresan kullandım kısa bir süre.normalde en az aylarca kullanmak gerekiyor ama devam ettiremedim.sanki bende de olmuştu bu ellerde titreme olayı ya da bana öyle gelmişti.

ilacı kullanmayı kesince normale döndü mü ellerinizde ki titreme?

geçti galiba.galiba diyorum çünkü titreme bile oluşmamış olabilir.bana öyle gelmiştir belki ama şu an normal.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.