Şimdi Ara

Lpg dönüşümü için tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Araca lpg taktıracağız. Araç volkswagen lupo 1.4 75 beygir. Atiker taktırmayı düşünüyoruz. İstanbul avrupa yakasında tavsiye edebileceğiniz ucuz ve kaliteli iş yapan yer var mı ?

Birde atikerin sitesinde bu fiyat listesini buldum. Fiyatlar tüm atiker bayileri için aynı mı ? Birde bunlardan hangisi iyidir ve lupoya uygundur.

http://www.atiker.com.tr/kampanya.asp

Teşekkürler şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marmaratic -- 2 Haziran 2014; 22:50:49 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• atiker dandik gibidir...ama yerine göre de iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbolinea17

atiker dandik gibidir...ama yerine göre de iyidir.

Turbocum 99 otomatik polo vardı kuzenimde, 60 bin km kullandık atikeri memnun kaldık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

quote:

Orijinalden alıntı: turbolinea17

atiker dandik gibidir...ama yerine göre de iyidir.

Turbocum 99 otomatik polo vardı kuzenimde, 60 bin km kullandık atikeri memnun kaldık.

benim clio da şu an atiker var...şu an memunum.ben aracı aldığımda atiker vardı.

atiker ilk zamanlar çok sorun çıkardı.

şu an sorun yok ama yine de güvenemiyorum
  • omvlden de fiyat alın kaliteli bir marka
  • Atiker kullanıyorum, sıkıntı yaşamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

omvlden de fiyat alın kaliteli bir marka

Araştırayım hocam ilk kez duydum. Bize şöyle fiyat performans bir şey lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

omvlden de fiyat alın kaliteli bir marka

Bende tavsiye ederim, 2 yıl kullandım bir kere mi arıza vermez, bir kere mi ayar istemez... Az yakması da cabası... Tek dezavantajı her yerde servisi yok ama elinde kablosu olan ustalar bakım yapıyor diye biliyorum... Bana gerekmedi çünki...
  • Omvl baya kalitelidir diye biliyorum ama fiyat olarak da pahali aracim 2000 seat ibiza atiker lpg var 2009da takilmis gecen hafta 150 liraya regulatorunu degistirdim 50 lira da filtresi benzinden lpgye gecis hizli yazin 100-200 metre kisin da 1km dolmadan geciyor en iyisi prins diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.4 albeada 25.000 km , 1.4 puntoda 60.000 km atiker kullandık.puntoyu halen kullanıyoruz.2 araçta bir kere bile sorun çıkarmadı.işçilik güzel olduktan sonra markanın çokta önemi olmadığını düşünüyorum.tabi imkan varsa brc , prins gibi markalar tercih edilmeli
  • atikerin depo göstergesinde sorun var dıyolar full dolu olsa bıle 3-5km sonra yarım gösterıyo ceyrek gosterıyo yada saçmalıyo diye varmı böyle sorun gösterge konusu nasıl ? tam gösteriyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

atikerin depo göstergesinde sorun var dıyolar full dolu olsa bıle 3-5km sonra yarım gösterıyo ceyrek gosterıyo yada saçmalıyo diye varmı böyle sorun gösterge konusu nasıl ? tam gösteriyormu

Hocam bu şikayeti duyduk ama şuan fiyat performans olarak zirvede. 1100 liraya simit takıyorlar. Tek sorun avrupa yakasında nerede güvenipte taktıracağız.

• quote:

Orijinalden alıntı: hknaydmr

1.4 albeada 25.000 km , 1.4 puntoda 60.000 km atiker kullandık.puntoyu halen kullanıyoruz.2 araçta bir kere bile sorun çıkarmadı.işçilik güzel olduktan sonra markanın çokta önemi olmadığını düşünüyorum.tabi imkan varsa brc , prins gibi markalar tercih edilmeli

Hocam avrupa yakasında nerede taktırmalıyız atiker fikriniz var mı ?

• Floryada Sedat otogaz var, benim aracıma eski sahibi Adana'da taktırmıştı ufak tefek montaj kaynaklı sorunlar vardı Sedat otogazda çözdüler saolsunlar. Bende lovato takılı gerçi ama atiker bayilikleride var.

http://www.sedatotogaz.com/
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerkanÇelik

Floryada Sedat otogaz var, benim aracıma eski sahibi Adana'da taktırmıştı ufak tefek montaj kaynaklı sorunlar vardı Sedat otogazda çözdüler saolsunlar. Bende lovato takılı gerçi ama atiker bayilikleride var.

http://www.sedatotogaz.com/

Yarın bakayım hocam sağ olun

• Marmaratic M kullanıcısına yanıt
    1100 derken sıralı sistem felanmı taktiriyosunuz ? bende taktırıcagımda 500 lira benımkının cıvarı karbıratorlu olandan takılıcak neden 1100 sızınkı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

1100 derken sıralı sistem felanmı taktiriyosunuz ? bende taktırıcagımda 500 lira benımkının cıvarı karbıratorlu olandan takılıcak neden 1100 sızınkı

Sıralı hocam

• quote:

quote:

1.4 albeada 25.000 km , 1.4 puntoda 60.000 km atiker kullandık.puntoyu halen kullanıyoruz.2 araçta bir kere bile sorun çıkarmadı.işçilik güzel olduktan sonra markanın çokta önemi olmadığını düşünüyorum.tabi imkan varsa brc , prins gibi markalar tercih edilmeli

hocam ben ankaradayım

• quote:

quote:

quote:

hocam ben ankaradayım
    Ankara'da nerede taktırdınız Atikeri?
    Bende düşünüyorum bu aralar ama herkesin dediği gibi montajı yapacak yer önemli...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.