Şimdi Ara

Lucas Biglia ve Mevlüt Erdinç FENERBAHÇE ´ de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • devre arasında kesin olarak imzalar atılacakmış..kaynak ntvspor,startv,antu,1. adam..

• sacma bi transfer.fener futbolcuları harcio !
  • Mevlüt Erdinci bilmem de,Lucas Biglia tam aradığımız adamumarım alırız bu adamı.
  • Maldonado kesin yolcu o zaman
  • biglia aurelio tipinde bir futbolcu ve maldonado gönderilirse çok yararlı olur takıma. mevlüt ise daha çok kontraatak golcüsü, sochaux gibi küme düşmemeye oynayan takımda iyi işler yapıyor ama baskın oynayan milli takımda etkili olamadığını gördük. kezman ve güizadan sonra 3. yanlış forvet transferi olur.
  • allahım ne mevlütü ya
  • Biglia , geçen sene FB nin ön eleme maçında Anderlecht kadrosunda yer almış.
    Pek dikkatimi çekmedi,
    ama biraz önce youtube da bir kaç videosunu izledim,
    iyi görünüyor.
    2006 da yılın genç oyuncusu seçilmiş,
    1986 doğumlu,
    Arjantin milli takımının geleceği diyorlar (wiki)
    (gerçi Delgado içine aynı laflar geçmişti)

gerçekleşirse göreceğiz.

selamlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jason Denayer Galatasaray'da
    10 yıl önce açıldı
    Cenk Tosun Gerekli miydi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • formunda bir Appiah gibi bir futbolcu varken başka futbolcu aramaya gerek yok esasında ama yönetimle Appiah'ın bir an önce barışması lazım.Guiza'nın da Villa Real'li Nihat ile takası gündemde,Devre arası da Mehmet Topuz transfer listesinde diye duydum.Eğer bunlar gerçekleşirse bu feneri kimse tutamaz diye düşünüyorum,şampiyonlar ligindeki başarısızlığı ancak şampiyon olarak ve kupayı alarak telafi edebilirler...
  • bugune kadar sezon ortasinda alinan adamlardan kim ne hayir etmiski bundan edilsin
    sezon ortasida alinipta takima katki saglayan kalici olan bir futbolcu soyleyin bana,ribery haric,
    bu adamlar batan geminin futbolculari
  • Biglia süper transfer olur bence...

Hem genç hem çok yetenekli.
  • bır yıldız daha kaydı eskıya
  • quote:

Orjinalden alıntı: gael

bugune kadar sezon ortasinda alinan adamlardan kim ne hayir etmiski bundan edilsin
    sezon ortasida alinipta takima katki saglayan kalici olan bir futbolcu soyleyin bana,ribery haric,

Nobre
  • Mevlüt alınmasın da umarım Biglia haberi doğrudur. :).
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenerlix07

quote:

Orjinalden alıntı: gael

bugune kadar sezon ortasinda alinan adamlardan kim ne hayir etmiski bundan edilsin

Nobre

Bobo
  • ya bu mevlüt bildiğiniz odun ne işi var fenerin böle adamlarla beşiktaşın yaptığı transfer hatalarını yapıyor fener 2 senedir işin acı tarafı beşiktaşta para problem olunca adamlar farkına vardı bunlarda para bitmez aptallıklarınada doymazlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkingfb

devre arasında kesin olarak imzalar atılacakmış..kaynak ntvspor,startv,antu,1. adam..

Bilmiyorum dogrumu ama

Kaynaklardan ;

NTVSpor'da 1 saattir izliyorum öyle bişey görmedim
    ANTU : zaten fenerbahcenin taraftar sitesi ultraslan'da da var transfer konuları..
    Star Tv: Fotomac'ın tv versiyonu..

Ve şuan internette ve televizyonda dogruda olsa yalan haber de olsa böyle bi açıklama görmüş değilim hala..

