Şimdi Ara

LQP-79 Gerçek Zombi Virüsü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
10
Favori
67.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Öncelikle diğer konum gibi "hmm ok, tmm" yazanlar şikayet edilecektir. Saolsun admin diğer konuma böyle yapanlara iyi bir ban atmış. Hoş oluyor. Ayrıca bu virüs kesin vardır %100 vardır demiyorum çarpıtmayın. Sadece araştırma yapmayı seven biriyim yaptım ve buldum sizle paylaşmak istedim.

Öncelikle virüs benim anladığım kadarıyla insan etine karşı bir açlık yaratıyor. Yamyamlar gibi. Virüsün adı ise günümüze göre zombi virüsü denilmiştir. Detaylı araştırma yaptıkça konuyu editleyeceğim. Zombi filmleri herhalde bir senaristin yazıpta günümüze kadar dizisine kadar yapılan korku-gerilim bazende komedi olmamıştır değil mi ?

Vampir virüsü olduğu gibi zombi virüsüde varmış işte. Günümüze göre bu isimler verilmiş.

Öncelikle bir kamera kaydından bahsetmek istiyorum bunun doğruluğu nedir felan filan hiçbirşey bilmiyorum. Videonun altında haberide var.

Miamide yaşanan kamera kayıtlarına yakalanan LQP-79 virüsü bulaşmış birinin çıplak bir insana saldırması(Sol üst tarafalara bakın, köprürünün altına) :

Olaydan sonra çekilmiş fotoğraf :

http://i.hizliresim.com/xEEggq.jpg Buda fotoğraf, fotoğrafı image modundan sildim. Sansürlü ama isteyen baksın.

Video haberi :

Miami'de inanılmaz bir olay yaşandı. Şehrin göbeğinde gerçekleşen yamyam dehşetini gören polis yamyamı öldürmek zorunda kaldı...

Görgü tanıklarından gelen telefonlarla olay yerine gelen polis ekipleri kan donduran görüntüyle karşılaştı. Yerde yatan iki çıplak adam vardı ve bir tanesi diğerinin suratını çiğniyordu.

Olayın şokunu çabuk atlatan polisler çıplak yamyamı önce uyardı fakat adam oralı olmadı. Bunun üzerine adamı vuran ekipler ilginç bir şekilde yine sonuç alamadı.

KURŞUNLAR KAR ETMEDİ

Kurşun yarası alan yamyam kurbanını yemeye devam ediyordu. Çözümleri tükenen polis ekipleri yamyamı tam 12 kere vurarak etkisiz hale getirdi. İsmi açıklanmayan kurban hastanede yaşam savaşı veriyor.

Korkunç olay hakkında Miami Polis Teşkilatı adına açıklama yapan Javier Ortiz yamyamı öldüren memurdan "kahraman" olarak bahsetti. Yamyam adamın ve kurbanının uyuşturucu etkisinde ve evsiz olabileceği de iddialar arasında.

Ayrıca lqp-79 diye virüs bulunmuş adamda. İnsan etine karşı açlık yaratıyomuş.

Ordaki saldırı yiyen insan neden çıplak, belki adam çok açtı felan. Miami gibi biryerde saçma geliyor ki fotomontajda olabilir. Belki daha birsürü teori. Amacım zaten bu değil, amacım bu virüsü tanıtmak.

Virüs hakkında açılan bu sitede daha geniş kapsamlı araştırma yapabilirsiniz :

http://lqp-79.org/

Ayrıca virüsün ABD yer altı tesislerinde geliştirildiğide düşünülüyor.

Virüs ayrıca illuminati kartlarındada (takip edenler varsa) görülüyor. İleriki zamanlarda olacağı yazıyor aynı uzaylı saldırısı ve birçok olay gibi. Bu kartları araştıranlar varsa bilir.

Araştırma yaptıkça konuyu editleyeceğim.

Diğer konum :

Amerika'nın Gizli üssü : 51. Bölge

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MekheR -- 9 Ocak 2014; 3:03:58 >

• Yanlış bilgi veriyorsun. Miami'deki saldırıdaki saldırgan LSD bağımlısıdır ve yüksek dozda LSD aldıktan sonra evsize saldırmıştır. Virüs belki var belki yok ama Miami'deki olayla bağdaştıramıyorsun.
  • Siz atalarınızdan "bilim" felan duymuşsunuzda sözde, yaptığım araştırmalara göre var ama %100 varmıdır bilemem belkide yoktur yalandır. Hemen zıpladılar gene.
  • Güvenilir bir bilimsel araştırma var mı? Csb gibi ama makale varsa okuyayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SütMısırı

Yanlış bilgi veriyorsun. Miami'deki saldırıdaki saldırgan LSD bağımlısıdır ve yüksek dozda LSD aldıktan sonra evsize saldırmıştır. Virüs belki var belki yok ama Miami'deki olayla bağdaştıramıyorsun.

Doğrudur heryerde "LQP-79 virüsü" yazıyordu. Senin dediğini bulamadım kaynak verirmisin ?
  • adamın yüzü baya yemişti

de tek göz gittiydi galiba
  • Olayla ilgili fotoğraf buldum. Videoyu izledikten sonra birde fotoğrafa bakın. Ayrıca miami polis teşkilatı olayı doğrulamıştır.

http://i.hizliresim.com/xEEggq.jpg

Fotoğrafa isteyen baksın sansürlü. [/simage] kodundan sildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MekheR -- 9 Ocak 2014; 3:02:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kendin ile çelişiyorsun,gereksiz konular açıyorsun ve bizden konularını ciddiye almamızımı istiyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daedra Malthael

Kendin ile çelişiyorsun,gereksiz konular açıyorsun ve bizden konularını ciddiye almamızımı istiyorsun ?

