Şimdi Ara

LQP-79 Gerçek Zombi Virüsü (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
87
Cevap
10
Favori
67.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bath salt adli uyusturucunun etkisi olarak gosteriliyormus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamda niye hiç kıl yok lan

• quote:

Orijinalden alıntı: Itachi-san

Yav he he.

Sacma sapan bir baska konu daha

2 birsey okumus burda arastirmalarim sonucunda diyor

+2

• quote:

Orijinalden alıntı: Dukua

quote:

Yav he he.

+2

+3
  • olabilir zombi filmleriyle falan zemin hazırladılar belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: sigaram

arkadaş meraklı bu işlere araştırmış paylaşıyor doğru yada yanlış , doğru değil dersin asılsız dersin anlarımda nedir bu aşağılama, nedne bu kapar komplekslisiniz ve sürü psikolojisiyle hareket ediyorsunuz, başta biri saçma dedi diye bütün üyeler sanki marifetmiş gibi aşağılayıp hor görüyorlar. konuyu açan arkadaşı bu kadar anlayışsız ve heves kırıcı olmayın yazıktır kendinize yazıktır, burası konu dışı zaten konunun silinmesine ihtiyacı yok birsürü maymun tipim nasıl diye ss atarken, zibilyon tane saçma karı kız konusu açılırken böyle merak uyandıran bir konunun silinmesini istemek afedersiniz ama aptallıktır.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

quote:

Yav he he.

+1

Adminler konudaki çoğu mesajı da silmişler, konuyu silmeleri gerekirken.

Adminler çoğu saçma mesajı sildiler arkadaşım.

Kimse tutmuyo sizi konuda, foruma bak bakayım düzgün konu var mı ?

Ayrıca yıllardır filmleri yapılıyor neden olmasın ki ? Neden sürekli aynı senaryolarla filmler yapılsın peki ? Hep amerika kurtarıyor dünyayı neden ? Forumdaki bu kadar konu arasından şöyle konu açtık saçma oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: MekheR

quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

quote:

Yav he he.

+1

Adminler konudaki çoğu mesajı da silmişler, konuyu silmeleri gerekirken.

Adminler çoğu saçma mesajı sildiler arkadaşım.

Kimse tutmuyo sizi konuda, foruma bak bakayım düzgün konu var mı ?

Ayrıca yıllardır filmleri yapılıyor neden olmasın ki ? Neden sürekli aynı senaryolarla filmler yapılsın peki ? Hep amerika kurtarıyor dünyayı neden ? Forumdaki bu kadar konu arasından şöyle konu açtık saçma oldu.

He haklısın. Hadi sen araştırmalarına devam et sincap tutmayalım biz seni.

• Internet te bu virüs için çok kaynak çıkıyor fakat genel olarak blog ve forum üzerinden. Türkiyede Wikipedianin bile %30 kaynaklarına ulaşabiliyorsak bütür konularda kaynak bulmak çok zor bize kısıtlı herşey böyle "yav he he"cilerin bolca görüldüğü ülkede normal tabi bunları gereksiz diye sınırlamak lazım da Ülkeden...

Istersen VPN kullanarak farklı kaynaklara ulaşmaya çalış o virüs ciddi anlamda var ise kesin bir makalesi vardır ;-)

• Ayrıca bu virüs kesin vardır, %100 vardır demiyorum çarpıtmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 10 Ocak 2014; 0:17:14 >
  • Kardeş konuların güzel en azından alternatif bir bakış açısı sağlıyor devam et ;-)

Bende böyle bir konuda aynı etkiyi yaratan mantar ı okumuştum sağlam bir makaleydi Mantar yendikten sonra beyin hücrelerini kontrol ediyor. yalnız cok uzun zaman oldu okuyalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osman_E -- 10 Ocak 2014; 0:24:26 >
  • şu anda böyle bir şey olmasada ileride tıbbi biyolojinin,genetiğin gelişmesiyle bu tür şeylerin olacağını düşünüyorum.Çok değil daha 10sene önce çözüldü insan gen haritası ve 10yıllık süreçtede çok yol kat edildi hastalıkların tedavisi konusunda .Bunu kötü amaçla kullananlarda çıkacaktır elbette

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Jimador -- 10 Ocak 2014; 0:23:44 >
  • o olay aciklanali cok oldu virus falan yok Lsd etkisi

www.ntvmsnbc.com/id/25353413

• Osman_E kullanıcısına yanıt
    bu mantar insanlara etki etmiyor daha çok hayvanlara etki edip bilinçlerini kontrol ediyor, the last of us diye bir oyunvar bilirsiniz o oyundada bu mantar virüsü konu alınıyor eğer insanlarn başına gelseydi nasıl olurdu diye.
  • Cidden bazı arkadaşlarımızın kafasının çalışmadığına kanaat getiriyorum. Ya arkadaşlar olay açıklandı o lsd etkisi ne demek? Devlet sizce salak mı? Pat diye medyaya zombi virüsü çıktı diyip insanları paniğe sürükler mi? İşinize gelince herşeyi çarpıtan medya diyorsunuz, bunu neden çarpıtmasın?

Şimdi konunun doğruluğuna gelelim, doğrudur ya da değildir bilemem. Bilimsel bi açıklama çıkmadan inanamam ama kim bilir şu dünyada bilemediğimiz neler dönüyordur. Bana mantıklı gelen ise şuydu; İllumunatinin amacı dünyayı tek bir dil, din ve ırk üzerinde toplamaksa bunun için çoğu kişiyi katledebilirler, amaçlarına uluşabilirler. Yani herşey olabilir, olmaz diye bir şey yok. Bu arada ben konunun, ya da illumunatinin doğruluğu, yanlışlığını tartışmıyorum, kendime göre yorumluyorum. Yav he he gifleri atıcağınıza biraz saygı duyun. Yeni araştırmalara, bilgilere açık olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enessari -- 10 Ocak 2014; 9:48:13 >
  • hmm ok, tmm
  • Bu adamin konulariyla neden dalga geciyosunuz lan ne alip veremediginiz var ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Severim böyle konuları.Ancak anlatımda tekrara düşmezsen sevinirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uyuşturucu etkisinden böyle yapıyorlarmış diye duymuştum önceden ama yapay bir virüs sebep olmuş da olabilir. Bunun dışında böyle konuları saçma deyip geçiştirenleri doğru bulmuyorum

Ekleme: Medyada gördüğünüz her şeye körü körüne inanmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dimox -- 10 Ocak 2014; 10:55:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Ayrıca bu virüs kesin vardır, %100 vardır demiyorum çarpıtmayın

/>

''Bu virüs kesin vardır veya %100 vardır demiyorum'' demek istemiş arkadaş galiba.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.