• vallahi bence ikiside olursa çok iyi ben mevlütü beğenmeyenlere asla katılmıyorum...

bligila çok iyi olur 6+2 de rahatça kullanabileceğin bir oyuncu kapris luksü de yok maldonado gibi bir türkiye de bile 1inci lig de değil bence bu yükselme grupunda bile oynayamaz böyle oyuncu gidince bligila gibi 22yaşında gelecek vaadeden 1oyuncu alınınca insan doğal olarak seviniyor....umarım gerçekleşir bu transfer umarım aziz yıldırım büyük hatalarında ders alır figer midir onunla çalışmayı bırakır....
    aslında bizin 1tane de lassana diarra veya aliao diarra tipinde sert fizikli ama çabuk top oynayan senna tipinde bir yaratığa ihtiyacımız var ama öncelik olarak bence oyun kurucu ve top kapma özelliği de çok olmasa da olan ikili mücadelelerde ayakta kalan bir önlibero ya ihtiyacımız var bu da bligila tipinde bir oyuncu demek.....hamit olsa daha güzel olur tabii ama aziz yıldırımın o kadar becerikli bir transfer yöneticisi olduğuna hiçbir zaman inanmadığım için bligila ya bile şükretiyorum....bligila gelirse alex yine eski yerine forvet arkasına dönecektir bu da büyük +kazançtır...

gelelim mevlüt erdinç neden gelsin diyorum mehmet yıldiz ile beraber gelecekse hemen gelsin ama tek mevlüt alınacaksa bu da sadece taraftarı kandırmak olur....
    büyük bir takımda 4tane tam forveet olacak ve bunların hepsi kaliteli olmak zorunda bizim en büyük sorunumuz bu işte 2adet forvetimiz sadece ilhan alınırken çok karşı çıktım sonuç ortada kayserisporun bile beğenmeyip sattığı bir adamı aldık....
    bence semih ile mehmet yıldız hedef forvet olarak kullanılmalı güiza ile mevlüt ise yardımcı forvet kulllanılırsa çok çok faydalı olurlar formsuzluk sakatlık var cezalı olma durumu var vs vs.....

ha mevlutun yerine eren derdiyok veya tuncay şanlı yı alamayacağına göre aziz yıldırım ve halali transfer komitemizin o zaman şimdilik mevlütte yararlı olur diyorum....

ama bunlarla sıkıntılar bitmiyorki.....

yedek stoper lazım (serdar taşçı hatta edu dan daha iyi )
    sağbek yedek (orhan şam hatta bu sayede gökhanı sağaçık yapabiliriz )
    fizikli önlibero (lassana diarra veya aliao diarra )
    solaçık kesin lazım savaşçı (podolsky diyeceğim ama aziz yıldırım diyorum) caner erkin razıyım

• Off off offf.
    Lucas Biglia ya ! Fm'deki favorilerimden :)
    Eğer gelirse vallahi süper olur ..
  • Mevlüt Fener'in bankosu olur gelirse, aha buraya yazıyorum. Sonradan cscageonly böyle böyle dediydi dersiniz 5 Deivid, 10 Kazım, 20 Guiza eder
  • Fenerbahçenin bir forvet alması şart. Çünkü Fenerbahçede sadece Semih ve Güiza var. Semih sakatlandı. Güizada sakatlık veya kart cezalısı olsa fener forvetsiz sahaya çıkıcak. Takımlarda 4 tane forvet olmalı. Fenerbahçe yabancı kontenjanından dolayı alacağı forvet mutlak suretle türk olmak zorundaydı. Mevlut, Halil, Fatih Tekke. Fenerbahçe mevlüdü seçmişş bence doğru tercih. Kontra atak oyunucusu olduğuna inanmıyorum. Milli takımda da güzel işler yapıyor. Özellikle çift forvet oynaması durumunda. Mevlütün yanında Guiza veya Semih oynarsa daha ii oynar.

Biglia ya gelince bence doğru transfer. Pas yüzdesi yüksek bi oyuncuymuş ama Aurelio gibide top kapan bi adam değilmiş Biglianın yanına mehmet topuz yakışır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.