Neresi gereksiz sizin o saçma sapan partlı hikayelerinizdenmi ? Araştırma yaptım koydum okumak istemiyorsan bakma seni ilgilendirmez forumda o kadar saçma sapan konu varken gelip bu konuyu baltalıyor ilkokullu arkadaşlarımız. İnadına hergün güncelleyeceğim istediğiniz kadar baltalayın umrumdamı ?
  • @MekheR
    Fotoğrafi +16 diyerekten linklersen sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Er.Ralp

adamın yüzü baya yemişti

de tek göz gittiydi galiba

Evet o fotoğrafı koymadım mide bulandırır diye. Araştırma yapan görür zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MekheR -- 9 Ocak 2014; 3:05:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MekheR

quote:

Kendin ile çelişiyorsun,gereksiz konular açıyorsun ve bizden konularını ciddiye almamızımı istiyorsun ?

Neresi gereksiz sizin o saçma sapan partlı hikayelerinizdenmi ? Araştırma yaptım koydum okumak istemiyorsan bakma seni ilgilendirmez forumda o kadar saçma sapan konu varken gelip bu konuyu baltalıyor ilkokullu arkadaşlarımız. İnadına hergün güncelleyeceğim istediğiniz kadar baltalayın umrumdamı ?

Ben hala makale bekliyorum. Bir bilimsel kurumun bu virüsün varlığı hakkındaki bir araştırmasının linkini ver. Yoksa daha fazla ciddiye almayacağım seni de konularını da.

• quote:

Arkadaş gereksizse yazmayiver bi zahmet. Konu dişi burasi gereksiz konu açmayin demiyolar. Ayrica bu konuya gereksiz diyebilen bir insan gereksizdir. 3.5 volt ile beynine bir şey takip seni robot gibi yönetebilecekleri bir cağda yaşiyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xanthochroid

quote:

Orijinalden alıntı: MekheR

quote:

Ben hala makale bekliyorum. Bir bilimsel kurumun bu virüsün varlığı hakkındaki bir araştırmasının linkini ver. Yoksa daha fazla ciddiye almayacağım seni de konularını da.

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alinti: Xanthochroid

quote:

Orijinalden alinti: MekheR

quote:

Orijinalden alinti: Daedra Malthael

Kendin ile çelisiyorsun,gereksiz konular açiyorsun ve bizden konularini ciddiye almamizimi istiyorsun ?

Neresi gereksiz sizin o saçma sapan partli hikayelerinizdenmi ? Arastirma yaptim koydum okumak istemiyorsan bakma seni ilgilendirmez forumda o kadar saçma sapan konu varken gelip bu konuyu baltaliyor ilkokullu arkadaslarimiz. Inadina hergün güncelleyecegim istediginiz kadar baltalayin umrumdami ?

Ben hala makale bekliyorum. Bir bilimsel kurumun bu virüsün varligi hakkindaki bir arastirmasinin linkini ver. Yoksa daha fazla ciddiye almayacagim seni de konularini da.

Bulabildiklerim bunlar, dedigim gibi kesin kanit yok diger konum gibi. Bunlar teori. Sadece sunu söyleyeyim bu miami haberi dogru. Polis teskilati açiklamis.

Ayrica okuduguma göre sözlüklerden ve bu virüsle ilgili yazi yazan kisilerden, ABD tarafindan gizlice yürütülen bir virüs.

Ylluminati kartlaryndada geçmesi ayry bir dü?ündürüyor. Ylluminati kartlaryny bilen ve ara?tyran birsürü ki?i var onlara sorarsan anlatyrlar. Ama olayymyz illuminati de?il. O yüzden bahsetmicem fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MekheR -- 9 Ocak 2014; 3:21:00 >

• Evet, LQP-79 ABD yer altı tesislerinde geliştirilecek, amerika da bunun haber yapılmasına izin verecek... Mantıksızlık yok mu burada ?

Eğer eleman uyuşturucu bağımlısı ise bu virüs muhtemelen uyuşturucu aracılığıyla bulaştırılmıştır. Ama neden öyle bir şey yapılmış olabilir ? Mantıksız...

Benim açımdan böyle bir olayın fiziksel bir etken ile bağdaştırılmaya çalışılması komik. Psikoz bir durum olsa gerek. LQP-79 da hikaye...

Bilimsel bir şey de yok ortada... Bu virüse inanmak sıkıntıdan doğan bir inanç olsa gerek.
  • Gerçekten türk milletini anlamıyorum,

Amerikadaki bir forumu inceledim bu konu üstüne, insanlar ne kadar düzgün yorumlar yapıyor. Hiç alaycı yorum yok.

Burda ise yorumlara bak. Olabilirde olmayabilirde ama en azından düzgün yorum atabilirsin.
  • ya aslında insan beynine (sanatçılarda görüyoruz daha çok) nasıl hükmettikleri bilinen birşey buda olabilir ama ben henüz var olduğuna inanmıyorum açıkcası videoda resimde saldırı durumu olabilir ama et yeme durumu olacağını düşünmüyorum
  • Ben saçma buldum şahsen.
  • Videoda pek birşey gözukmuyor olay tam kaçıncı saniyede oluyor?
  • Sen 51.bölge konusunu açan arkadaş değil misin ?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.