Şimdi Ara

LPG ye Kapalı otopark izni (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye'nin birçok şehrine gittim tüplü arabamla birçok AVM'lere girdim, Isparta'daki bir tanesi haricinde giremediğim AVM yok...

Güzel olmayan otomobil, iyi bir otomobil değildir. (Ettore Bugatti)
  • quote:

Orijinalden alıntı: allstar34

Simit tank olduğu için hiç bir şekilde lpg olduğu belli olmuyor arabamda, her yere rahat rahat girip çıkıyorum
     LPG ye Kapalı otopark izni

Hocam bu nedir ya kamyon kasası gibi hangi model bu ?

Güzel olmayan otomobil, iyi bir otomobil değildir. (Ettore Bugatti)

• quote:

Orijinalden alıntı: Mazotşist

quote:

Orijinalden alıntı: allstar34

Simit tank olduğu için hiç bir şekilde lpg olduğu belli olmuyor arabamda, her yere rahat rahat girip çıkıyorum
     LPG ye Kapalı otopark izni

Hocam bu nedir ya kamyon kasası gibi hangi model bu ?

ahahahha, E39 hocam.

• Hayvan eti Yiyen kullanıcısına yanıt
    akasyaya bir kere gittim bir daha da gideceğimi sanmıyorum.tabelada otopark yazıyor ama açık mı kapalı mı belli değil.labirent gibi :D elemanlar sadece arabasına göre muamele yapıyor.2001 carismayla gidince haliyle peşinen lpg var dedim açık otoparkınızı arıyorum dedim ki zaten bakacaklardı.aslında yeni yapılan otoparklarda serbest olacaktı ama uygulayan yok sanırım.brandium lpg li araçlar giremez diye uyarı var ama bir çok defa gitmeme rağmen hiç güvenlik görevlisiyle karşılaşmadım.
    Ancak egzoz kokusundn anlar ya da motoru açıp tesisata bakar ama onu da her arabaya yapmayacağı için :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Kaptan Ross

-Simit depo
    -Benzin dolum yerinin yanına konulan lpg dolum yeri
    Kapalı otopark derdine son
    Ancak egzoz kokusundn anlar ya da motoru açıp tesisata bakar ama onu da her arabaya yapmayacağı için :)

Benim arabam aynen bu şekilde. Dolum ağzı depo kapağında. Hiçbir yerde anlaşılmıyor. Yeni arabalar, özellikle düzgün yağlama sistemine sahip olanlar egzozdan LPG kokutmuyor. Tek yöntem kaput açıp bakmak. Bunu da hiçbir yerde yapmazlar.

Orijinalden alıntı: legend1982

Ankara da şimdiye kadar girmediğim otopark kalmadı hepsini giriliyor ki

Gimsa hariç ciddi ciddi almıyorum adamlar :-)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Zaten böyle birşey olduktan sonra lpg fiyatı artar herhalde. Benim gibi lpg taktırmak için pusuda bekleyen çok insan var

Sorun güvenlikse eğer, sertifika gibi bir şey çıkarılır. Her 2 senedebir muayene yapılırken lpg kontrolü de yapılır ve güvenlik sertifikası olmayan ya da yenilenmemiş araçlar alınmaz kapalı otoparklara bu kadar basit.

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir
    Ne mutlu Türküm Diyene

• quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

Orijinalden alıntı: legend1982

Ankara da şimdiye kadar girmediğim otopark kalmadı hepsini giriliyor ki

Gimsa hariç ciddi ciddi almıyorum adamlar :-)

Gimsada ki açık otoparka girecektim önündeki abi dedi dizel araçlar için arkada kapalı otoparkımız var dedi gittim girdim oradan

araba büyük ya dizel sanıyor millet. belkide ondan bi sorun çıkmadı şimdiye kadar.

gittiğim bütün AVM lere girdim.Bu sıralar LPG li aracı fazla kullanmıyorum dizel araç var onla geziyorum
    1975 Opel Record 1.9 -1986 Mıtsubıshı Lancer 1.6 diesel -1992 Citroen BX TZD Turbo -2011 DFM Succe -2013 Mıtsubıshı L200 4x2 -2006 Fiat İdea-2000 kia pride- 1996 rover 620 si. 2006 Tata telcoline 4x2 - 2000 scudo 1,9 el. 2013 peugeot patner 1.6 -2013 WW CC 2,0 177 BG - 1993 ford p100 ben seçmedim onlar beni buldu
  • izmirde kapalı otoparklara avm'lere zaten giriliyor yıllardır lpg li araçlarla sıkıntı yaşamadım

Orijinalden alıntı: Hayvan eti Yiyen

istanbulda palladium yada akasyaya girebilen varmi? :) buralarda mutlaka bakiyorlar, tabi simit tank varsa anlamayabilirler. genelde optimumdada bakiyorlar, brandiumda serbest sanirim, gecin demislerdi..

Brandium'da yasak tabelası var fakat çok araca rastladım orada. Akasya'da çok sıkı bir kontrol var, daha geçen günlerde gittim, Mercedes BMW farketmeden kontrole tabi tutuyorlar. Tepe Nautilus zaten allak bullak LPG'li araçtan başka bir şey yok.

Mustafa Kemal ATATÜRK
  • Saçmalıktan başka birşey değil. O daracık alana asıl benzinli arabaları olmamaları lazım.

Lpg yüzünden hiçbir yere alinmadigim olmadi

• Lpg li aracınızda kaçak olduğu zaman havadan ağırdır bu gaz ve otoparkta sızıntı yaptığı yeri yerden yukarıya doğru kaplar. Otoparklarda alttan havalandırma yapılır ise sorun kalkar. Nedeni budur. Ve çok mantıklıdır.

Haklısınız her an patlama riski var. Ben bayağıdır takip edemiyorum en son hangi Avm'de patlamıştı hocam? Bir de çok merak ettim patlarken pat pat diye mi güm güm diye mi ses çıkıyor takip edebildiyseniz eğer?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: kubilaymen78

Lpg li aracınızda kaçak olduğu zaman havadan ağırdır bu gaz ve otoparkta sızıntı yaptığı yeri yerden yukarıya doğru kaplar. Otoparklarda alttan havalandırma yapılır ise sorun kalkar. Nedeni budur. Ve çok mantıklıdır.

aynen öyle. patladığı için değil yani arkadaşlar
  • Şu anda Türkiye deki araçların %40 ı lpg li. %30 dizel %30 da benzinli. Lpg li araçları kapalı otoparka almazlarsa o avm ler ciddi müşteri kaybeder. Açık otopark yeri zaten çok kısıtlı bazı avm lerde neredeyse yok.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.