Şimdi Ara

LQP-79 Gerçek Zombi Virüsü (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
10
Favori
67.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up... Var mı bir gelişme :)
  • Var mı bir gelişme? Ona göre gidip istila başlamadan birkaç twd bölümü izleyeyim.

• Oyş o ne güzel lqp79 sitesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nobel Adayı -- 25 Temmuz 2016; 6:21:44 >
  • Aga zaten dünyanın içine mıçtılar. daha ne yapmak istiyorlar anlamadım. Ayrıca bazı kaynaklara göre insan Eti yiyen yapısı bozuk mahluklar var. Bi ara arka sokaklarda da Adam karısını öldürüp kıyma yapıp mahalleye pidesini dağıttırmıştı.

• essale
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurius

Eğer ciddi cevap istiyorsan, ciddi ve bilimsel bir makaleyle açmalısın konunu .

Bir arkadaş bunun üzerine bilimsel bir makale paylaşmıştı forumda kültür bilim bölümünde vardı ismi kaanmıydı neydi konuyu açanın.
    Olay bence beyinde bitiyor beyinle alakalı yani.İnsan robotlaştırılırsa neden olmasın diyorum ben bir takım ilaçlarla yapılabilir yukarıda arkadaş demiş asker üretme olayı diye böyle birşey yapılmaya çalışılıyor olabilir genetik bilimi ne için var sadece hastalıklara çare bulmaya çalışmak için falanmı zannetmem.
    Adam yeme olayıda beklenmedik yan etkiler olabilir kişideki.İlacın devils playground filminde anlatılıyordu bir ilaçtan bulaşıyordu hastalık herkes zombi oluyordu. resident evil final chapter filminde virüsün yan etkisinden bahsediyordu birleştirin bunları kendinizce bir çıkarım yapabilirsiniz.Arkadaş süper asker diye olayı abartmışta ben şöyle düşünüyorum dışarıdan kan yoluyla bir takım maddeler vererek kişi robot gibi kontrol edilebilir yani o maddenin etkisiyle kişi gider hedefte belirlenmiş kişiyi öldürmeye gidebilir tabi bunlar komplo teorileri
    ben olayı robot olayından yola çıkarak söylüyorum ****da demişti bu reina olayında adamın kanını kontrol etsinler diyordu belki kanında bilinmeyen bir ilaç olabilir diye.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.