Şimdi Ara

Lpgdeki fiyat farkı normal mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az once isten donerken farkettim de yazayim dedim arkadaslar. Umraniye kucuksu caddesindeki totalde lpg litresi 2.35ti. Cok az kaldigindan 20liralik almak zorunda kaldim. Arkadasi evine birakip donerken yine umraniye cayironundeki PO istasyonunda lpg 1.99a gorunce uzuldum acikcasi. Bu kadar fark olmasi normal mi anlamadim. Yuzde 20ye yakin fark var. Kalite farkimi yoksa depoda son kalan gazmi bu 😁

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bugün 1.79a alanlar oldu valla bizim burda 2.50 lira. Aslinda mazotta burada 3.90 uzun yolda 3.30-3.10 arasi tamamen kar marji. Satabildigi fiyata satiyor satan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Valla siz Ankara'ya gelseniz, şaşmaz'da litresi 1.69 :)
  • Neresi ucuzsa oradan alıyorum hiç bir şey fark etmiyor.
  • Ben bunu sorduğumda bayiler satışına göre fiyat belirleyebiliyor. Lpg'de daha fazla oynuyor taşıma maliyetlerinden dolayı demişti. Çok satan daha fazla indirim yapabiliyormuş. Fiyat düşünce de satıyor haliyle ben 1.79'a alıyorum. İstanbul yolunda aygaz 2 tl görmüştüm. Ama aygaz almıyorum lpg ustam önermiyor. Çok yağlı ve katkılı motorda kurum yapıyor demişti.
  • Nerdeyse yuzde yirmi daha az yakit aldigima uzuldum sadece. Bunlarin fiyatlarini gorebilecegimiz bi site filan yokmudur yahu? Zaten zor kazaniyoruz, lpgden 3-5 kisalim bari.

• Her şirketin kendi sitesinde yer yer fiyatlar var ama pek tutarlı olmuyor maalesef, tutturduğuna satıyor petrolcüler.

• Ankara 'da çoğu yerde 2.00 tl 'ye bulmak mümkün . Ben son 10.000 km dir 1.85 'ten Alpet Habaş gaz alıyorum. Lpg konusunda hiç sıkıntı yaşamadım. Aracım o gazdan alınca çokta yakmıyor şehir içi max 22 kuruş , şehir dışında 16 kuruş. Ki bu değerler çok düşebilir ben 4000 devirden aşağı vites atmıyorum. Yani LPG yi nerede ucuz bulursanız alın derim.
  • Böyle duurumlarda (zamansiz gaz bitmesi gibi) pahali gaz almiyorum.Benzinde gidiyorum hemse aracim az da olsa benzinde kullanılmış oluyor fiyat farkını bu sekilde lehime çeviriyorum.Aracim 8 yildir lpgli en uucz nerdeyse ordan almaya çalışıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 km arayla 1.89 da gördüm 2.85 de. Bu farklar gerçekten çok ilginç.

• Bizim burda 2.27 bulunca seviniyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Dizaltı Bilgisayar

Az once isten donerken farkettim de yazayim dedim arkadaslar. Umraniye kucuksu caddesindeki totalde lpg litresi 2.35ti. Cok az kaldigindan 20liralik almak zorunda kaldim. Arkadasi evine birakip donerken yine umraniye cayironundeki PO istasyonunda lpg 1.99a gorunce uzuldum acikcasi. Bu kadar fark olmasi normal mi anlamadim. Yuzde 20ye yakin fark var. Kalite farkimi yoksa depoda son kalan gazmi bu 😁

Pendikte oturuyorum.evin önündeki shell de lpg 2.05 tl.
    Dün sancaktepe ortadağa gittim.oradaki shell de ise2l 2.25 di.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lego95

Ankara 'da çoğu yerde 2.00 tl 'ye bulmak mümkün . Ben son 10.000 km dir 1.85 'ten Alpet Habaş gaz alıyorum. Lpg konusunda hiç sıkıntı yaşamadım. Aracım o gazdan alınca çokta yakmıyor şehir içi max 22 kuruş , şehir dışında 16 kuruş. Ki bu değerler çok düşebilir ben 4000 devirden aşağı vites atmıyorum. Yani LPG yi nerede ucuz bulursanız alın derim.

Araç marka model

• lpg li araba kullanırken hep bu istasyondan alırdım,standart fiyat.
    indirim yaptıklarını hiç görmedim ama yakıtları hilesizdir.

• Aygazdan aldığım pahalı ama daha fazla km yapıyor. Hesap her durumda aynı. Tabi abartı fiyatları saymıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: pokezoom

quote:

Orijinalden alıntı: Lego95

Ankara 'da çoğu yerde 2.00 tl 'ye bulmak mümkün . Ben son 10.000 km dir 1.85 'ten Alpet Habaş gaz alıyorum. Lpg konusunda hiç sıkıntı yaşamadım. Aracım o gazdan alınca çokta yakmıyor şehir içi max 22 kuruş , şehir dışında 16 kuruş. Ki bu değerler çok düşebilir ben 4000 devirden aşağı vites atmıyorum. Yani LPG yi nerede ucuz bulursanız alın derim.

Araç marka model

renault 19 1.6
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.