Şimdi Ara

Lpg sistemimde kaçak mı var? acil lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni aldığım arabamın lpg sisteminde bir sıkıntı var ama çözemedim. 4 aylık bebğim hasta olduğundan sürekli hastanelere koşturuyorum sanayiye götüremedim en kısa zamanda götüreceğim. sizinde söylemek istedğiniz olursa çok sevinirim.
    Arabayı alınca lpg yi fulledim. yaklaşık 180 km yol gittikten sonra depoyu tekrar fulledim ve 34 lira civarı tuttu. bende km de ne kadar yaktığını hesapladım.
    daha sonra park ederken arabamın altını betona çarptım (belki sebebi budur)ve fullediğim( yada fullediğimi sandığım) depo ile sadece 100 km gittim.
    Ben gazcının gazı yükledim dedğini ama yüklemediğini düşündüm.
    Daha sonra başka bir istasyonda fulledim gazı.Hastaneye gittik.(giderken ve dönerken içerde gaz kokusu vardı) İşim bitince tekrar aynı istasyonun karşısındaki istasyondan fullettim.(ilk istasyon-hastane-son istasyon en fazla 20 km.) 23 lira tuttu. ben bu işten birşey anlamdım. kaçak varsa neden tamamen boşalmıyor.çünkü 10 gündür gaz var araçta bitmedi. yardımınızı bekliyorum teşekürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmir-ankara -- 28 Temmuz 2015; 14:55:01 >

• izmir-ankara İ kullanıcısına yanıt
    Öncelikle Merhaba ARacınızda Gaz Kaçagının Varlıgından Emin Olabilme Adına Sizi Servisimize Davet Etmek İstiyorum ...

www.forzaotogaz.com'dan Bize ulaşabilirsiniz ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU ARACI BİLEN VAR MI ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.