Şimdi Ara

Lucescu'nın Takımı Yeniden Şampiyon..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ukrayna 1. Ligi 29. hafta karşılaşmasında Mircea Lucescu'nun takımı Shaktar Donetsk kendi evinde ezeli rakibi Dinamo Kiev'i ağırladı. Ligde Dinamo Kiev'in 3 puan önünde zirvede yer alan Shaktar, Ukrayna Ligi'nin bitimine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etmiş oldu.

Donbass Arena'da oynanan karşılaşmada Shaktar Donetsk, Dinamo Kiev'i 15. dakikada Ilsinho'nun golü ile yenerek toplamda 5. kez Ukrayna Ligi Şampiyonluğu'nu elde etti.

Mircea Lucescu bir dönem Türkiye'de Beşiktaş ve Galatasaray'ı şampiyon yaparak 2004 yılında Ukrayna Ligi takımlarından Shaktar'ın başına geçmişti. Rumen teknik adam turuncu siyahlı takımı bu sene ile birlikte 4. kez şampiyon yapmayı başararak adını şimdiden Shaktar Donetsk tarihine altın harflerle yazdırmayı başardı.

Ukrayna 1. Ligi'nin bitmesine 1 hafta kala Shaktar Donetsk'in 74, ikinci sıradaki Dinamo Kiev'in ise 68 puanı bulunuyor.

• İyi de bu Shaktar Donetski dünyada kimsenin kaale aldığı da yok...Ben hala tek bir oyuncusunu bile tanımıyorum mesela...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zommby

İyi de bu Shaktar Donetski dünyada kimsenin kaale aldığı da yok...Ben hala tek bir oyuncusunu bile tanımıyorum mesela...

Ben öyle düşünmüyorum. Kadrosunda en az 4-5 tane yıldız oyuncuları var.
  • Shaktar'ı kimse takmıyor ama her yıl avrupa'da boy gösteriyor..

Geçen sezon avrupa'ya futbolcularından bikaç tanesini gönderdi.. Chygrynskiy Barca'ya Golcüleri Brandao'yu Marsilya'ya satmışlardı..

Brezilya'lı geleceği parlak olan FM Efsanesi AlexTeixeira'yı aldılar..

Ufak çaplı bi Brezilya klübü gibi bişey oldular ;

AlexTeixeira
    Fernandinho
    Willian
    Jadson
    Ilsinho
    Douglas Costa
    Luiz Adriano..

Hepsini yaşı 20 - 23 arası değişiyor.. Zaten FM oynayanlar bilirler hepsi geleceği parlak oyuncular.. 3-4 Yıl oynadıktan sonra satıyorlar..

Kayserispor'dan tanıdıgımız Aghaowa'da bu yıl oraya transfer oldu..

Ayrıca takımdaki futbolcuların bir çoğu ülkelerinin MİLLİ TAKIM'larında oynuyorlar.. Fakat Ukrayna ligi olduğu için Shaktar pek ilgi görmüyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: AC DC

quote:

İyi de bu Shaktar Donetski dünyada kimsenin kaale aldığı da yok...Ben hala tek bir oyuncusunu bile tanımıyorum mesela...

Benim anlatmak istediğim o değil... İsteyen gider 11 ini de ezberler orası tamam da bu oyuncuları dünya basınının ezberletmesi lazım...Çoğu zaman gündeme bile gelmiyorlar...Bugün git anket yap gene Dinamo Kiev daha önde çıkar...

• lucescunun basina gel'pte sampiyon yapmadigi takim var mi? ciddi olarak soruyorum. bu adam surekli biseyin sampiyonu oluyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BoZ-

lucescunun basina gel'pte sampiyon yapmadigi takim var mi? ciddi olarak soruyorum. bu adam surekli biseyin sampiyonu oluyor...

Shaktar ile Ukrayna şampiyonluğu abartılacak bişey değil..

Ukrayna'da Shaktar'ı çalıştırmak, Ispanya'da Real veya Barca'yı çalıştırmak gibi bişeydir.. Çünkü o ligin 2 tane ana takımı var Shaktar ve Dinamo Kiev.. Onların dışında 2-3 takım daha.. Diğer takımları getir bizim lige küme düşerler.. Bu yüzden Shaktar ve Kiev yıllardır Ukrayna'nın hakimi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LsR

quote:

lucescunun basina gel'pte sampiyon yapmadigi takim var mi? ciddi olarak soruyorum. bu adam surekli biseyin sampiyonu oluyor...

Ukrayna'da Shaktar'ı çalıştırmak, Ispanya'da Real veya Barca'yı çalıştırmak gibi bişeydir.. Çünkü o ligin 2 tane ana takımı var Shaktar ve Dinamo Kiev.. Onların dışında 2-3 takım daha.. Diğer takımları getir bizim lige küme düşerler.. Bu yüzden Shaktar ve Kiev yıllardır Ukrayna'nın hakimi..

Tamam orası belki öyle ama adam geçen sene UEFA Kupasını da aldı...

• quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

quote:

quote:

Ben sadece lig için yorum yapmıştım :) Uefa'yı aldığına zaten sözüm yok Lucescu çok kaliteli teknik direktör.. Brezilya'lılar çok iyi anlaşıyor.. Kupa'yı almasında bu da rol oynadı..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

quote:

quote:

Ben sadece lig için yorum yapmıştım :) Uefa'yı aldığına zaten sözüm yok Lucescu çok kaliteli teknik direktör.. Brezilya'lılar çok iyi anlaşıyor.. Kupa'yı almasında bu da rol oynadı..

ukrayna ve turkiye disinda calisti mi peki bu adam? yani sampiyonluk yasamadigi bir yil var mi?

• yıldız Elano vardı bide bi zamanlar
  • hep böyle 1-0 kazana kazana şampiyon oluyorlar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AC DC

quote:

Benim anlatmak istediğim o değil... İsteyen gider 11 ini de ezberler orası tamam da bu oyuncuları dünya basınının ezberletmesi lazım...Çoğu zaman gündeme bile gelmiyorlar...Bugün git anket yap gene Dinamo Kiev daha önde çıkar...

yeemişim dünya basının önemli olan başarı 7 yıldır o takımın başnda lucescu ufaktan çok iyi işler yaptı halen dünya basını deniyor

• lucescu en beğendiğim teknik direktörlerdendir bizim lige gelse çok şeyler yapar kanaatindeyim
  • quote:

Kayserispor'dan tanıdıgımız Aghaowa'da bu yıl oraya transfer oldu..

Aghaowayı Shaktardan tanıyoduk zaten :) Kayseriden değil :)
  • ya adam uefa kupasını aldırdı hatırlayan yok mu da shaktar ile şampiyon oldu da ne oldu falan deniyor?
  • quote:

darjio srna desem ?
  • Lucescu çok değişik bir adam.Gs yi perez,mendez,radu niculescu gibi abidik gubidik adamlarla şl 1.gruptan çıkartmış 2.grupta ise Liverpool,Roma,Barca gibi üç baba takımın arasında mükemmel futbol ve şanssız sonuçlarla kılpayı kaçırmıştı çeyrek finali.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

quote:

darjio srna desem ?

Görmüş olduğum en tehlikeli sağ beklerden biri...

• lucescu'yu çok beğenirim, keşke şu denizli'den kurtulsak da bize gelse tekrar..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.