Şimdi Ara

TTNET DIŞINDA BİR İNTERNET SAĞLAYICISI ÖNERECEK VAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,
    Arkadaşlar TTNET dışında , zırt pırt kopmayan , internet hizmetinden tam anlamıyla faydalanabileceğim uygun fiyatlı bir sağlayıcı önerebilir misiniz acilen? Kablo tv ve fiber altyapısı malesef mevcut değil.



  • merhaba, hem kopmayan hem ucuz internet yok maalesef, he şöyle birşeyde var en pahalısını kalitelisini alırsın o da kopabilir, burası Türkiye, heran herşey olabilir. hiçbirşeyin garantisi yok.
  • Dediğinize katılıyorum elbette , bu internetin kopmayanı ülkemizde yok..Bunun sorumlusuda şu rezil telekom.. Şu an her ay ttneti arıyorum malesef. 14.08.15 de ping düşük dedim 2 gün interneti kestiler. 30.09.2015 de 2 siteye giriyorum 10 siteye giremiyorum dedim yine 2 gün uğraştık durduk. 05.10.2015 de yine aynı sorun. Yahu ttnet, tukcell, şikayetvar.com ,youtube, teknosa sitelerine giriyorum, donanımhaber,vatan bilgisayar, film izle, superonline v.s. gibi sitelere giremiyorum şu problemin acizliğine basitliğine bakar mısın... Arıyorum DNS değiştirelim bir diyorlar. Yani DNS ,firewall dan tutun da modem resetleme yeniden başlatma gibi herşeyi SİZİ ARAMADAN ÖNCE deniyorum sorun bende değil sizde diyorum, arıza kaydı açalım hemen deniyor.Sonrası sms sms , ekipler ilgileniyor, ekipler koşturuyor bilmem ne.. Ben daha önce biri adsl ve smile adsl kullandım ,bu kadar sorunla karşılaşmadım.
  • BORUBEY06 kullanıcısına yanıt
    hocam bende şuan aknsiz 8mbps internet + tivibu ev kullanıyorum taahhütüm var ikisinede. taahhütten vazgeçemiyorum birsürü ceza çıkartıyolar. ben parasını verdiğim halde almam gereken hızı kullanamıyorum, tivibu açınca hızım 3-4mbps e düşüyor, bu normal diyorlar :) gülermisin ağlarmısın. bana hattınız vdsl desteklemiyor diyorlar, netgalaksi ye sorgulattım vdsl destekliyor dedi, taahhütüm bitsin bende araştıracağım 3. parti ISS.
  • yine aynı olay 8/16 mb anlaştım bende 8 mb destekliyormuş. Testler yapıyorum 6,45 / 7.35 mb ı geçmiyor. 8mb bile değil yani. 50gb kota dolunca 3mb düşüyor hızım valla gram farketmiyorum. Tahhütmüş cezaymış umrumda değil açıkcası, biri çıkıp desinki şu internet sağlayıcısı süper, kompa göçme müşterisini üzme minimum anında geçeceğim. Ha aklımda şu an vodafone 'un telefonsuz bir sistemi var , ama kullanan varsa onlara danışmak lazım.
  • BORUBEY06 kullanıcısına yanıt
    netgalaksi yi biraz araştır ozaman, kullananlar memnundu
  • Hat değerlerin kötüyse ttnette olsa dopingde olsa sorun çıkıcaktır bina kablolarını değiştir sorun düzelir ben 2gün önce yeniledim bina koblolarını hat değerlerim düzeldi kopma sorunumda kalktı doping kullanıyorum gayette memnunum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BORUBEY06 kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom harici alt yapı varsa öncelik onlara verin mutlaka. Türk Telekom alt yapısından sabit hızlı bağlantı veren Fixnet, Goonet gibi sağlayıcıların hizmetini alın hat desteklediği taktirde hızlı ve hızı düşmeyen paketleri var.
  • Aslında sorun tamamen TTnetten kaynaklı. Bunuda belirttim hatta arayıp sert bir dille bunu ttnet yetkililerinede söyledim. Bana dns değiştirelim deyince tepem attı. (hep aynı şeyi söylüyorlar) Diyorum ki ; arkadaşım DNS değiştirdim, firewall güncelledim, modemi resetledim ve sıfırdan kurulum yaptım, interneti (network) silip sürücüsünü yeniden yükledim, çerezleri sildim. Bana buyrun yardımcı olalım diyenden eminim çok daha fazlasını biliyorumdur.. Telefonum ve modemim çalışıyor. İnternete giriyorum, ttnet , teknosa , şikayetvar.com ,bazı haber sayfaları, youtube, teknopat gibi sitelere giriyorum , donanımhaber, vatanbilgisayar, superonline, film izle gibi gibi sitelere giremiyorum sorun bende olabilir mi diyorum yahu. Ulan cevapta vermiyor.. Arıza kaydı açalım diyorlar. Arkadaş gelde sinir olma.. Bu ağzını burnunu kırdığmının internetinde f4-f5 ping denetleyicisi gibi yönergeler var , onlarda kopma oluyor modem arayüzünde de görülüyor ,bunları ben koparamayacağıma göre bu bağlantılar sizin telekomununuzun dandik altyapısından kaynaklı kopuyor demektir. Heryere de yazdım şikayetimi.. Ertesi gün açılmış hemen, sorunu çözmüşler. Ama artık cidden nefret ettirdiler şöyle bir sorununuz çözüldü mü diye arasalarda sinirimi bi akıtsam diye bekliyorum. İnsanı böyle köyden yeni gelmiş yerine koyuyorlar birde uyanıklar. Kusura bakmayın arkadaşlar aşırı sinirliyim böyle para veripte , rezil olunca dayanamıyorum.




