Şimdi Ara

Lustral kullanan varmı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
9.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nasıl bi hap bu yaa kafa yapıyomuş sanırım dogrumu. Mal mal dolaşıp aval aval bakıyomuş içen kişi öylemi? :D dogruysa hergün atmak lazım bikaç tane :))

• ufo
  • valla kullanan yok hiçde denemedim ama lazımsa elimde bolca mevcut lustral

Lustral kullanan varmı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ultio -- 21 Kasım 2009; 20:49:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ultio
    valla kullanan yok hiçde denemedim ama lazımsa elimde bolca mevcut lustral

Lustral kullanan varmı??

Oha nerden buldun o kadar ya, tanesi 15 lira falanmış madem kullanmadın niye aldın :D Ikinci elde satışa çıkar alan bulunur, bende 2 kutu var olmada alırdım :D

• quote:

Orijinalden alıntı: --Philips--

quote:

Orijinalden alıntı: Ultio
    valla kullanan yok hiçde denemedim ama lazımsa elimde bolca mevcut lustral

Lustral kullanan varmı??

Oha nerden buldun o kadar ya, tanesi 15 lira falanmış madem kullanmadın niye aldın :D Ikinci elde satışa çıkar alan bulunur, bende 2 kutu var olmada alırdım :D

eve nasıl geldiği hakkında bir bilgim yok:D öyle bekliyordu konuyu görünce söliim dedim:D

evet varmı arttıran 3 kutu halka arz ediliyor:D

3ü 40 lira:D

• Uzunca bi süre kullandım öyle bir şey yok ancak uyku yapıyor sanki
  • Zamanında...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Prozac Kullanan Varmı?
    9 yıl önce açıldı
    ritalin kullanan var mı
    7 yıl önce açıldı
    anafranil kullanan varmı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 6 ay oldu bırakalı ilk günler cok fazla uyku getirior alısıınca tabi öle bir sorun kalmıor ama bu seferde geciktirici görevi görüyor.
    Ben sahsen denedim kullanmadan öncekıne göre daha gec boşalma olduğu kanısına vardım.Allaha şükür suan rahatım bir rahatsızlığım yok.
  • kafa mafa yapmaz lustral.

genzin uyuşur. çenede kilitlenme hissi yapar. insanı mal yapar ama öyle "kafa" olduğundan falan değil. bir şey söylerken durursun, 3-5 saniye düşünürsün sonra devam edersin. bazen kafan durur yani. o anlamda mal yapar.

öyle espri yapılacak ahahah hadi alalım 3-5 tane denilecek bi ilaç değil. çok kaşınıyosanız 2 tane 50mg lık alın 24 saat hayata küsün anlarsınız.
  • öle mallaşmak istiyosan lustrala ne hacet al bir atarax ilacı keyfine bak ondan daha hafif bir ilaçdır ama bol bol uyku getitir
  • Ben bunu dün ve önceki gün yarım şekilde kullandım.İlk gün uykum falan gelmedi.Ama daha fazla konusmaya sohbet etmediğim kişilerle bile konustum.Daha girişken oldum.Hiç bişey umrumda deildi sanki :D2 .günde kendimi resmen mal gibi hissettim.Aksam 6 da sınavım vardı.oglen almıstım dunkunude ondan oncekı gunkunude.Sınavdan 1 saat once bende bir bas agrısı ayaklarım tutmuyor.Resmen hıyar gibi dolanıyordum.Ya hasta oldum.Ya da ilaçtan ötürü.Birde yarım kullandım.
    Ananem vermişti bana bir uyku hapı hiç etki etmemişti.Buda uyku getirmedi bende.
  • 2 aydır kullanıyorum 100 mg lıktan ama hiç bir etkisini görmedim..
  • bünyeye göre değişir ne yapcağı ama genel olarak uyku yapıyor vücudun zayıfsa mallaşırsın ama benim gibi bi hayvansan sadece uyku yapar
  • Ne alakası var.Sen beni görmemişin.Bende fizik olarak çok iyi durumdayım.Seni uyutacak kadar afallaştırmış daha ne olsun.
    Örnk narkoz birini bayıltıyorsa o adam biraz daha güçsüzdür.Ama aldıgında uyumamıssa dirençlidir.
  • Zanax-atarax-lustral-prozac-cipram... severim kendilerini
  • quote:

Orijinalden alıntı: s_i_y_a_h
    Zanax-atarax-lustral-prozac-cipram... severim kendilerini

Alkolle beraber alındığında fena çarpıyomuş bunlar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: --Philips--

quote:

Orijinalden alıntı: s_i_y_a_h
    Zanax-atarax-lustral-prozac-cipram... severim kendilerini

Alkolle beraber alındığında fena çarpıyomuş bunlar :D

Fıstıksız(!) olmaz
  • rahat bir senedir kullanıyorum atarax-lustral vs vs

-lustralın kayda değer hiçbir yan etkisi olmadığı için çok yaygın kullanılır ama sakın düzensiz kullanmayın o zman ayvayı yersiniz
    -atarax sanıldığının aksine çok da zararlı bir ilaç değildir, düzenli kullanımda 1-2 ay sonra kendiliğinizden uyumaya başlarsınız, bence sakinleştirici falan da değil o direk uyku ilacı
    -eğer karşı tarafa self-ticket almak isterseniz düzenli lustral veya atarax kullanımından sonra alkol alın (denediğim için biliyorum) benim ayaklarımı yerden kesmesi 6 sek votkadan sonra oldu gerisi hastane falandı sanırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.