Şimdi Ara

Lumia 925 mi iPhone 5 mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Karar veremedim. Bu ikisinden birini almayı düşünüyorum.
    L925 hakkında çok sıkıntı duydum ekran donuyormuş anakart sorunu oluyomuş gibi. Bu tip seyler karıştırıyor kafamı.
    Birde 3 yıl falan idare etsin istiyorum.
    Hangisi sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Shade -- 22 Kasım 2013; 20:36:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İkisi arasında Iphone 5.
  • Honda mi? Saab mi? gibi bir soru bu.
    Tartismasiz Apple tabiki.

Iphone5 mi s4 mu deseniz kisinin kullanim zevkine gore değişir zor bir soru olurda mobil sektörde buralara gelmemizi saglayan apple ile hic dunku cocuk kiyaslanabilir mi?

Ozur dilerim bende zamaninda 4s imi satip 1800 tlye lumia alip 3 gun sonra ilan verip 2 hafta da 1000tlye zor satmistimda o aklima geldi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iphone 5'in kasası dandik diyorlardı eğilme bükülme sorunları oluyormuş bunlar da ssler:

• hala lumia diyen var lumia çöp uygulama kapasitesi yok istediği kadar iyi telefon yapabilir nokia :D uygulama yoksa ne işe yarar .

iphone 5 açık ara diyorum stabillik olsun oyunu olsun herşeyiyle ip5. apple.
  • Cevap hızlı, stabil ve premium kalite ip5

• Lumia istiyorsan bence lumia 1020 almalısın diğer lumiaların özellikleri hemen hemen aynı, ama 925 mi iphone 5 mi dersen ben iphone 5 derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eziyet01 -- 24 Kasım 2013; 11:51:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukg

Lumia istiyorsan bence lumia 1020 almalısın diğer lumiaların özellikleri hemen hemen aynı, ama 925 mi iphone 5 mi dersen ben iphone 5 derim

925 ile 1020 arasında kamera dışında fazla bir fark yok. ben 925 i seçerdim
    bu arada ip5 kasasının resimlerine şaşırdım
  • 5s'ler sağlam ama hocam.
  • 36Boys kullanıcısına yanıt
    o fotoğrafları görünce marka olarak biraz endişelenir insan benimkindede olurmu diye ister istemez
  • Çoğu kullanan kişiden duydum hocam Iphone 5 kasası dandik olduğu aşikar ama Iphone 5S'de bu sıkıntıyı gidermişler.
  • 36Boys kullanıcısına yanıt
    ip5 de baş dönmesi bulantı gibi daha önce görüp duymadığım şikayetler vardı sıkıntıların giderilmesi iyi tabi kullanıcılar için
  • quote:

Orijinalden alıntı: 36Boys

Iphone 5'in kasası dandik diyorlardı eğilme bükülme sorunları oluyormuş bunlar da ssler:

ya bu resimlerin çoğu fake.kaç kere söyledi adamlar bu arada konuyu açan arkadaşıma her iki telefonuda öneririm.Lumia 925'te çok güzel telefon.Ama ip5'te ayrı bir telefon.Tamamen senin seçimin.

• Lumia 925:stabil,market ios kadr zengin degil,kamera fena,saglam

iphone 5:stabil,saglam market zengin paralı ve parasız olarak,kamera normal

oyun falan oynarım uygulama falan lazım dersen iphone alcan normal oyunlar ardgın uygulamalar varsa lumia alcan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HDogus -- 24 Kasım 2013; 15:02:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Company-

(Lumia 520 kullanan biri olarak) İphone 5 derim

lumia 520 kullanan birisi olarak zaten iphone 5 demezseniz ayıptır hocam

Şaka bir yana tabiki iphone 5 tavsiye ederim.
  • uzun bir güncelleme desteği kaliteli oyun, uygulama ve kararlı bir sistem istiyorsan iphone5 al.
  • Sanirim 5 de karar kildim. Nokia ya pek guvenemiyorum.

• Açık ara İ5 önde ayrıca İ5 alıp kullanıp sattınmı o parayla yine L925 alabilirsin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.