Şimdi Ara

LUMİDA İNTERNET GEÇİŞİ VARMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Kardeşimde lumia 820 var bense htc one kullanıyorum usb üzerinden bilgisayarın internetini kullanabiliyorum lumialarda böyle bi özellik varmı yoksa ilinen bi uygulama varmı yardım bekliyorum
    teşekkürler

Orijinalden alıntı: molkus

Kardeşimde lumia 820 var bense htc one kullanıyorum usb üzerinden bilgisayarın internetini kullanabiliyorum lumialarda böyle bi özellik varmı yoksa ilinen bi uygulama varmı yardım bekliyorum
    teşekkürler

Ayarlar > internet paylaşımı bölümünden açarak wifi üzerinden cihazınızdan internete girebilirsiniz
    edit: dostum ben 820 den pc ye internet paylaştıracaksın sandım usb üzerinden 820 yi internete çıkartamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 21 Eylül 2013; 15:42:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• quote:

Orijinalden alıntı: MR. H

quote:

Orijinalden alıntı: molkus

Kardeşimde lumia 820 var bense htc one kullanıyorum usb üzerinden bilgisayarın internetini kullanabiliyorum lumialarda böyle bi özellik varmı yoksa ilinen bi uygulama varmı yardım bekliyorum
    teşekkürler

Ayarlar > internet paylaşımı bölümünden açarak wifi üzerinden cihazınızdan internete girebilirsiniz

bi kaç seferdir bilgisayardan alıp wifidan vermeyi denedim ama başarısız oldum sağolun yinede

Microsoft Lumia
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

Çok lazımsa, bilgisayarınıza Connectify'i kurun, Connectify bilgisayardaki interneti etrafa Wi-Fi olarak dağıtır. Telefondanda bu şekilde bağlanabilirsiniz.

hocam bunun için extra bi donanım gerekmiyormu mantıklı gelmedi kusura bakmayın

Microsoft Lumia
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.