  • Ben doping kullanıyorum ttnet kullandım d.smart kullandım ama dopingin kalitesi hiç birinde yok bina kablolarını değiştirdim daha kaliteli bi hizmet alıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cagri merkezindekinin sucu yok. Tum sorun ekiplerde, cagri merkezindekilere bagirsan ne olacak? Ekiplere yaptirim yok, tum sorun bundan kaynaklaniyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş suçu yok eyvallah. Ben çağrı merkezindeki arkadaşa da söylüyorum sinirim size değil diye. Ben diyorumki her ay aramak zorundamıyım değil miyim? Değilim değil mi? Çözsünler sorunları. Aynı sorunu 7 gün arayla yaşadım, yaşamak zorunda mıyım ?. 2gün internetim kesildi. Onca para akıyor kasalarına , telekomsa telekom gelsin çözsün. Yani bu bir beceriksizliktir , elindeki imkanları kullanamamadır. Zaten 16mb e el sıkışıp 8 mb verebiliyoruz diyen bir kafadan da ötesini beklemeyeceksin. Beklemiyorum da, benim iletişimimi koparmasınlar yeter.
  • Önce bina içi kablonu değiştir iyi bi kablo taktır elekyirikciye sorun devam etmiycektir eyer ederse firmaya söylersin benden kaynaklı değil bina içi kablolarını değiştirdim sorunum devam ediyor diye ama büyük ihtimal sorunun çözülcektir kablo değiştirince kablodaki ekler felen bağlantı kopmasına hız düşmesine neden oluyor birde bilginiz varsa soruyum 8.50 hız alıyorum türk telekomun sitesinden sorgulama yaptığımda bemim binamın değeri çıkmıyor ama karşı binamda 14mbps hız gözüküyor yunusemrede oturuyorum esentepe mahallesindedr fiber var 3 4 sokak ilerimde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yetkin58

    Hat değerlerin kötüyse ttnette olsa dopingde olsa sorun çıkıcaktır bina kablolarını değiştir sorun düzelir ben 2gün önce yeniledim bina koblolarını hat değerlerim düzeldi kopma sorunumda kalktı doping kullanıyorum gayette memnunum

    bina kabloları derken? tam olarak nerden baslıyor o kablonun ucu nereye kadar geliyor:)?
  • Bina girişinden başlıyor bodrum kata iniyor çok uzun bi kablo değil yani bodrum katta oturuyorum 2 3 hafta oluyor değiştireli elektirikciye en iyi kablonu tak dedim hat değerlerim daha rezaletti bu iyi hali :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.