Şimdi Ara

LQP-79 Gerçek Zombi Virüsü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
10
Favori
67.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: piri reis

Sen 51.bölge konusunu açan arkadaş değil misin ?

Evet bu tarz konuları araştırmayı seven bi insanım.

Sizlede paylaşayım dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drazah

Videoda pek birşey gözukmuyor olay tam kaçıncı saniyede oluyor?

Sol köşelerde köprü altına bak kardeşim. Videoyu izledikten sonra fotoğrafada bak. İnternetten araştırırsan o yaralanan adamın fotoğrafıda var BBC'de yayınlanmış.
  • konu sahibi fazla atarlı muhtemelen yaş ortalaması 15-16 falan. zaten uğraşdığı şeylere bakarsak buda kanıtlıyor. nese artık seni görmicem engellisin
  • hmm ok, tmmhmm ok, tmmhmm ok, tmmhmm ok, tmmhmm ok, tmm
    hmm ok, tmmhmm ok, tmm
    hmm ok, tmm
    hmm ok, tmm
    hmm ok, tmm
    hmm ok, tmmhmm ok, tmm
    hmm ok, tmmhmm ok, tmmhmm ok, tmmhmm ok, tmmhmm ok, tmm
  • Şahsen olduğuna inanıyorum ben.Ayrıca daha sürü de değişik türde virüsler üretiliyordur biz hala

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana inandirici geldi ama denemeden bilemeyiz once bi farede veya bi hayvanda denesinler gercekse o zaman gelsin zombicilere senlik artik dunyayi zombiler ele gecirir filmlerdeki gibi oluruz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stay With Me

quote:

Orijinalden alıntı: Daedra Malthael

Kendin ile çelişiyorsun,gereksiz konular açıyorsun ve bizden konularını ciddiye almamızımı istiyorsun ?

Arkadaş gereksizse yazmayiver bi zahmet. Konu dişi burasi gereksiz konu açmayin demiyolar. Ayrica bu konuya gereksiz diyebilen bir insan gereksizdir. 3.5 volt ile beynine bir şey takip seni robot gibi yönetebilecekleri bir cağda yaşiyorsun.

/>

• Zombi virüsü geçen sene açığa çıktı ama çok güzel bir şekilde üstü kaptıldı geçen sene bu Miami olayından sonra aynı hafta içinde farklı bölgelerde 8-9 olay yaşandı hatta bir polisini kulağını parçaladılar adamı öldürerek durdurdu. O zaman ki olay şuydu bu virus askerlerde kullanılmak üzere hazırlandı duygusal ve fiziksel bir şey hissetmemeleri için ( Vurulan kişiler ölene kadar yemekten ve ya saldırmaktan vaz geçmedi yani kurşunların bir etkisi olmadı) bu ete duyulan açlık ise giderilmeye çalışan bir yan etki.Bu olayı "Bath Salt" denen yeni çeşit bir uyuşturucuya bağladılar ve kapandı ama enteresandır ki bir daha olaylar yaşanmadı eğer uyuşturucu sebep olsa devam ederdi sonuçta adamlar "lan bunun yan etkisi varmış biz satymalaım" diyecek değil ya :) Geçen sene bu konuyu çok irdeedim sebebide miamideki ilk olayda kuzenim çok yakında o bölgeye ve olay sonrası polis şeridi çekildiği zaman gidip bakmaya çalışmışlar ama polisler kimseyi yaklaştırmamış ve çok sert davranmış o yüzden çok ilgimi çekmişti... Özetle olay "süper asker" yaratmak için bir deneyin ellerine yüzlerine bulaşması eğer bu iş bir şekilde patlak verirse o zaman sıkıntı büyük..

• Off bunların doğruluğuna inanıyorum. Şimdi olmasa da mutlaka görülecektir ileride.
  • Kuduz bulaşmış abartmayın
  • "Ayrıca bu virüs kesin vardır %100 vardır demiyorum" Kesin olmak ile %100 olmamak arasındaki farkı açıklar mısın? Daha Türkçe konuşmayı bilmiyorsun da ciddiye mi alınacaksın? Kaynaklar süper, forumlarda insanlar konuşuyor bu virüsün olduğuna dair. Sanki Amerikadaki gizli üslerden casus bilgisi sızdırmış gibi davranıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MekheR

quote:

Orijinalden alinti: Xanthochroid

quote:

Orijinalden alinti: MekheR

quote:

Orijinalden alinti: Daedra Malthael

Kendin ile çelisiyorsun,gereksiz konular açiyorsun ve bizden konularini ciddiye almamizimi istiyorsun ?

Neresi gereksiz sizin o saçma sapan partli hikayelerinizdenmi ? Arastirma yaptim koydum okumak istemiyorsan bakma seni ilgilendirmez forumda o kadar saçma sapan konu varken gelip bu konuyu baltaliyor ilkokullu arkadaslarimiz. Inadina hergün güncelleyecegim istediginiz kadar baltalayin umrumdami ?

Ben hala makale bekliyorum. Bir bilimsel kurumun bu virüsün varligi hakkindaki bir arastirmasinin linkini ver. Yoksa daha fazla ciddiye almayacagim seni de konularini da.

Bulabildiklerim bunlar, dedigim gibi kesin kanit yok diger konum gibi. Bunlar teori. Sadece sunu söyleyeyim bu miami haberi dogru. Polis teskilati açiklamis.

Ayrica okuduguma göre sözlüklerden ve bu virüsle ilgili yazi yazan kisilerden, ABD tarafindan gizlice yürütülen bir virüs.

Ylluminati kartlaryndada geçmesi ayry bir dü?ündürüyor. Ylluminati kartlaryny bilen ve ara?tyran birsürü ki?i var onlara sorarsan anlatyrlar. Ama olayymyz illuminati de?il. O yüzden bahsetmicem fazla.

O zaman:

/>

• Yanlışın var miami de ki olayın senin dediğinle ilgisi yok. Lsd yüzünden olmuştu o olay, buraya konusu açılmıştı olay olduğunda. Epey tartışmıştık zaten.
  • ortalardan
  • Al işte lafa bak.Neden insan eti????? Et desen anlıyıcamda, insan eti neden? Saçmalık bence.Varsa öyle bir virüs cmon! Şaka la.Ama zombi lideri olmak isterdim.
  • Kuduz virüsüne benzeyeceği kanısındayım. Kuduz normalde insana vücudunu tüketerek öldürüyor. Peki ya mutasyon geçirirse? Kuduz virüsüne yakalanmış insanlar diğer insanlara saldıracaktır. Al sana salgın.
  • MekheR M kullanıcısına yanıt
    konunun başına -Öncelikle diğer konum gibi "hmm ok, tmm" yazanlar şikayet edilecektir. Saolsun admin diğer konuma böyle yapanlara iyi bir ban atmış.- şeklinde birşey yazmak insanları konuya bu şekilde cevap vermeleri içi teşvik ediyor haberin olsun
  • Bende bunu beklıyordum hade hayırlı olsun.Artık bi breakout, efendime söylıyeyım bi Doomsday biryerlede patlak verebilr.

Kuduz virüyle yapılabilcek birşey bu arada.
  • önden
  •  LQP-79 Gerçek Zombi Virüsü
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.