Araç Opel ise ben onun soğutma sistemine güvenmem. Yağ soğutucu var ise turbo da vardır. Sorun şu ki araç turbo nedeniyle fazladan ısınıyor. Soğutma yetmeyince LPG uyumsuz görünüyor. Benim araç atmosferik era. Ha LPG ha benzin fark etmiyor. Soğutma sistemi öyle ki araçta ısı göstergesi bile konulmamış. Antifrizsiz kullanmışsanız aracı pas ve kir radyatöre dolup soğutma performansını da düşürür. Su kaçaklarının en büyük sebebi antifriz kullanılmaması. Kısacası araç uyumsuz ise taktırmayın. Uyumlu bir japon grubu ise güzel montaj ile benzini unutun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
LPG ile uğraşmaya değer mi? (4. sayfa)

-
-
Arabaya binmiyor musun mübarek 😄
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
b sınıfı ucuz araçlarda yaygın birşey sadece hararet uyarı ışığı konup derece konmaması. sisteme güvenip güvenmemekle alakası yok.
-
konu hurafelerle dolmuş. :)
-
Maalesef kötülemek için bahaneyle konu açılmışa döndü.
ne alaka kardeş 94 bin az mı ? 2014 mayıs ta aldım 10 yıl olacak senelik ortlama 10 bin km hafta içi full şirket aracım var haftasonları ve tatillerde uzun yol yapıyorum zaten 94 bin km nin minimum 50 bini uzun yoldur daha az kullananlarda var yakın arkadaşımın 2014 model corolla 62 bin km de aracı var
-
Gaz kaciran lpgli aracta cakmakla oynamayin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Zaten maksat tasarruf haklısın lakin hararet sorunu olan bu işe girmez.
Dostum sen 90 lı yıllarda kalmışsın kendini acilen guncellemelisin ...
Lpg daha tasarruflu olsada ben şahsen bu zamana kadar hiç lpgl'li araba almadım bagajda yer kaplaması, kapalı otoparklara, avm'leri girememe vs. gibi problemleri düşünerekten.
Yani tamamen tercih meselesi.
su soğutmalı araçta hararet sorunu olmaz ki. 126 bis'lerde gördüm ben hararet sorunu.
-
Uygun radyatörü varsa olmaz. Antifrizsiz kullanır ilk fırsatta görür o zaman harareti.
kaçak olur, devirdaimde sorun olur, fanda veya termostatta sorun olur, motor bitiktir vs.. vs.. iyi bir durumdaki en dandik marka araba bile hararet yapmaz. illa ki bir sorun olmalı. ikinci el araçlarda -iyi bir araç bile olsa- çok hararet sorunu yaşadım. son 4 aracımı sıfır aldım, sadece birinde hararet sorunu yaşadım, radyatör delinmişti. diğerinde de delindi ama neyseki yeni nesil araçtı sesli uyarı kurtardı. sesli uyarı olması çok daha önemli göstergedense.
-
Dsg degilki kirilsin demi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bagajda yer kaplamiyor Stepne yerine simit tank takiliyor
Kapalı otopark avm bugüne kadar giremediğim hiçbir yer olmadı
Benzinli dizel lpgli üçünü de sahip olduğum araclarda deneyimledim hedefim önümüzdeki 3-4 yıl daha lpg sonra elektrik
Aynen öyle simit takılı bende de yer sorunu yok avm'de falan kimsenin iplediği de yok hadi iplese bile ille kapalı otoparka girmek zorunda değilim açığa da bırakabiliyorsun sanki 7 gün 24 saat avmden çıkmıyoruz da lpg ile araç ile avm girememe korkusu nedir onu da anlamış değilim.
Ha birde burada güvenlik falan filan bilip bilmeyen gereksiz arkadaşlar zırvalayıp durmuşlar umarım o zırvalayanlar bunu okurlar;
Bundan yaklaşık 10 sene kadar önce 3.20i E36 kasa bir bmw ile yaklaşık 90-100km hız ile tamda tarihin bu zamanları FSM köprüsünde donmuş asfalt üzerinde spin ata ata arka tarafı akordiyon gibi yapmış haberlere çıkmıştım. Ve tabiki de araç lpgli idi. Ne oldu peki hiç bir şey.. Ben yaşanmışlığıma bakarım boş laflara değil..
-
Babamın araba 11 senelik lpgli aracı var bugüne kadarhiç sorun yaşamadı kazayada karıştı. Sonra banada lpgli araç denk geldi aldım. 3 sene oluyor kafam o kadar rahat ki giriyorum benzinliğe fulle diyorum direk gazı. Abimde otomatik dizel var sağa sola giderken anahtarı istiyor benden çok yakıyor diye
Ayrıca kapalı otoparka girememe durumunuda hiç yaşamadım. Lpg tankıda simit şeklinde bagajda yer kaplamıyor.
-
Bu ülkenin sorunu hiç lpg kullanmayan bir insanın lpg öcü demesi gibi bilgi deneyim tecrübe sahibi olmadan fikir sahibi olması ve bunu büyük bir cesaretle savunmasıdır...
Yılda 5-10 bin km yapan araca gereksiz.
15-20 bin km yapan araç için tasarruf demek LPG.
Kaliteli kit takarsanız yıllık filtre değişimi hariç masraf da çıkarmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X