Şimdi Ara

iphone 5 im yamuldu !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
5
Favori
31.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar gözüm gibi baktığım iphone 5 yamuldu hiç yere düşürmedim üstünede oturmadım ama yamuldu ellede düzeltilmiyo ne yapıcam yardım edin telefonda donanımsal bir sorun yok gayet düzgün çalışıyo 2 yıl genpa garantisi var genpaya göndersem çok geç geri gönderirler diye göndermiyorum ne yapmaılıyım

• SS koyabilir misiniz ?
  • genel sorun o malzemeden kaynaklanıyo ama bi ss koyarsan belki bişeyler söyleybilirz
  • Durduk yere telefon nasil yamulsun arkadasim? Basina bisey gelmistir. Piyasadaki yamuldu sorunlarda arka cebe koyup uzerine oturmaktan dolayi. Napsin telefon yükedemi dayansin? Oldu olacak kirilmasin, cizilmesin, bozulmasin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam rica etsem ss koyabilir misin?

•  iphone 5 im yamuldu !!!
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  •  iphone 5 im yamuldu !!!
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Durup dururken nasıl yamulur arkadas sacmalamayin basbaya bir güç uygulanmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saydam -- 11 Şubat 2013; 21:34:58 >
  • servise göndersem telefonu yenisiyle değiştirirlermi
  • Başlığı okurken gülerek geldim

Şaka bir yana dostum nasıl oldu bu olay, şuan yanımda beyaz iPhone 5 var arkadaşım da gözü gibi bakıyor fakat dümdüz telefon. Emin misin herhangi bi yerine bir şey olmadığına, bu arada geçmiş olsun ve bence servis yolu görünmüş dostum..
  • Aksi yönde baski uygulamak lazim ancak ekran riske girer. Birkac video izledim yamugu duzeltmek icin. Mobilde oldugumdan ekliyemiyorum. Arastirman gerekiyor. Garanti karsilamaz bu durumu.

• otobüste demirlerle ufak bi temasım olmuştu telefon cepteyken o zaman olmuş olmaz herelde ama

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdm24

Aksi yönde baski uygulamak lazim ancak ekran riske girer. Birkac video izledim yamugu duzeltmek icin. Mobilde oldugumdan ekliyemiyorum. Arastirman gerekiyor. Garanti karsilamaz bu durumu.

aksi yönde baskı yaptım ama hiç bi değişiklik yok acaba fabrika hatasımı çünkü ilk defa kabından çıkaradım teli
    temizlemek için
  • Darbe yada baskı olmadan o cihaz bu hale gelmez sizin iphone 5 otobüs gazisi olmuş.

Donanımsal bir sorun yok madem şansınızı deneyip servise verin olumsuz geri dönüş olursa durumu kabullenerek bu şekilde kullanın daha fazla kurcalamayın.

• Böyle fabrika hatasi olmaz ki. Kasanin aluminyum olmasindan dolayi kolay yamulabilir bir yapisi var. Youtube'da biraz arastir. Goruceksin cozumu insallah yapabilirsin. Sakin servise goturme cunku direk garanti disi birakilir. Ancak sen duzeltebilirsen zarar vermeden garanti devam eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erdm24

Böyle fabrika hatasi olmaz ki. Kasanin aluminyum olmasindan dolayi kolay yamulabilir bir yapisi var. Youtube'da biraz arastir. Goruceksin cozumu insallah yapabilirsin. Sakin servise goturme cunku direk garanti disi birakilir. Ancak sen duzeltebilirsen zarar vermeden garanti devam eder.

youtube araştırdım ama bulamadım bilgisayara geçince link atarmısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreeris

otobüste demirlerle ufak bi temasım olmuştu telefon cepteyken o zaman olmuş olmaz herelde ama

Bahsettiğin metrobüs ise ucuz bile kurtulmuşsun, iett otobüsü ise bu şekil alması mümkün olabilir

Garantiye vermek dışında yapabileceğin bişey yok, buradan çıkarılması gereken ders herkes için otobüs demirleriyle çok haşır neşir olmamak...
  • youtube bulamadım bana link atarmısınız şu düzeltme videosunu
  • telefonu ısıt sonra ters yönde kuvvet uygula :D ama yinede biraz araştır şimdi alet bozulur.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.